Dit is de webpagina van NWC E8 seizoen 2011/2012
 
  Inhoudsopgave
 
 

Welkom op de webpagina van NWC E8

Beste voetbalfan,

deze pagina is bedoelt voor spelers, begeleiders, (groot-)ouders, andere familie leden, vrieden, vriendinnen en andere nieuwsgierige die NWC E8 een warm hart toedragen.
 
Op deze pagina vindt u veel informatie over alles wat te maken heeft met NWC E8, zoals wedstrijd verslagen, wie voert de panaltybokaal aan en waar speelt E8 komende wedstrijden.

Heeft u zelf suggesties, informatie of leuke weetjes (liefst de laatste roddels over onze spelers) dan kunt u mailen naar: johan_wijnen@hotmail.com

Wij wensen u veel lees plezier en zien u graag eens langs de lijn bij een van onze spannende wedstrijden.  


Mededelingen

31-08-2011  De
grote clubactie gaat weer bijna van start. Laat je familie en vrienden alvast weten dat we eraan komen om de spaarpot leeg te maken.

31-08-2011  Volgende week zaterdag om 18.00 uur speelt NWC 1 voor het eerst sinds 33 jaar weer tegen onze buren uit Someren. NWC roept iedereen op om te komen kijken. Als je komt zorg dat je op tijd aanwezig bent en doe een oranje shirt of trainingsjas aan en moedig onze jongens aan.

03-09-2011  Bij de komende thuiswedstrijd (za. 10 september as.) worden de jaarlijkse teamfoto's weer gemaakt. Graag de jongens nog even naar de kapper sturen, tanden poetsen en de lachspieren oefenen deze week. Wij zijn om 09.00 uur aan de buurt. Dus graag iedereen om 8.30 uur aanwezig i.v.m. omkleden.

25-09-2011 Sinds woensdag 21-09-2011 krijgt Thijs, onze keeper ook keeperstraining van Peter Bosch. Dit was in de afgelopen gewonnen wedstrijd (1-3) gelijk te merken, ga zo door Thijs. 

25-09-2011 Op dinsdag 4 oktober vindt weer de jaarvergadering plaats. De aanvang is 20.00 uur lokatie; kantine NWC

25-09-2011 Op 26 november zijn wij voor de eerste keer aan de beurt voor kantine dienst. Het betreft het helpen met koffie schenken en ranja na de wedstrijd van de E-afdeling. De volgende ouder(s) worden op deze datum verwacht: de ouder(s) van Max vd Wiel en Sam Jeronimus.
De desbetreffende ouders krijgen hiervan ook bericht per email. Het schema van voorjaar 2012 is nog niet bekend.  

30-09-2011  Op dinsdag 18 oktober as. spelen wij een wedstrijd tegen het G-team van NWC. De wedstrijd begint om 19.00 uur en duurt net als al onze wedstrijden 2x 25 minuten, houd hier rekening mee. Het is gebruikelijk dat we na de wedstrijd samen met de gehandicapten nog wat ranja tanken in de kantine. Mocht je verhindert zijn laat het op tijd weten.

30-09-2011 Sinds vorige week hebben Thieu en Margo Herk een nieuw emailadres. Graag dit email adres gebruiken bij correspondentie: margothieu@kpnmail.nl  

05-10-2011 Op 22 en 29 oktober worden weer de wedstrijden gespeeld om de Ricus Verhees beker. Voor ons staat za 29-10-2011 gepland tegen Someren E8 om 10.15 uur in Asten. Let op het is dan herfstvakantie, dus mocht je niet kunnen komen (wij kunnen het ons niet voorstellen) dan graag op tijd afmelden.

08-11-2011 Langzaam aan begint het dan toch kouder weer te worden. Houd hier rekening mee. Kleed je warm aan voor zowel trainingen als wedstrijden. Neem bij wedstrijden ook een trainingsjas mee voor de momenten dat je reserve staat.   

 naar inhoud


Uitslagen en standen


Datum Wedstrijd Uitslag
27-08-2011 NWC E8 - Nuenen E8 5 - 2
03-09-2011 Bruheze E5 - NWC E8 6 - 2
10-09-2011 NWC E8 - Someren E7  4 - 1
17-09-2011 NWC E8 - HVV E2 0 - 7
24-09-2011 RKPVV E3 - NWC E8  1 - 3
01-10-2011 NWC E8 - Deurne E6 6 - 3
08-10-2011 ZSV E5 - NWC E8 1 - 2
15-10-2011 NWC E8 - Helmondia E4 7 - 0
05-11-2011 Rood Wit E9 - NWC E8 2 - 7
12-11-2011  NWC E8 - Liessel E3g  8 - 2
19-11-2011  Olympia Boys  -  NWC E8 1 - 6
26-11-2011  NWC E8 - Mierlo-Hout E7  

                                                                                                                

Voor de stand op de ranglijst    klik hier
 

naar inhoud

Voor het programma van E8 voor de komende weken     klik hier


naar inhoud

                                                                                                                

Verslagen van wedstrijden

teethza 27-08-2011 NWC E8 - Nuenen E8 (oefenwedstrijd) 5 - 2   
Met twee trainingen in de benen en nog zonder keeper begonnen we vol goede moed aan het nieuwe seizoen. Nuenen E8 was bereid gevonden om als eerste test case te fungeren en dit pakte tot ieders tevredenheid goed uit.
Na een afwachtend begin aan beide zijden pakten onze jongens het initiatief en zorgde voor een verdiende 2 - 0 ruststand.

De toon was gezet en onze jongens starten ook in tweede helft met waar ze de eerste helft waren opgehouden namelijk SCOREN. Mede door het goede samenspel en het gunnen van een bal aan een medespeler werd de voorsprong verder uitgebouwd. Jammer waren nog de twee tegen doelpunten omdat Thijs (onze gelegenheids keeper) een zeer betrouwbare indruk maakte.

Met het vertoonde spel kunnen we volgende week met een gerust hart naar Brouwhuis afreizen. 

sadza 03-09-2011  Bruheze E5 - NWC E8   6 - 2                                                         naar inhoud

Eindelijk de eerste competitie wedstrijd. Met een lekker zonnetje shades en een strakke groene grasmat op het nieuwe sportpark van Bruheze zag het er in eerste instantie niet naar uit dat het een hete morgen zou worden.


Ondanks dat we met de winnende opstelling van vorige week van start gingen keken we na ongeveer 5 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Welliswaar hadden we met Jelle een gelegenheids doelman, het was toch het collectief die het in de eerste helft liet afweten. Gezegd moet dat de tegenstander een sterke voorroede had maar onze verdedigers Julian en Joep werden te weinig gesteund door onze middenvelders.

Langzaam aan in de eerste helft gingen we beter spelen en we kregen zelfs enkele schiet mogelijkheden. Een geluk was dat Bruheze een zuivere goal werd onthouden omdat de scheidsrechter hem niet had gezien. Uiteindelijk viel voor de rust toch nog de 3-0 binnen.

In de tweede helft werd er gelukkig weer beter gevoetbald zoals we dat ook vorige week lieten zien. Dit resulteerde ook meteen in een paar goede kansen. Helaas zoals wel vaker in het voetbal kregen we nog een doelpunt tegen.

Gelukkig gingen de kopjes niet meteen hangen en eindelijk kwam er loon na werken. Max, die al een paar goede mogelijkheden had gehad haalde verwoestend uit en haalde de hatelijke 0 van het scorebord.

Nadat Bruheze wegcounterde naar 6 - 1 hadden wij nog het slotakkoord, in een kluts ging de bal via Max met een boog over de verdediging waarna Koen hem met zijn fluwelen linker hard binnen kon schieten.

Bij onze jongens was langzaam de pijp leeg en ook Bruheze geloofde het verder wel. Op basis van het spel en de inzet van de tweede helft gaan we met zijn allen een mooi seizoen tegemoet.

winkza 10-09-2011  NWC E8 - Someren E7  4 - 1                                                            naar inhoud

wegens de later op de dag gepland staande wedstrijd van NWC1 tegen Someren1 moesten onze jongens al vroeg paraat staan. 

Nu maakte dit niet zoveel uit omdat iedereen ook al vroeg aanwezig moest zijn voor de jaarlijkse elftal foto.

Klokslag 09.15 trapte Someren E7 af en begon een in eerste instantie gelijk opgaande wedstrijd.
Het kunstgras was duidelijk even wennen voor onze boys maar langzamerhand speelden we ons in de wedstrijd.
Ondanks dat het samenspel steeds beter werd bleef de eindpas steeds uit, zowel Stan als Max kregen de bal net niet goed mee.

Gelukkig hielden Julian en Jelle (de plaatsvervanger van Joep) de deur achterin goed dicht en probeerden ze vanachteruit het spel op te bouw.

Na ruim 15 minuten voetbal kreeg Koen het ineens op zijn heupen en joeg met een fraai afstandschot de 1 - 0 in de touwen.
Het vertrouwen op een goede afloop begon meteen te groeien.

Slechts een paar minuten later vanaf een bijna identieke plaats demonstreerde Koen nogmaals zijn trapechniek en wederom eindigde de bal in de bovenhoek buiten bereik van de keeper.
Met een 2 - 0 voorsprong gingen we de rust in.

Volgens onze jongens konden ze nog beter en inderdaad in de tweede helft werd het veldspel nog beter. De bal werd lekker rondgespeeld, Sam en Koen hielden de buitenkanten goed bezet en de ook de verdedigende taken werden niet vergeten.

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat er meer kansen en doelpunten zouden komen. Dit gebeurde ook door het attent reageren van Max op een afstand schot die door de keeper van Someren terug het veld in werd geslagen. Max pikte de bal op en aarzelde geen moment, 3 - 0.


Ondanks dat Someren er in aanvallend opzicht bijna niet meer aan te pas kwam, vonden ze toch een gaatje in onze verdediging en scoorden na zo'n 10 minuten de aansluitingstreffer, 3 - 1.

Door de treffer kreeg Someren zowaar weer even geloof in wellicht een goede afloop, geluk toverde onze nieuwe sluitpost Thijs een paar goede reddingen uit zijn hoge hoed en hield zijn doel verder schoon.

Een minuut of 8 voor tijd maakte Max een einde aan de laatste aspiraties van Someren E8 en zorgde voor de verdiende 4 - 1 overwinning. De overwinning had nog iets hoger kunnen uitvallen omdat o.a. Max en Pouya nog een paar mooie mogelijkheden kregen.

Ik denk dat we vandaag hebben laten zien hoe ons 1e elftal het vanavond tegen Someren moet aanpakken, succes vanavond jongens thumbs up namens E8.embaressedZa 17-09 2011  NWC E8 - HVV Helmond E2  0 - 7                                        naar inhoud

Met de wetenschap dat HVV een week eerder nog nipt verloren had tegen Someren, begonnen onze mannen vol goede moed aan een nieuwe thuiswedstrijd.

Het zonnetje liet zich zien en in de beginfase werd duidelijk dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd waren. Helaas beek deze ochtend dat misverstanden in de verdediging elkaar snel zouden opvolgen en ook onze aanvallers wisten elkaar voor de vijandelijke goal niet doeltreffend te vinden. Gelukkig had Thijs een paar goede reddingen in huis om erger leed te voorkomen maar gezegd moet dat Thijs ook zal uitkijken naar de eerste keeperstrainingen van volgende week.

Aangezien Max, Joep, Stan en Koen het vizier niet op scherp hadden staan werd het een geflatteerde 0 - 7. Zeker omdat niet de tegenstander zorgde voor gevaarlijk momenten maar door eigen doelpunten, misverstanden onderling en onoplettendheid hielpen HVV aan een ruime overwinning.    

Gelukkig gingen de koppies niet hangen en met deze instelling gaan we de volgende wedstrijd weer gewoon voor de 3 punten.

tounge za 24-09-2011 RKPVV E3 - NWC E8  1 - 3                                                                naar inhoud

Zouden onze jongens de klap van vorige week te boven zijn tegen PVV. Ondanks dat onze tegenstander voor het begin van de wedstrijd al begon met provoceren (proberen om 8 tegen 8 spelen) gingen onze boy's goed van start. Er werd fel op de bal gespeeld en met vlagen werd de bal weer ouderwets rond getikt.

Toch duurde het even voordat Koen met zijn harde linker voor eerst het net wist te vinden en de score opende. Dit gaf iedereen het nodige zelfvertrouwen. Niet veel later volgde er een soort gelijke situatie en weer haalde Koen verwoestend uit en stond het zomaar 0-2.

Omdat PVV niet echt aandrong en wij de overige kansen niet wisten te benutten stond het met de rust 0-2.
Na de hervatting pakten we de draad gelijk weer op, of mooier nog er werd nog beter gecombineerd wat gelijk in diverse kansen resulteerde.

Het kon dan ook niet uitblijven dat de 0-3 zou vallen en na een mooie solo van Max gebeurde dit ook, uiterst koel ronde Max de kans af.
De druk op het doel van PVV werd groter en groter, verdere doelpogingen van Max en Pouya (op de paal) troffen net geen doel.

In een spaarzame tegenaanval van PVV gebeurde het ongelooflijke, de bal ging na een "zwalbe" van de PVV spits op de stip. De verder goed keepende Thijs had geen verweer tegen de goed genomen penalty.

Gelukkig lieten onze mannen zich niet van de wijs brengen en speelde de wedstrijd proffesioneel uit.

Gezien het goede spel gaan we met vertrouwen de volgende wedstrijd in, top jongens ga zo door.  


shadesza 01-10-2011  NWCE8 - Deurne E6  6 - 3                                                                naar inhoud

Zoals heel Nederland konden ook wij weer genieten van een heerlijke zonnige dag. Ideaal voetbal weer, veel publiek (uit heel Nederland) en een tegenstander die op papier te pakken moest zijn. Immers met 0 punten op de teller en 0 doelpunten voor en 30 doelpunten tegen zouden wij onze Deurnese voetbal vrienden trakteren op de volgende nederlaag.

Maar omdat papier ook op zaterdag geduldig is en de meeste van onze jongens de overwinning al als vanzelfsprekend bleken te zien gebeurde het voor onmogelijk gehouden senario; we stonden na 10 minuten spelen met 0-1 achter. 

Omdat onze aanval het net maar niet wist te vinden, besloot Joep dat het mooi genoeg was geweest en scoorde met een fraai schuiver over tenminste 20 meter de verdiende gelijk maker binnen.

Aangezien de tegenstander zich niet ging verstoppen en ook gewoon de aanval bleef zoeken was het goed dat we voor de rust nog op een 2-1 voorsprong kwamen. Koen gaf de keeper geen kans door van dichtbij hard raak te schieten.

In de rust werd al snel duidelijk dat iedereen vollop bij de les was en besefte dat we met goed samenspel de overwinning binnen zouden halen.

Thieu toverde een nieuwe spel variant uit de hoge hoed door Julian in de aanval te zetten met Max hier vlak achter. Julian zijn gedrevenheid betaalde zich al snel uit in doelpunten. Twee fraaie treffers die ons doet beseffen dat we alround voetballers aan het kweken zijn, want ook onze achterhoede blijkt te kunnen scoren. 

Deurne bleef goed tegenstand bieden en scoorde zelfs nog twee keer tegen maar echt verontrustend was het niet meer omdat de kansen voor ons zich bleven opstapelen. Eén van die kansen werd benut door Pouya waardoor ook hij zijn eerste doelpuntje mee pikt deze competitie.

Uiteindelijk zorgde Sam voor het mooiste moment uit de wedstrijd niet omdat de treffer fraai via een omhaal in de kruising ging maar omdat Sam de lat van het moeten presteren deze dag hoog had gelegd. De hele familie (uit diverse delen van Nederland) waren opgetrommeld en die zagen dat Sam op de goede plek stond en zijn eerste competitie doelpunt maakte. Het schijnt nog lang onrustig geweest te zijn bij huize Jeronimus deze zaterdag.


toungeza 08-10-2011  ZSV E5 - NWC E8                                                                                        naar inhoud

Het begint eentonig te worden maar het was weer een mooie zaterdag morgen. Nat veld heerlijk zonnetje en een tegenstander met evenveel punten (9) als wij.

Met de wetenschap dat deze tegenstander aardige resultaten had neergezet tegen tegenstanders waar wij het moeilijk tegen hebben gehad, begonnen onze boy's voortvarend aan de wedstrijd.


Er werd voortdurend druk gezet op de tegenstander en de kansen begonnen zich op te stapelen. Helaas zou deze middag blijken dat ZSV een zeer betrouwbare sluitpost had opgesteld, die werkelijk alles tegen hield.
Zeer frustrerend om te zien, omdat de wedstrijd zich voornamelijk op één helft afspeelde.

Gelukkig zouden er deze morgen weer een aantal spelers boven zichzelf uitstijgen en één daarvan was Pouya. Omdat via goed combinatie spel de ZSV verdediging niet te passeren bleek haalde Pouya van ver uit waarbij de bal met een mooie boog onbereikbaar voor de ZSV verdediging  achter de keeper belande in de bovenhoek.


Met deze fraaie treffer gingen we met een zeer verdiende 0-1 de rust in.
Omdat we over het vertoonde spel nauwelijks aanmerkingen hadden, hamerden we er bij de jongens op om op dezelfde voet verder te gaan in de tweede helft en zo geschiede.

Ook de tweede helft begon zoals we de eerste waren geeindigd, constant druk op de verdediging van de tegenstander en weer vele kansen en mogelijkheden.  
Of het kwam doordat we zo graag de 0-2 wilden maken of dat er toch een moment van verslapping optrad maar opeens besloot ZSV eens te gaan aanvallen en dit had algauw de 1-1 tot gevolg.
We praten overigens inmiddels over een goal die ongeveer 5 minuten voor tijd valt.

Omdat onze tegenstander bloed rook gingen ook zij opzoek naar een tweede doelpunt. Gelukkig waren onze jongens in de verdediging bij de les en werden 2 goede kansen verijdeld.

Aangezien de wedstrijd op zijn eind liep, begonnen we ons er al mee te verzoenen dat er vandaag niet meer in zou zitten als een gelijkspel. Wellicht dat een laatste corner nog iets zou kunnen opleveren. In eerste instantie wordt de corner nog uitverdedigd door ZSV maar als de bal opnieuw wordt veroverd geeft Koen een voorzet waarbij de bal voor de voeten van Joep valt en die aarzelt tegenwoordig geen moment maar haalde direct verwoestend uit, 1-2.      
 
Twee minuten later fluit de goed leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd met uiteindelijk een verdiende overwinning voor onze jongens.

Door goed samenspel en een onvoorwaardelijke inzet heeft ons E8 laten zien van iedere tegenstander te kunnen winnen, ga zo door jongens.


teethza 15-10-2011  NWC E8 - SC Helmondia E4  7 - 0                                                                    naar inhoud
   
Vandaag op papier een pittige tegenstander dus alle hens aan dek. Na wat psychologische
oorlogsvoering (gedoe over 8 tegen 8 spelen) kunnen we eindelijk beginnen.

De beginfase wordt door beide ploegen gebruikt om de spreek woordelijke kat uit de boom
te kijken. Na de eerste spelde prikjes van beide zijden opend pouya met een daverende knal de score. Dit maakt de wedstrijd meteen los.

Helmondia blijkt een taaie tegenstander die geen middel schuwt om tegen ons een positieve uitslag te halen. Gelukkig scoort Koen met een mooie pegel de belangrijke 2-0 vlak voor rust.

Onze jongens doen er na rust nog een schepje bovenop en geven aan Helmondia geen kans meer weg, zelfs een bal op de lijn wordt nog weggewerkt. Via fraaie doelpunten van Max (3x), Julian (1x) en nog een doelpunt van Koen wordt het uiteindelijk een zeer verdiende 7-0.

Onze jongens kunnen trotst zijn, een zeer verdiende overwinning met goed voetbal en veel vechtlust.


cryza 29-11-2011 NWC E8 - Someren E8  2 - 4  (Ricus Verheesbeker)

Ondanks de onnodige nederlaag van ons E8 gaat de Ricus Verheesbeker dit seizoen toch weer naar Asten met maar liefts 24 punten verschil.


winkza 05-11-2011  Rood Wit E9 - NWC E8  2 - 7                                                                            naar inhoud

Vandaag een laagvlieger op het programma, sterker nog de nummer laatsts met 0 punten uit 6 wedstrijden, 4 doelpunten voor en 40 tegen. 
Voor E8 blijken dit gevaarlijke tegenstanders want na een paar minuten spelen staat het zowaar 1-0 voor Rood Wit. (Waar hebben wij dit al meer meegemaakt, juist ja tegen Deurne)

Ondanks het optisch betere spel en meer balbezit lopen we achter de feiten aan. Voor sommige komt dit wellicht door het spelen op een vreemde positie maar er is ook weinig bezieling. Na wat tacktische aanpassingen zijn we in staat om de achterstand via doelpunten van Max en gelegenheidsspits Julian om te buigen naar een 1-2 voorsprong.


Vol plichtsbesef beginnen onze jongens aan de tweede helft maar na een uittrap van Thijs wordt er nauwelijks gereageerd en onze jongens kijken van een afstand toe hoe Rood Wit simpel de gelijkmaker mag maken.

Omdat we gelukkig nog steeds weten dat we met goed combinatie spel van iedereen kunnen winnen gaan we door met aanvallen. Dit resulteerd in een penalty na een handsbal. Deze penalty wordt door Max feilloos binnen geschoten.


Hierna is het opeens gedaan met het verzet van Rood Wit, de doelpunten vallen ineens als rijpe appelen van de boom. Om en om scoren vervolgens Max en Julian ieder nog 2x waardoor de score toch nog oploopt naar 2 - 7.  

Jammer van het slappe begin maar toch goed hersteld en een paar fraaie treffers op het einde. De overwinning heeft ook tot gevolg dat we nu sterker op de derde plaats staan. Volhouden mannen!!

 
shadesza 12-11-2011  NWC E8  -  Liessel E3g  8 - 2                                                                                  naar inhoud za 19 11  2011 OlympiaBoys E1 NWCE8                                                                                                          naar inhoudza 26-11-2011  NWC E8 - Mierlo-Hout E7                                                                                        naar inhoud                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Trainingstijden

NWC E8 traint op de volgende dagen:

* maandagavond van 18.30u tot 19.30 u                            veld 2 (achter het kunstgras)
* woensdagavond van 18.30u tot 19.30 u                           veld 6 (achter de heg)


 naar inhoudAfmelden voor trainingen en wedstrijden

Voor trainingen kun je je afmelden bij Marco Spang, Johan Wijnen of Thieu Herk.
Afmelden kan per email. indien je je afmeld op de trainingsdag zelf dan graag telefonisch afmelden. 

Voor wedstrijden kun je je afmelden bij Johan Wijnen, Thieu Herk of Hamid Shabani. Graag per email afmelden, zeker bij datums die nog verder weg zijn.
Afmelden kan tot en met donderdagavond, zodat de begeleiders nog de mogelijkheid hebben om vervanging te regelen.

Afmelden: voor telefoonnummers en/of emailadressen klik hier

 

naar inhoud


 

Graag stellen wij aan u voor
 


 


 
 
 Voornaam Thijs
 Achternaam Coppens
 Bijnaam Geen
 Broer(s) / Zus(sen) Geen
 Vorig jaar voetbalde ik in F7
 Mijn favoriete positie is Keeper
 Mijn specialiteit is Keepen
 Dit kan ik nog verbeteren Uittrappen
 Favoriete voetbalclub PSV
 Beste voetballer eredivisie Jermain Lens
 Beste voetballer NWC Ronald Joosten
 Mijn mooiste voetbalmoment is mijn eerste voetbalwedstrijd                                   
 Overige hobby's saxofoon spelen
 Mijn favoriete muziek is Usher
 Deze film moet je gezien hebben weet ik niet
 Het liefst ga ik op vakantie naar Zwitserland
 Mijn favoriete eten is pizza
 Je kunt me 's nachts wakker maken voor voetbal op tv


naar inhoud
Topscoorders en penaltybokaal
 

Speler Doelpunten Penalty's
Max 15 3
Koen 9 5
Julian 9 5
Pouya 6 7
Joep 3 3
Sam 1 4
Stan 2 1
Jelle   5
Thijs   2naar inhoud