E5 seizoen 2014-2015

 

laatst bijgewerkt 09-02-2015

Voorbereidingen voorjaar 2015

Ter voorbereiding op de nieuwe seizoenshelft lijkt het de technische staf wenselijk om een aantal oefenwedstrijden te spelen. Hieronder de verslagen

Erp E4 - NWC E5 (7 februari)

Vandaag stond de eerste van een serie oefenwedstrijden gepland tegen E4 in Erp. Zij waren de najaarskampioen uit hun klasse en het zou wel eens een leuke oefenpartij kunnen worden. Al na een aantal minuten en goed spel was de stand al 0-3 en was duidelijk dat we een maatje te groot waren voor Erp. Dat het allemaal zo makkelijk ging was niet echt bevorderlijk voor het spel. ER werd wel goed overgespeeld, maar zodra het doel in zicht kwam was het toch moeilijk om de bal nog rond te spelen en niet te proberen voor eigen succes te gaan. Er werd volop gewisseld op de diverse plekken zodat ook de aanvallers moesten verdeigen en omgekeerd. Dat was soms wel lastig. Uiteindelijk werd de overwinning behaald met 0-10. Een mooie uitslag maar jammer genoeg geen tegenstander om goed tegen te kunnen oefenen.

Samenstelling

Vijf basisspelers van de E7 van vorig jaar aangevuld met 3 tweede jaars en 2 eerstejaars vormen de E5 van dit seizoen. Het is een fanatieke groep die er niet alleen met de wedstrijden bij willen zijn, maar ook geen enkele training willen missen.

Wilfred, Arjan, Nicky en Jarno verzorgen de trainingen. De coaching tijdens de wedstrijden is in handen van Jarno en Henri. Wilfred neemt het fluiten bij de thuis wedstrijden op zich.

We zien er niet alleen netjes uit met de wedstrijden, ook bij de trainingen hebben we allemaal dezelfde outfit. Dank zij onze sponsoren.
Zaterdag 8 november komt onze sponsor kijken naar onze thuiswedstrijd tegen ZSV E3.

Tot op heden zijn we nog steeds ongeslagen zowel in de competitie als in de beker wedstrijden. 
Zaterdag 15 november is dan ook de grote dag, want dan moeten we tegen de medekoploper en zal het om het kampioenschap gaan. Spannend hoor.