Sponsor van de maand


Bent u sponsor van NWC en wilt u Sponsor Van De Maand worden?
Meld u dan aan via: commissielid3.sponsorzaken@nwc-asten.nl

Maart 2017Bemeko Partyverhuur

Bemeko Partyverhuur is in 2002 begonnen met de verhuur van hangtafels en krukken. Inmiddels is Bemeko uitgegroeid tot een all-round party supplier.

We zijn nog steeds een vertrouwd gezicht voor de particuliere huurder, die ons weet te vinden voor een verjaardag, buurtfeest, barbecue of koffietafel. We leveren niet alleen de nodige materialen maar kunnen u ook voorzien van eten en drinken.

Naast de verhuur aan particulieren verzorgen wij ook bedrijfsfeesten en evenementen. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Ook voor de grotere feesten en evenementen geldt ons motto 'met één telefoontje een compleet verzorgd feest'. Vanaf dit jaar hebben we een nieuw product in ons assortiment: de Umbrellabar ( www.umbrellabar.nl ). De Umbrellabar vormt samen met de Schirmbar, Megasol en ons mobiel feestcafé voor een breed aanbod voor uw (bedrijfs)feest op locatie. Wij denken graag met u mee om het beste uit uw evenement te halen.

Ook voor de (kampioens)feesten van NWC levert Bemeko met enige regelmaat materialen, denk bijvoorbeeld aan de pagodetenten boven op het dakterras. Niets is ons te gek!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website ( www.bemeko.nl ) of bel naar 0493-322500.

Januari 2017

Heldens springkussenverhuur

In 2006 zijn wij begonnen met het verhuren van springkussens. Nu 11 seizoenen later hebben we meer dan 50 springkussens, van klein tot groot en zelfs met disco.

Via de Erima voetbaldagen ben ik bij NWC terecht gekomen. Hierna hebben we onder andere ook de opening van het nieuwe clubgebouw in mogen luiden met verschillende attracties.

Neem eens een kijkje op onze website:
http://www.heldensspringkussens.nl/


December 2016

Bamboo Giant Nederland BV is een handels kwekerij geheel gespecialiseerd in tuinbamboes. Wij kweken reeds 24 jaar op 10 hectare een groot assortiment wintergroene bamboes. Soorten die 80 CM hoog worden, mooie bamboes voor hagen van 3 meter en reuzen tot 12 meter hoog.

De afzet vind plaats door gehéél Europa tot aan Oekraïne en Turkije toe. Tot onze klanten behoren tuincentra en hoveniers en veel dierentuinen en pretparken.

Maar ook particulieren kunnen op vrijdags en zaterdags bij ons terecht voor een grote keuze aan tuinbamboes.

Naast het kweken van tuinbamboes zijn wij gespecialiseerd in het kweken van bamboes voor pandaberen. Tot nu toe voor panda’s in Oostenrijk, België en Schotland maar vanaf februari 2017 ook in Rhenen, Nederland.

Bamboo Giant Nederland BV
Kleine Heitrak 10
5721 SC  Asten
tel. 0493-342791
www.bamboogiant.nl
info@bamboogiant.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------
November 2016

ERAN Fresh Food is onze bedrijfsnaam. Erwin Heijligers en Annemie van Kemenade zijn de personen achter dit bedrijf. Velen kennen ons vooral van het verzorgen van barbecues. Dit doen we voor kleine en grote gezelschappen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We maken gebruik van hoogwaardig vers vlees zonder toevoegingen, puur natuur en dat proef je. Naast een uitgebreid en exclusief vlees assortiment, worden de salades allemaal door onszelf bereid, zonder toevoeging van kleur en smaakstoffen. 

Compleet verzorgd betekent in ons geval dat wij u al het werk uit handen kunnen nemen, van voorbereiding tot en met de afwas.

Voortdurend worden service en assortiment afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten.

Naast complete verzorgde barbecues, kunt u bij ons ook terecht voor gourmet en warm vlees arrangementen in allerlei varianten.

We onderscheiden ons graag door kwaliteit, service en flexibiliteit. 

Veel teams van NWC hebben inmiddels hun seizoen afgesloten met een barbecue van ERAN Fresh Food en we hopen dat er nog veel teams mogen volgen.Voor meer informatie kunt u terecht bij:

ERAN Fresh Food eranfreshfood@gmail.com

06-40559621