Sponsor van de maand


Bent u sponsor van NWC en wilt u Sponsor Van De Maand worden?
Meld u dan aan via: mpmhenst@gmail.com

Januari 2018
Wij zijn Buro 3, een full service internetbureau dat ruim 8 jaar bestaat, opgericht door
Daan Verberne en Peter Leenen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken,
ontwerpen en bouwen van websites en webshops die naadloos aansluiten bij de
identiteit en doelen van onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn we dagelijks bezig met
het creëren en optimaliseren van resultaatgerichte online marketingcampagnes met
meetbare resultaten. Kortom, wij vergroten (online) succes voor onze
opdrachtgevers. Dit heeft ervoor gezorgd dat we al 2 jaar op rij een FD Gazelle
Award in ontvangst hebben mogen nemen. Dat betekent dat we tot de 754 snelst
groeiende bedrijven van Nederland horen. Best wel gaaf dus :)

../Dropbox/Buro%203/Foto's/2017-11-09%20FD%20Gazelle%20Awards/BA7A0185.jpg

Met een hecht, slim en informeel team gaan wij altijd voor het hoogst haalbare. We zetten net dat stapje extra en experimenteren graag. Onze cultuur kun je daarom het beste omschrijven als een vleugje eigenzinnig, enthousiast, Brabantse nuchterheid, maar ook Brabantse gezelligheid. Wat direct de link legt met voetbalvereniging NWC.

buro-3-stand-up.jpg

Vanaf 2018 actief vanuit Deurne
Sinds januari 2018 hebben we na 8 jaar ons kantoor aan de Wolfsberg (9) te Asten verlaten voor een nieuwe locatie in Deurne. In ons nieuwe kantoor aan de tramstraat 39 hebben we de mogelijkheden en ruimte om de volgende stappen te zetten.

Iedereen een sportief en creatief 2018 gewenst!

Voor meer informatie over ons bedrijf, onze opdrachtgevers en waar we mee bezig zijn, check: www.buro-3.nl


                                                                                                                                 
December 2017Infinity Fitness
Infinity fitness bestaat officieel sinds 2014 maar velen zullen de mooie jaren daarvoor nog herinneren toen de huidige Infinity Fitness nog slechts een schuur aan huis was met daarin fitness spullen.

Momenteel uitgegroeid tot een veelzijdige sportschool met drie locaties; Someren, Asten en Mierlo-hout (Helmond). Het team is er voor jou en wij maken het er onze missie van om je zo goed mogelijk te begeleiden. Bij Infinity Fitness krijg je daarom persoonlijke begeleiding, er is altijd een fitness coach aanwezig, er is professioneel apparatuur, voldoende gewichten en een grote diversiteit aan kracht en cardio toestellen. Tevens in Infinity Fitness 365 per jaar geopend dus no days off!

Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod aan live groepslessen. De lessen zijn uitdagend maar wel voor iedereen en alle niveaus toegankelijk.

Bij ons kun je onder andere terecht voor power (body pump), yoga, spinning, xco/xcore, hiit, bokslessen, age fit, dansen, core, bootcamp en cross challenge.

Infinity Fitness is sponsor van NWC omdat wij zoveel mogelijk mensen willen stimuleren om te bewegen.  Niet alleen binnen onze locaties maar ook daarbuiten en het voetbalveld is er daar zeker één van! Zorg goed voor je lichaam en vind hier plezier in.
                                                                                                                                 

November 2017


Verbugt IT 
Verbugt IT is een jong bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de ICT. Rudi Verbugt eigenaar van Verbugt IT heeft deze ervaring opgedaan bij bedrijven als Canon en Avnet, later als mede-eigenaar bij Lercom en Peelland ICT.

Diensten Verbugt IT
We zijn een allround ICT bedrijf wat voorziet in het ondersteunen van MKB bedrijven voor hun automatisering. Dit omvat het regelen van internet en e-mail, inrichten van netwerken voor WiFi, computers en servers tot en met het repareren van al deze apparatuur. Zowel voor Windows, Apple of Linux kunt u bij ons terecht.

We bieden en ondersteunen cloud-diensten zoals Microsoft Office 365.
Voor telefonie kunt u ook bij ons terecht, we bieden VoIP producten en diensten, zowel centrales binnen uw bedrijf als in the cloud, met zeer lage tarieven.

Boodschap
U bent als ondernemer met uw producten en diensten bezig, wij nemen de zorg van uw automatisering over.

Partner en certificeringen
We zijn o.a. partner met Microsoft, ESET, Dropbox, Veeam. Tevens zijn we gecertificeerd op Microsoft, ESET antivirus, DropBox Business, MiktroTik en Ubiquiti.

Consument
Ook voor de consument bieden we diensten, voor uw computer of telefoon. Is uw laptop of PC kapot? Dan kunnen wij het voor u maken. Ook wanneer u last heeft van virussen of andere malware bent u bij Verbugt IT aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de PC weer virus en malware vrij is.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitgebreid advies bij de aankoop van een nieuwe pc of laptop.  Verder bieden wij oplossingen voor als uw wifi niet goed werkt. Het besturingssysteem is hierbij niet van belang. Wij zijn gewend om zowel met Apple als Windows te werken.

Geďnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-22046320 of door een mail te sturen naar info@verbugt.it.
 
   
                                                                                                                                 

Oktober 2017 Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek bestaat al sinds 1918. Waar het ooit is begonnen met een winkeltje in benzine en een taxibedrijf, is het inmiddels uitgegroeid tot een modern totaalinstallatiebedrijf bestaande uit meerdere vestigingen en met meer dan 700 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, water & infra, panelenbouw, utiliteit en woningbouw, werkbouwtuigkundige installaties, datanetwerken, beveiliging, duurzame energie, inspectie en onderhoud, dakbedekkingen en service. Daarbij bieden we op alles een 24-uurs service. We willen de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen.
 

De kracht zit in onze mensen!
Onze medewerkers zijn erg belangrijk want tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is onze filosofie. Om een maatschappelijk steentje bij te dragen  sponsort Hoppenbrouwers sportactiviteiten en goede doelen waar onze medewerkers bij betrokken zijn. NWC-Asten is er daar een van!

Bespaar op je energiekosten en steun tegelijkertijd je club
Speciaal voor alle NWC-leden introduceert Hoppenbrouwers nu de actie “Duurzame Energie”.
Deze actie geeft je de mogelijkheid om collectief tegen een aantrekkelijke prijs zonnepanelen of een warmtepomp aan te schaffen. Daarnaast steun je ook nog je club, want voor elk lid dat gebruik maakt van de actie sponsort Hoppenbrouwers NWC-Asten nog met een extra geldbedrag.
 

Wil je meer weten, over hoe jij kunt besparen op je energierekening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 013-5117238 of door een mail te sturen naar duurzameenergie@hoppenbrouwers.nl.

                                                                                                                                

Zomer 2017ING 

Wij spraken met Thijs Rops (ING) over ING en onze vereniging. ING is hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal. ‘’We ondersteunen het voetbal in de breedte en willen het voetbal vooruit helpen. In het amateurvoetbal hebben we specifieke aandacht voor de jeugd, meisjes en kinderen met een beperking (G-voetbal). Sporten is namelijk een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van jongeren. Onze sponsorschap van het amateurvoetbal draait vooral om het versterken van het voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen waardoor zij beter in staat zijn het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. ‘’’

ING is een actieve hoofdsponsor en sponsort het amateurvoetbal op veel verschillende manieren. ‘’We plakken niet alleen logo’s. Met onze sponsoring van amateurvoetbalclubs kunnen leden met plezier voetballen. Door de samenwerking met de KNVB zorgen we dat amateurclubs financieel fit zijn en dat bijvoorbeeld de accommodaties op orde zijn. We zetten ons actief in voor het amateurvoetbal door vernieuwende ideeën zoals het Crowdfunding platform. Hiermee helpen we amateurclubs zelf meer inkomsten te genereren, omdat sponsorgelden teruglopen. Bijvoorbeeld voor doeltjes of zonnepanelen op het dak van de kantine. Of voor de aanschaf van nieuwe trainingshesjes. Onlangs hebben we de hesjesactie gehad. Hesjes zijn er altijd te weinig. Dat weet bijna elke voetballer. Veel amateurverenigingen snakten naar de oranje ING trainingshesjes. Daar wilden we de clubs mee helpen. We hebben aan meer dan 1.000 amateurverenigingen hesjespakketten vergeven.  Het succes van de hesjescampagne laat zien dat voetbal leeft. Verder stellen wij ons netwerk ter beschikking en met concrete tips trachten we clubs financieel gezond te houden of te maken. Maar ook met ledenwerving, vrijwilligersbeleid en accommodatiezaken.’’

ING ervaart de samenwerking met NWC als erg prettig.  ‘’We worden door de sponsorcommissie o.l.v. Stefan Vlielander actief door NWC benaderd om deel te nemen aan de activiteiten. Inmiddels zijn we ook jaarlijks te vinden bij de NWC kennisquiz, wat erg goed bevalt. Ik ervaar NWC als een prettige, gezellige en open vereniging, waar kundige mensen de vereniging goed hebben opgezet. Veel actieve vrijwilligers en veel beleving bij de verening. Elke keer als ik bij een activiteit aanwezig ben wordt ik hartelijk ontvangen. Als het niet door de sponsorcommissie is dan wel door de voorzitter Wim Geboers. Jullie hebben een vereniging om trots op te zijn! Ben hier zuinig op en zorg dat NWC nog vele jaren op deze manier door kan. Mocht je graag in contact willen komen met de ING, wij ontvangen je met open armen. Op dezelfde wijze als ook wij door NWC Asten met open armen zijn ontvangen’’

Foto: Rob Fritsen

Foto: Rob Fritsen