Welkom    Welkom op de pagina van NWC D2 jaargang 2015-2016 

Deze pagina zal worden gevuld met allerlei informatie over ons eigen team: NWC D2

Deze pagina wordt beheerd door Maarten. Wanneer je informatie hebt waarvan je vindt
dat deze op deze pagina moet worden opgenomen dan zie ik je bijdrage graag per e-mail
tegemoet: mjj.v.oosterhout@gmail.com

Laatste update: 7 december 2015

Op de standaard NWC D2 pagina staan de gegevens van de spelers (trainers en leiders zullen hier nog aan worden toegevoegd). Daarnaast is hier ook het wedstrijdprogramma te vinden. Gelieve dus ook deze D2 pagina regelmatig te raadplegen voor
informatie met betrekking tot (evt. wijzigingen in) het programma.

Inhoud

Nieuws
Algemene informatie
Uitslagen
Wedstrijdverslagen
Competitie stand(en)
Alle competitie uitslagen
Persoonlijke stats
Team stats


Nieuws

Ricus Verhees beker

Op 29 augustus 2015 is in Asten gespeeld om de Ricus Verhees beker. De uitwisseling tussen Asten en Someren werd ook dit keer gewonnen door NWC. De overmacht van NWC was dit jaar groter als ooit tevoren 63-18. Ook ons team heeft aan deze grote overwinning een bijdrage geleverd, er werd met 2-1 gewonnen van de D2 van Someren.

Voor een verslagje van onze wedstrijd klik hier. Voor alle uitslagen om de Ricus Verhees beker van dit jaar klik hier.

Bekertoernooi

De eerste 3 wedstrijden na de wedstrijd om de Ricus Verhees beker spelen we in het kader van het bekertoernooi. Inmiddels hebben we twee wedstrijden gespeeld. De eerste opnieuw tegen Someren werd ook nu gewonnen: 1-0. De tweede werd redelijk kansloos verloren tegen Brandevoort D1. De derde wedstrijd tegen ELI is helaas nog niet gespeeld. Nog niet duidelijk is of deze nog ingehaald gaat worden. Aangezien ELI duidelijk het zwakste team is in deze poule lijkt een plaats in de volgende ronde een zekerheidje. Wordt vervolgd. 

Overige Toernooien

Hierover is nog niets bekend.

Teamfoto 

Ongetwijfeld zal ook dit jaar weer een teamfoto worden gemaakt. Nog niet bekend (bij mij) is wanneer dit gaat gebeuren.

Wassen van tenues

Het wassen van de tenues wordt dit jaar centraal geregeld door Marieke. De vergoeding hiervoor bedraagt 10 euro per speler. Gelieve dit bedrag aan Marieke te betalen. Als het goed is is dit inmiddels gebeurd. Marieke we horen graag als dit anders is.

WhatsApp groep

Behalve via de e-mail is het wellicht een idee om voor de communicatie rondom NWC D2 gebruik te maken van een WhatsApp groep. Als hier belangstelling voor is graag even aangeven bij de Olaf.

Terug naar Begin
Terug naar InhoudAlgemene informatie


Thuiswedstrijd

Bij een thuiswedstrijd dienen de spelers normaliter 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. 

Uitwedstrijd

Bij uitwedstrijden zullen we voortaan op het afgesproken tijdstip (dit afhankelijk van de tegenstander) vertrekken vanaf de parkeerplaats bij tennispark 't Root. Zo staan we dus niet in de drukte bij NWC maar in de drukte bij de tennisbanen ;-). 

Afmelding wedstrijd

Eventuele verhinderingen voor een wedstrijd dienen zo spoedig mogelijk te wordenb door te geven, zodat eventueel tijdig voor invallers kan worden gezorgd.

Afmelding training 

Bij eventuele verhindering voor een training worden jullie vriendelijk verzocht dit tijdig door te geven aan Ton van Empel.

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


Uitslagen
 
Uitslagen           Uitslag
Overige 29-aug NWC D2   Someren D2    2 -  1
Beker 05-sep NWC D2   Someren D2    1 -  0
Beker 12-sep Brandevoort D1 NWC D2    4 -  1
Beker  19-sep  NWC D2   ELI D1   afgelast
Competitie I 26-sep Mierlo Hout D2 NWC D2    1 -  0
Competitie I 03-okt NWC D2   Bruheze D1    7 -  0
Competitie I 10-okt Rood Wit'67 D2 NWC D2    0 -  2
Competitie I 17-okt NWC D2   Mulo D2    5 -  0
Beker 31-okt Mifano D1   NWC D2    5 -  1
Competitie I 07-nov Helmondia D1 NWC D2    8 -  1
Competitie I 14-nov Someren D2 NWC D2    0 -  1
Competitie I 21-nov NWC D2   Brandevoort D2  5 -  1
Competitie I 28-nov Lierop D1   NWC D2    5 -  2
Competitie I 05-dec NWC D2   Oranje Zwart D1  3 -  2

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


Tussenstand eerste competitie helftTerug naar Begin
Terug naar Inhoud

Tussenstand tweede competitie helft

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


Wedstrijdverslagen

29 aug 2015 thuis tegen Someren D2 (Ricus Verhees beker)
05 sep 2015 thuis tegen Someren D2 (beker)
12 sep 2015 uit tegen Brandevoort D1 (beker)
26 sep 2015 uit tegen Mierlo-Hout D2 (competitie)
3 okt 2015 thuis tegen Bruheze D1 (competitie)
10 okt 2015 uit tegen Rood Wit'62 D2 (competitie)

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


10 oktober 2015 uit tegen Rood Wit'62 D2


Na de goede overwinning van vorige week tegen Bruheze spelen we vandaag opnieuw tegen een Helmonds team. Dit keer is Rood Wit D2 uit de Rijpelberg onze tegenstander. Op papier moet het vandaag te doen zijn maar papier is geduldig. Dat blijkt wat helaas zijn de spelerspassen in Asten achtergebleven, bovendien zijn ook de voetbaltenues niet meegekomen naar Helmond. De kleding wordt nog nabezorgd terwijl Mark de passen op gaat halen. Dankzij een welwillende scheidsrechter kan de wedstrijd toch op tijd beginnen. Evenals vorige week komen wij spreekwoordelijk goed uit de startblokken. Al in de 4e minuut is het Daan die een mooie snelle aanval over rechts koelbloedig met een mooie schuiver af rond: 0-1. We blijven het betere van het spel houden en in de 18e minuut verdubbelen we de score wanneer Lars Berkvens de 0-2 scoort. Ook in het restant vsan de eerste helft blijven we de bovenliggende partij, maar we weten dit helaas niet verder in de stand uit te drukken. Na de rust raken we de draad zachtjes aan een beetje kwijt en weet Rood Wit regelmatig voor gevaar te zorgen. Gelukkig staat het vizier van de aanvallers van Rood Wit niet helemaal op scherp en bovendien staat Samuel zijn mannetje in het doel. Met het nodige kunst en vlieg werk weet hij zijn doel schoon te houden. Omdat ook wij aan de andere kant het doel niet meer weten te vinden blijft het bij een 0-2 overwinning.  3 oktober 2015 thuis tegen Bruheze D1

Vandaag spelen we de tweede competitiewedstrijd, Bruheze D2 komt in Asten op bezoek. We beginnen goed aan de wedstrijd en komen via Thijme al in de tweede minuut op een 1-0 voorsprong. Ook daarna blijven we lekker voetballen en zijn we onze tegenstander duidelijk de baas. Toch duurt het tot de 20e minuut voordat Guus de score vergroot: 2-0. 5 minuten later scoort Lars (B) uit een vrije trap van flinke afstand mooi de 3-0. Dit is ook de ruststand. Na de rust blijven we ook het betere van het spel houden maar weten we het doel lange tijd niet te vinden. Toch loopt de score in het laatste kwartier nog verder op. Na een gestopt schot van Rik weet Tim de bal prima bij Rens te bezorgen die gemakkelijk kan scoren: 4-0. Even later is het Rens die Tim prima bedient waarna ook Tim kan scoren: 5-0. Korte tijd later is het opnieuw Rens die weet te scoren, dit keer op aangeven van Rik: 6-0. Tenslotte is het Lars Berkvens die de bal op aangeven van Rens mooi in de bovenhoek schiet: 7-0. Na de jammerlijke nederlaag van vorige week is dit een mooie opsteker voor het vervolg van de competitie.

Terug naar Wedstrijdverslagen
Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


26 september 2015 uit tegen Mierlo-Hout D2

Eindelijk staat vandaag de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Voor ons is dat een wedstrijd tegen Mierlo-Hout D2. Voor de rust neemt Mierlo-Hout een 1-0 voorsprong. In de tweede helft zijn de doelpunten helaas nog duurder dan in de eerste helft wat betekent dat de 1-0 ruststand tevens de 1-0 eindstand is. Helaas beginnen we dus met een nipte nederlaag aan de competitie. Hopelijk kunnen we ons volgende week thuis tegen Bruheze revancheren. 

Terug naar Wedstrijdverslagen
Terug naar Begin
Terug naar Inhoud

12 september 2015 uit tegen Brandevoort D1

Na de nipte overwinning van vorige week spelen we vandaag de tweede bekerwedstrijd. Dit keer de uitwedstrijd tegen Brandevoort D1. Op het mooie sportpark is het weer al even mooi. Na een redelijk gelijk opgaande openings fase, neemt Brandevvoort al snel het initiatief. In de 8e minuut wordt Samuel voor de eerste keer verslagen: 1-0. In de 10e minuut verdubbeld de thuisclub de score: 2-0. Als opnieuw 2 minuten later uit een terechte penalty de 3-0 wordt gescoord is de wedstrijd niet alleen gespeeld maar dreigt zelfs een monsterscore. In de 17e minuut scoort Brandevoort opnieuw: 4-0. Daarna weten we het doel gelukkig enige tijd schoon te houden en de laatste minuten voor de rust weten we zelfs een paar keer uit te breken. Met een 4-0 achterstand halen we de rust. Na de rust wordt er wat beter gevoetbalt en is onze tegenstander wat minder op dreef. We zitten duidelijk beter in de wedstrijd dan voor de rust. In de 46e minuut weet Rik de eer te redden met een mooie hoge bal over de keeper heen: 4-1. We krijgen zelfs nog een paar kansjes op de 4-2 maar uiteindelijk is 4-1 toch de eindstand. Volgende week de derdde en laatste wedstrijd voor de beker. Tegen de op papier gemakkelijkste tegenstander uit de poule zou 1 puntje normaliter voldoende moeten zijn om door te gaan naar de tweede ronde van het bekertoernooi.
 
Terug naar Wedstrijdverslagen
Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


05 september 2015 Thuis tegen Someren D2 (beker)

Vandaag de eerste wedstrijd in het bekertoernooi. Na vorige week is opnieuw Someren D2 onze tegenstander.
Al in de 3e minuut scoort Thijme de 1-0. Ruim 'n uur later blijkt dat ook de einduitslag te zijn.
We boeken ook deze week een nipte overwinning op Someren D2. Volgende week spelen we opnieuw een wedstrijd in het kader van het bekertoernooi. Dit keer de uitwedstrijd naar Brandevoort D1.

Terug naar Wedstrijdverslagen
Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


29 augustus 2015 uit tegen Someren D2 (Ricus Verhees Beker)

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is spelen we ook dit seizoen de eerste wedstrijd tegen Someren. Ook dit jaar beginnen we het seizoen met de wedstrijden om de Ricus Verhees beker. Dit jaar is Asten aan de beurt om de wedstrijden te organiseren. Na de 1-0 door Thijme en de 2-0 door Tom slaagt Someren er nog wel in om de aansluitingstreffer te scoren: 2-1. Verder laten onze jongens het echter niet komen. De eerste wedstrijd van het seizoen wordt dus, zij het nipt, met 2-1 gewonnen. Dit jaar is NWC de Somerense jeugd overduidelijk de baas. Met een eindstand van 63-18 is Asten duidelijk de betere. Dat belooft duidelijk wat voor de wat verdere toekomst van NWC.  

Terug naar Wedstrijdverslagen
Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


Alle competitie uitslagen NWC D2 seizoen 2015-2016 

Najaar 2015
 
  A B C D E F G H I J
A. NWC D2   5-1 7-0 1-8 2-5 0-1 5-0 3-2 2-0 1-0
B. S.V. Brandevoort D2 1-5   5-0 4-1 3-5 2-2 3-0 0-0 9-0 3-5
C. Bruheze D2 0-7 0-5   0-6 0-4 0-8 3-1 1-7 6-0 0-8
D. S.C. Helmondia D1 8-1 1-4 6-0   5-6 2-4 5-2 3-4 16-0 7-3
E. Lierop D1 5-2 5-3 4-0 6-5   5-1 7-1 2-3 8-0 5-1
F. Mierlo Hout D2 1-0 2-2 8-0 4-2 1-5   3-0 3-1 12-0 2-0
G. Mulo D2 0-5 0-3 1-3 2-5 1-7 0-3   1-6 2-5 1-6
H. Oranje Zwart Helmond D1 2-3 0-0 7-1 4-3 3-2 1-3 6-1   13-0 2-6
I. Rood Wit'62 D2 0-2 0-9 0-6 0-16 0-8 0-12 5-2 0-13   1-5
J. Someren D2 0-1 5-3 8-0 3-7 1-5 0-2 6-1 6-2 5-1 XXX
  vet   thuiswedstrijd          
  gewoon  uitwedstrijd            
Voorjaar 2016Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


Persoonlijke statistieken
 
Statistieken bijgewerkt tot en met 5 december 2015
  (na  13 Wedstrijden)  
  doelpunt gescoord Afwezig Doelpunten / wedstrijd Aandeel doelpunten totaal gespeeld
Samuel   1 0,00 0,00 12
Cas  1   0,08 3,23 13
Rik 2   0,15 6,45 13
Thijme 9   0,69 29,03 13
Rens 5   0,38 16,13 13
Daan 1   0,08 3,23 13
Ruud 3 4 0,33 9,68 9
Sjoerd     0,00 0,00 13
Guus 2   0,15 6,45 13
Tim 1   0,08 3,23 13
Lars Killaars     0,00 0,00 13
Stan 1   0,08 3,23 13
Lars Berkvens 4   0,31 12,90 13
Tom  2 1 0,17 6,45 12
eigen goals     0,00 0,00 1
invallers       0,00  
Totalen & Stat 31        

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


Team Statistieken
 
  gespeeld gewonnen gelijk verloren punten Voor Tegen saldo
NWC D2 13 8 0 5 24 31 26 5
Comp. I 9 6 0 3 18 26 16 10
Comp. II 0 0 0 0 0 0 0 0
Overige 4 2 0 2 6 5 10 -5

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud