• Met grote trots mogen we de selectie ST SV Someren / NWC vrouwen 2 voor het seizoen 2020/2021 bekend maken. Met een mooie mix van ervaring, enthousiasme, groeipotentie en jonge gretigheid gaan we het nieuwe seizoen in de derde klasse beginnen. Dit alles gevoed vanuit twee verenigingen, gescheiden door één kanaal, SV Someren en NWC (Asten). Twee verenigingen welke elkaar gevonden hebben in één gemeenschappelijke deler, namelijk het vrouwenvoetbal.

  Hebben we het over de ervaring dan denken we zeker aan Melissa Lemmen - Hamakers, Maud van Bommel, Pauline Driessen, Joany Bos-Niessen en Elke Vlemmix welke al vele jaren actief zijn in het senioren vrouwenvoetbal. Speelsters die hebben laten zien op dit niveau mee te kunnen, maar tevens speelsters die mogen vrezen voor de jongere garde welke eraan zitten te komen. Positief vrezen, want hoe mooi is het om de jongere speelsters aan de hand te nemen op de weg naar een nog hoger niveau. Bij ervaring denken we tevens aan Anouk van den Bogaart, Romy Kuepers, Lynn Smits, Michelle Braat en Lindsay van Dijk welke al een groot aantal jaren meedraaien in het meiden-/vrouwenvoetbal en nog zeker een groot aantal jaren op dit niveau meekunnen.

  De speelsters met groeipotentie zijn speelsters welke de afgelopen jaren een positieve indruk hebben achtergelaten alsmede speelsters die nu na blessureleed proberen weer op dit niveau aan te haken. Dit zijn Noa Aarts, Nienke Loomans, Malou van den Eijnde en Laurie van Gennip. Allemaal speelsters met hun eigen kwaliteiten en de toekomst zal uitwijzen of zij (weer) kunnen aanhaken op dit niveau.

  De jonge gretigheid komt van de speelsters welke een leeftijd hebben van 18 jaar of jonger. Deze speelsters zijn afkomstig van onze meisjesteams of hebben ervaring opgedaan bij omliggende verenigingen en willen graag op een prestatief niveau voetballen. Dit zijn Marlijn Loomans, Robin Manders, Maartje van den Broek, Milou Aarts en Shannon Wouters. Deze speelsters krijgen nu de gelegenheid te ruiken aan het senioren damesvoetbal alsmede voetbal op het niveau van de derde klasse. We hebben er alle vertrouwen in dat zij op termijn kunnen uitgroeien tot een vaste waarde binnen het team.

  Met 21 speelsters een mooie selectie waarmee de staf, onder leiding van Patrick Slegers, op alle gebieden uit de spreekwoordelijke voeten kan. We kunnen met trots stellen dat we een staf hebben waar menig team jaloers op is.

  Onder leiding van hoofdtrainer/-coach Patrick Slegers en assistent trainers Riny v.d. Wallen en Elwin Martens zullen de dames volle bak aan de slag moeten. Voor de fysieke groei zullen de trainers, vanuit haar professionaliteit, worden bijgestaan door Tamara Loomans. Tamara zal tevens de medische verzorging coördineren. Verzorgsters Renske Arts en Anne Maas zullen de dames begeleiden tijdens de fysieke groei en het herstel van blessures. De speelsters kunnen daar te allen tijde terecht voor een blessurebehandeling en voor kundig advies op het gebied van blessurepreventie. Tevens zijn zij als verzorgster bij de wedstrijden aanwezig. Teammanager Dirk van Hoek zorgt voor de perfecte organisatie rondom de trainingen en (oefen)wedstrijden. Tot slot hebben we nog het arbitrale duo. John Braat zal de thuiswedstrijden leiden en Johnny Smits is de assistent scheidsrechter. John en Johnny zijn altijd fair, soms tot irritatie van onze eigen speelsters maar soms ook tot irritatie van de tegenstander.

  Tot snel op de velden!!!

rfwbs-slide