Sponsor van de maand


Bent u sponsor van NWC en wilt u Sponsor Van De Maand worden?
Meld u dan aan via: mpmhenst@gmail.com

                                                                                                                                 
 
Sponsor van de maand februari: ToolTec
     

Hallo, ik ben Hawkin Arts. GeÔnspireerd door de diversiteit van de elektrotechniek heb ik in 2005 ToolTec opgericht. Een bedrijf gespecialiseerd in de meet- en analyse techniek van elektrotechnische installaties en componenten.

Ik hou me bezig met Power Quality, dit is de kwaliteit van spanning en stroom met als doel de continuÔteit en efficiŽntie van het productieproces bij bedrijven, scheepvaart (jachten) en instellingen, maar ook is energiebesparing hierbij een belangrijk onderdeel.

Daarnaast voer ik gecertificeerde inspecties uit van elektrotechnische installaties volgens de NEN1010 en NEN3140 en thermografie. Eind 2018 zijn daar SCIOS Scope 8 en SCIOS Scope 10 bijgekomen.

ToolTec heeft naast de diversiteit aan ervaringen een breed assortiment aan meet- en analyse apparatuur, blindstroomcompensatie systemen, harmonische filters en kan u met diverse cases van dienst zijn.


 

Sponsor van de maand januari: Jan van Hoek
Beste NWC'ers,

Graag stellen wij ons aan jullie voor. Wij zijn Ilse Aarts en Sander van Bokhoven. Ilse is 28 jaar en geboren en getogen in Deurne en kan zelf ook een aardig balletje trappen. Dit deed ze altijd bij SJVV. Helaas moest ze door een knieblessure stoppen. Sander is 38 jaar, geboren in Mierlo en woonachtig in Asten. Hij heeft met Mifano menig goal tegen NWC gemaakt, maar meestal ging het toenmalig NWC er met de winst vandoor.


Wij zijn de nieuwe eigenaren van eetcafť Jan van Hoek. 1 december 2018 hebben wij de zaak overgenomen van Peer en Josť van Hoek. We zijn nu ruim 5 jaar compagnons. Hiervoor hebben we een horecagelegenheid in Soerendonk gehad.


Toen we hoorde dat Jan van Hoek te koop kwam, hebben we geen moment getwijfeld. Binnen een week zaten we met Peter en Josť om de tafel, en nu een jaar later, staan we hier. Zoals jullie Astenaren wel zullen begrijpen, een hele uitdaging!


Met trots zijn wij sponsor van jullie club. We wensen iedereen een gezond en sportief 2019!

 

Sponsor van de maand december: Tinnemans van Loon


 
Tinnemans van Loon is voor NWC geen onbekende. De eigenaren Jan Tinnemans en Floran van Loon zijn al lang verbonden met NWC. Jan Tinnemans was penningmeester van NWC in de jaren negentig. Floran van Loon voetbalt nog steeds bij de veteranen. Daarnaast is hij de penningmeester van het veteranenbestuur. Samen runnen Jan en Floran het kantoor vanaf 2001.

Vanaf 2019 is er wisseling van de wacht. Jan Tinnemans geeft het beroemde stokje over aan Jaap Tinnemans. Jaap is ook geen onbekende bij NWC. Naast het doorlopen van de jeugdopleiding was Jaap jarenlang aanvoerder van het 2e elftal van NWC.
Jaap en Floran zullen vanaf 2019 op dezelfde wijze het kantoor voortzetten.

Tinnemans van Loon Accountantskantoor ondersteunt bedrijven en instellingen in de volle breedte bij het voeren van hun financiŽle huishouding. In de praktijk loopt dat uiteen van het opzetten en bijhouden van de administratie van eenmanszaken en het verzorgen van hun belastingaangifte tot het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van salarisadministraties voor kleine en grotere bedrijven en het uitbrengen van advies over de inrichting van de administratie en over allerlei fiscale en organisatorische zaken (zoals subsidies, bedrijfsstart, ĖbeŽindiging of Ėoverdracht, en pers
oneelszaken). Daarnaast adviseren wij zowel particulieren als organisaties over financiŽle planning op de korte en langere termijn.

Ons kantoor gelooft sterk in een persoonlijke aanpak. U krijgt als klant een vast aanspreekpunt, zodat u altijd toegang heeft tot iemand die goed op de hoogte is van uw situatie. Zo nodig verwijst hij of zij u door naar een specialist binnen of buiten ons kantoor. Doordat we beschikken over een uitstekend systeem voor kennisdeling, kunnen al onze medewerkers snel toegang krijgen tot de voor hen relevante gegevens.

Naast (certificerend) accountants en belastingadviseurs zijn wij zelf ervaren ondernemers. Daardoor zijn we in staat om snel mogelijke knelpunten te herkennen en op veel terreinen actief met u mee te denken en oplossingen aan te dragen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via (0493) 68 90 62 of maak gebruik van het contactformulier op www.tilo.nl.

 


 


Sponsor van de maand november: Bakkerij Kolen
Ik ben Mark Dielissen. Met veel passie run ik sinds 2018 Bakkerij Koolen, een bakkerij die ik heb overgenomen van Rinus en Doris Koolen.

Kwaliteit en versheid van de producten staat hoog in het vaandel, en dit mag iedereen zien. Dit zie je terug in de zorg van onze bereidingsmethoden en de open winkelinrichting, waarbij u de bakkers aan het werk kunt zien. Dit past ook bij ons, want wij geloven in openheid als het gaat om de bereiding van voedsel, want je wilt weten wat je eet.

Wij beschikken over een breed assortiment. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten broden , vlaaien, luxe gebakjes en taarten. Dit alles wordt gemaakt door onze eigen brood- en banketbakkers.
Voor meer informatie of producten zie onze website www.bakkerijkoolen.nl
Ik ben behoorlijk trots op de bakkerij. Niet alleen vanwege onze fantastische producten en de inrichting, maar ook vanwege het vriendelijk personeel.

Gezelligheid en warmte staan bij ons hoog in het vaandel. 
Kom een keer langs en onze verkoopmedewerksters voorzien u graag van iets lekkers, zodat u als tevreden klant weer naar buiten gaat en vooral weer snel bij ons terugkomt.

Sponsor van de maand oktober: Steakhouse Beer and Beefs


In Partycentrum de Pandoer in Asten-Heusden is Steakhouse Restaurant Beer and Beefs gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in lekkere speciaal bieren en malse steaks.

Malse steaks
In ons restaurant in Asten-Heusden kun je in een ontspannen sfeer genieten van lekker eten. Onze menukaart bevat bekende gerechten, maar wel op een originele en verrassende wijze gepresenteerd.
Uiteraard staan ook visgerechten en vegetarische maaltijden op onze kaart, zodat er voor ieder wat wils is. Speciale bieren
Een heerlijk speciaal bier is een aanvulling voor je gerecht en vice versa. We hebben een ruime collectie van Nederlandse en buitenlandse bieren. We stellen onze bierkaart met zorg samen en voor elk gerecht kunnen we passende bieren adviseren. Zo kun je een biertje kiezen dat bij je maaltijd en smaak past. We hopen je ook met onze uitgebreide collectie te kunnen verrassen zodat je een nieuw speciaal biertje kunt proberen. 

Verder beschikken we eveneens over een mooie wijncollectie zodat ook wijnliefhebbers aan hun trekken kunnen komen.

Reserveren
Zin om een keertje te komen eten? Leuk! Reserveer een tafeltje via www.beerandbeefs.nl of bel even: 0493-691918.

Sponsor van de maand september: Grand Cafť Markt 8Wij hopen dat de meesten van jullie ons inmiddels wel kennen, maar ben je ook ooit binnen geweest? Heb je al eens lekker geluncht of misschien al eens een heerlijk diner gehad bij ons? Wij beloven dat je tevreden naar buiten zult lopen! Wij staan namelijk voor kwaliteit en goede service en nemen met minder geen genoegen, dus verwachten dat u dat ook niet bij ons doet. 
 
Ook is het leuk om ook eens bij ons een High-Tea, High-Beer of High-Wine te komen doen. Dit zijn middag- of avondvullende arrangementen, waarbij heerlijk genoten kan worden van hapjes en drankjes en je ondertussen lekker kan bijkletsen.
Of bezoek een themadiner, zoals: Italiaanse avond, Sharing = Caring, Wild avond, Bubbels & Bites, Bier & Bites of ons Amuse diner. Als je bij ons komt heb je gegarandeerd een heerlijke avond gehad!
Natuurlijk kun je bij ons ook een snelle hap krijgen, zoals: een maaltijdsalade of een van onze goede grote hamburgers voor als je snel even wat wilt happen.
 
Hier een kleine blik, omdat een foto meer dan 1000 woorden zegt:

Sponsor van de zomerstop: Acknowledge 
 

 

Technologie is belangrijk in onze samenleving. Wij ondersteunen organisaties al sinds 1994 in het bereiken van hun doel door ICT-oplossingen in te zetten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren vinden we voor klanten de best passende oplossing, wat de vraag ook is.

 

Met wie doen wij dit?

Met ruim 250 enthousiast medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor bedrijven en organisaties uit te regio Eindhoven. Bij Acknowledge lopen nieuwsgierige, flexibele en authentieke vakmensen rond die bij ons zichzelf kunnen zijn. En het is nog gezellig ook! We vieren onze successen regelmatig en houden een aantal personeelsfeesten per jaar.

 

 

Acknowledge en sport

Een van de belangrijkste passies van Acknowledge is het stimuleren van vitaliteit. Sporten is belangrijk voor veel van onze medewerkers. Wij zijn daarom trots om sponsor te zijn van NWC Asten!