D2  2012-2013  


 

ONDO D1 - NWC  D2 (13-04-2013)

Vandaag zaterdag 13 april spelen we tegen Ondo D1. Geen gemakkelijke tegenstander, want Ondo staat er goed voor in de competitie. In de 8e minuut valt de eerste goal voor Ondo. Nog geen minuut later maakt Tycho de gelijk maker. Dat gaat goed. Helaas 3 minuten daarna valt al de tegen goal. Het is 2-1 voor Ondo. Dan gaat het in een rap tempo naar 7-1. Dit is de stand bij rust. Even de tactiek bespreken!
Na de rust gaat het iets beter, maar helaas wordt het toch nog 10-1. Echt balen, zo vet verliezen!!!!
 
Max


NWC  D2  -  Bavos D1  (06-04-2013)
 
1e helft
Binnen 10 minuten werden er al 2 doelpunten gescoord.
De eerste goal werd gescoord uit een vrijetrap. Jordi gaf de bal voor en met een beetje geluk zat hij :1-0☺.
De tweede goal werd ook gescoord uit een vrijetrap en we scoorden :2-0☺.
 
Het is rust.
 
2e helft.
Bavos krijgt een corner en die scoren ze :2-1.
Daarna  krijgen ze nog een corner en die scoren
ze ook :2-2.
Toen heeft Bavos nog 6 doelpunten gemaakt.  Helaas hebben we in de tweede helft niet goed gespeeld. Jammer dat wij hebben verloren na zo’n mooie 1e helft!

JoepLiessel D1  -  NWC  D2  (23-03-2013)

 
Vandaag moesten we tegen Liessel d1. Het was koud we kwamen snel 1-0 achter maar daarna scoorden wij 2 keer. De eerste via een corner die werd weggekopt maar naar Rick en die schoot hem mooi binnen. De tweede ging via een vrije trap. De keeper kon de bal niet goed zien; hij tikte hem aan maar Niels b. tikte hem er nog in 1-2.
De tweede helft speelden we heel slecht en werd het nog 10-2.
 
Rens


NWC  D2  -  Mierlo-Hout D2  )09-03-2013)


Het was een modderige wedstrijd met veel vieze kleren.
De wedstrijd eindigde niet gunstig voor Nwc .
Eindstand:  NWC 2-6 MIERLO HOUT.
In het begin opende Rens de score door met rechts binnenkantpaal te schieten.
Toen kwam MIERLO HOUT sterk terug en kantelde de wedstrijd .
Toen de stand 1-3 was scoorde Tycho uit een dieptebal en hadden we er weer vertrouwen in.
Maar vlak daarna maakte MIERLO HOUT 2-4 en in de resterende tijd scoorde MIERLO HOUT nog twee keer.
Het was een natte wedstrijd .
Jammer dat we verloren hebben
 
Rick


ASV'33 D1  - NWC  D2 (02-03-2013)

Voor de wedstrijd tegen ASV hebben we goed getraind!
Toen met de auto naar het sportpark van ASV.
We kwamen aan bij het sportpark en we gingen omkleden in het kleedlokaal!
Even de warmin-up doen en dan de opstelling bespreken.
Iedereen was nu klaar voor de wedstrijd.
De wedstrijd begon en na een minuutje of 10 werd het 1-0 voor ASV.
Weer 10 minuutjes later werd het 2-0 voor ASV.
Net na de goal van ASV werd het 2-1 door een mooie vrije trap van Rens!
Het was rust en iedereen ging even uitrusten!
De tweede helft begon en het werd na een paar minuten 3-1.
Toen werd het 4-1.
Na de 4-1 was het moeilijk om terug te komen!
snel werd het weer 5-1.
Daarna werd het nog 6-1 en 7-1!
Jammer dat we hebben verloren!
Volgende keer beter!
 
Krijn
 


 Wedstrijd verslag NWC D2 – Lierop D2  (16-02-2013)       
                      
 Zaterdag 16 februari speelde wij tegen Lierop.
Iedereen stond met spanning op het veld, maar toen de wedstrijd begon waren we meteen druk op de bal gegaan. Helaas liep het nog niet heel goed en hadden we te veel balverlies. Er werd ook snel gescoord door Lierop 0-1 .
Toen de aftrap weer was genomen speelden de aanval terug naar de verdediging met de bedoeling op te bouwen, maar te vaak hadden we balverlies en daarom ontstond er een kans voor de tegenpartij die helaas 0-2 maakte.
Na de rust gingen wij beter spelen en kregen enkele goede kansen, maar de bal wilde maar niet in de goal.  Lierop had meer geluk en scoorde 0-3 en snel daarna ook 0-4.
Wij bleven goed voetballen en hard werken, maar het lukte niet om te scoren.
Lierop maakte nog 0-5 en daarmee kwam de wedstrijd ten einde.
Volgende keer beter...

Niels Verrijt


Beste spelers,ouders,en trainers.

Nog een weekje trainen en dan staat de  winterstop voor de deur, een mooie gelegenheid om een en ander samen te vatten en een aantal vrijwilligers te bedanken.
Jullie hebben er 10 Competitie wedstrijden , de Ricus Verhees wedstrijd, een zwaluwtoernooi en twee bekerwedstrijden op zitten,en staan op een 10e plaats,misschien niet helemaal het resultaat wat jullie verwacht hadden maar de team inzet is geweldig geweest.
De tegenpartijen waren menigmaal minimaal twee koppen groter en ook behoorlijk aan de fysieke kant.
Omdat ik zelf niet naar iedere wedstrijd kon komen kijken omdat Luke met zijn team vaak op dezelfde tijd moest voetballen, kreeg ik elke week een zeer gedetailleerd wedstrijdverslag ,Marc bedankt hiervoor.
Samen met jullie trainers is er behoorlijk conditioneel , fysiek  en technisch getraind, wederom met een geweldige inzet.
Daar mag ook zeker even bij stil worden gestaan.
Marc , Roland, Niels en Mark bedankt voor jullie wekelijkse trainingen ,tips en coaching ,ook tijdens de wedstrijden.
John Baltussen bedankt voor het fluiten en vlaggen ,  Johan Bakens, Arian Verrijt, Wim Driessen, Johan Janssen en Hans Berkers ook jullie bedankt voor het vlaggen en hopelijk mag ik na de winterstop weer een beroep op jullie allen doen.
Rudy Wetzel bedankt voor de mogelijkheid tot extra trainingen op vrijdag .
Marian bedankt voor het beheren van de  eigen pagina van de D2 . Arian bedankt voor de  sponsoring  van de bidons.
 
Marc en ik hebben samen een analyse van de spelers gemaakt en deze willen we jullie natuurlijk niet onthouden.Tycho (spits) sneller dan zijn eigen schaduw. Scoort veel goals door deze snelheid, maar mist er helaas ook nog. Hier ligt de verbetering voor het voorjaarsseizoen in het verschiet.
 
Krijn (aanval) begon als spits maar ontwikkelt zich nu tot middenvelder. Nu nog het afstandsschot en dan wordt je een nog betere voetballer. Ondanks jouw lengte toon je absoluut geen respect voor welke tegenstander ook.
 
Aart (aanval) een speler die moeilijk in te schatten is. Lijkt af en toe een geheel eigen wedstrijd te spelen maar laat opeens een actie zien die onnavolgbaar is. Dan blijkt Aart gewoon een heel goede voetballer met veel techniek te zijn. Laat dit vaker zien en dan word jij een complete voetballer.
 
Thomas (rechter aanvaller) een klassieke rechter aanvaller in ontwikkeling, scoort ook regelmatig en profileert zich uitstekend in de groep. Jammer Thomas dat je de laatste wedstrijden wegens blessure niet mee kon doen, beterschap en na de winterstop weer vol er tegenaan.
 
Joep (linker aanvaller) onnavolgbare acties voor tegenstanders maar ook af en toe voor zichzelf. Gelukkig maakt die vrolijke lach op zijn gezicht veel goed. Probeer op de training nog meer uit jezelf te halen, dan zal dat in de wedstrijden terug te zien zijn.
 
Pim (aanvaller/middenvelder) maakt een goede ontwikkeling door ondanks zijn geringe lengte. Probeer wat minder respect naar de tegenstanders te tonen dan zul je nog harder groeien. En van de complimenten die je van je leiders krijgt mag je best wel een glimlach  op je gezicht laten zien, want genieten, plezier hebben hoort ook zeker bij voetbal.
 
Jarno (middenvelder en onze captain) ondanks een paar kleine misstapjes op de training en in een wedstrijd gedraag je je als een waardige captain. Maak nog meer gebruik van de goede trap die je hebt, dan zul je nog meer gaan scoren.
 
Rick (middenvelder) maakt ook een goede ontwikkeling door, geeft rust en scoort ook nog eens. Jammer dat je geblesseerd bent geraakt. Maar na de winterstop er weer vol tegenaan.
 
Niels B. (middenvelder/verdediger) de speler die zich momenteel het snelst ontwikkeld. Scoort als linker verdediger al menig goal.....geweldig, dit is het moderne voetbal. Ga zo door Niels.
 
Niels V. (centrale verdediger) solide speler en knetterhard. In het kleedlokaal prominent aanwezig, maar op het veld zeer nuttig. Ook voor jou geldt met de juiste instelling ( en die heb je) dat een goede voetballer in het verschiet ligt.
          
Rens (linker verdediger) de speler met een fluwelen linkerbeen, maar moet die wel meer gaan gebruiken. Ook het respect naar de tegenstander mag minder, laat maar in het voorjaarsseizoen zien wat jij allemaal in huis hebt. Mentaal was je in het begin niet sterk genoeg maar hier ben je je nu goed aan het verbeteren, ga zo door.
 
Ruud (rechterverdediger) jij hebt iedereen verbaasd met jouw goede spel, zeer solide en weinig fouten op een moeilijke positie. We gaan met jou werken aan meer aanvallende acties van achteren uit en dat kan jij.
 
Jordy (centrale verdediger) je mag iets meer de rust nemen in balbezit maar jouw uitstekende ( en harde) schot heeft ons menigmaal gered. De vrije trappen gaan ook steeds beter, dus ook voor jou geldt voor het voorjaarsseizoen meer goals vanaf afstand.
 
Last but not least Max onze keeper, klein van stuk maar groots van daden. Wat heb jij veel doelpunten voorkomen. De hoge bal blijft een probleem maar jouw uitkomen met reddende trap is uitstekend. Max ga zo door en mooie dingen zullen ontstaan.
 
Kortom een geweldig team; de trainingen worden druk bezocht en de inzet is uitstekend. Er wordt voor meer dan 100% inzet getoond en daar zijn we trots op en geeft veel voldoening bij de trainers.
 
Jongens jullie mogen echt  mega trots op jezelf zijn, jullie hebben het geweldig goed gedaan!
Ook bedankt voor de leuke wedstrijdverslagen die jullie hebben gemaakt ,deze zijn terug te lezen op de eigen pagina van de D2.
 En natuurlijk alle ouders ,opa's ,oma's ,famillie ,vrienden en bekenden, bedankt voor jullie (wekelijkse) support.
We hopen na de winterstop wederom op jullie positieve aanmoediging.
De training start weer op 14 Januari.
En dan op naar het volgend gedeelte van de competitie !
Ook dan zal ik wekelijks weer zorgen voor een schone was , de wedstrijdmail en de grens en/of scheidsrechter.
Rest mij niets meer dan jullie hele fijne feestdagen te wensen en een sportief,gelukkig en vooral gezond 2013.
 
Groetjes Rachel
    


                         


 


 
 
naar boven


 

Mierlo-Hout D3 - NWC  D2 (01-12-2012)

Op zaterdag middag moet NWC-Asten tegen Mierlo-Hout .
Het 1ste fluitje voor de aftrap.
Yordy richt 2 afstandsschoten en de 3de zit er in  Mierlo-Hout  0-1 NWC, verder gebeurt er niet zoveel in de 1ste helft.
 
Dan is het fluitje er voor de 2de helft.
Mierlo-Hout heeft al snel een aanval en die zit er in 1-1.
We hebben veel aanvallen maar verspillen er een  heleboel.
Mierlo-Hout komt weer in de aanval Niels en ik verdedigen hem hij gaat vrijwillig liggen de scheids fluit voor een vrije trap , die zit er in 2-1 voor Mierlo-Hout.
We krijgen een corner hij is super genomen en ja hoor Guus (e1) kopt hem er netjes in, 2-2.
Dan fluit de scheidsrechter af en het word penalty’s ,met de penalty’s had Max er 2 gehouden maar wij hadden er 3 gemist.
Zo is Mierlo-Hout d3 naar de volgende ronde in de beker.
 
Groetjes  Ruud

SJVV D1 – NWC D2 (24-11-2012)


Bij de voorlaatste competitiewedstrijd gingen we op bezoek bij SJVV uit Deurne. Het is al stukken kouder dan de vorige weken. Zeker voor de vaders en moeders langs de lijn is het soms geen pretje!
Toen we aankwamen stond er een huifkar waarin een F-elftal van SJVV het kampioenschap vierde. In ieder geval is één ding zeker: deze competitie worden wij geen kampioen.
De uitslag van de wedstrijd lijkt met de 8-4 voor SJVV een makkelijke klus geweest te zijn. Maar toch hebben we zeker goed tegenspel geboden. In het begin van de wedstrijd kwamen we zelfs op 0-1 voor door een mooie goal van Tygo. En uit een corner schoot Joep een aansluittreffer (3-2). Met de rust stonden we 6-2 achter. Direct na rust kwamen we terug in de wedstrijd door wederom Tygo. Even daarna scoorde Krijn ook nog een keer.
Uiteindelijk was de nederlaag wel verdiend. SJVV had twee goede voetballers in de ploeg. Die waren zeker een kop groter dan onze jongens. Onze inzet was prima, dus dat biedt kansen voor het bekertoernooi.
Na het douchen in de kleedkamer kregen we onze verdiende chips. Daarna terug naar Asten. 
 
Johan en Pim


NWC D2 – Lierop D1 (17-11-2012)

Na weer een week goed getraind te hebben begonnen we met veel vertrouwen aan de wedstrijd tegen Lierop D1. Na enkele minuten  kregen wij dan ook de eerste grote kans van de wedstrijd, helaas ging deze kans net naast. Na verloop van tijd kwam Lierop beter in de wedstrijd en scoorden dan ook vrij vlug twee goals. Hierdoor waren wij niet uit het veld geslagen en we vochten ons dan ook goed terug. Het sprint kanon van ons elftal (Tycho) liet de verdediging van Lierop enkele malen zijn hakken zien en zodoende kwamen we goed terug tot 2-2. Na deze 2-2 was Lierop een beetje uit het veld geslagen en dan met name de grensrechter van Lierop. Deze goede man liet zich tijdens de wedstrijd niet van zijn sportiefste kant zien. Door deze voorvallen was de concentratie bij ons niet meer optimaal en hiervan profiteerde Lierop meteen en kon helaas de wedstrijd nog naar zich toetrekken met 5-2. Al met al hebben wij hard gewerkt tijdens de wedstrijd maar helaas staan we weer met lege handen.
Ik hoop dat onze supporters, die toch weer ruim vertegenwoordigd waren, ons in deze moeilijke tijd waarin de resultaten toch iets tegenvallen, toch zullen blijven steunen. Ik zou zeggen op naar de wedstrijd van SJVV en met dezelfde instelling als afgelopen zaterdag moet een goed resultaat haalbaar zijn.

Groetjes Jordi.Rood Wit D2 - NWC D2 (10-11-2012)

Op 10 november moesten we tegen Rood Wit. We vertrokken vanaf de tennishal. We dachten dat we wel een klein kansje hadden tegen hun. Maar na de aftrap bleek dat niet zo te zijn. We hadden wel de eerste kans van de wedstrijd, maar we kwamen al gauw achter te staan. Met rust stonden we 5-1 achter.
We hoopten dat we in de tweede helft iets meer kansen kregen en beter zouden spelen. Maar we speelden belabberd. De tweede helft eindigde ook in 5-1. Dus werd het 10-2.
Onze prachtige doelpunten werden gemaakt door Jordi en door mij.

Tycho Cortooms


Verslag Someren D2 – NWC D2
 
Zaterdag 3 november 2012
Sportpark De Potakker te Someren
11.30uur
 
We mochten de wedstrijd op het mooie kunstgras van Someren spelen. Er waren veel ouders van zowel NWC als Someren aanwezig. Het weer was niet al te best, het regende de gehele wedstrijd en soms kwam het er met bakken uit.
We wisten van te voren dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden want tegen Someren hadden we met de Ricus Verhees al van verloren en met het Zwaluwentoernooi gewonnen.
Een spannende wedstrijd zou het worden.
Het spel ging over en weer, maar spits Aart wist de score te openen na een mooie aanval via Thomas en Tycho. Helaas was de voorsprong van korte duur want het felle Someren scoorde tegen (1-1).
Someren kreeg een corner en scoorde de 2-1 omdat we niet scherp genoeg waren , dit zou helaas nog vaker voorkomen.
De 3-1 van Someren viel ook doordat er niet goed verdedigd werd.
Vlak voor rust wist Niels Berkers, die linker verdediger staat, via een mooie aanval met zijn linkerbeen te scoren.
In de rust kregen we te horen dat er feller gespeeld moest worden.
Na een omzetting van Joep en Pim van linkshalf naar linksbuiten scoorde Joep vanaf de linksbuiten positie met een prachtig schot de 3-3.
Hierop volgde een periode met de eerder vermelde corners, 2 stuks en die vlogen er dus in (5-3).
Gelukkig lieten we niet de kopjes hangen en gingen we beter voetballen en druk zetten op de tegenstander met diverse kansen tot gevolg en onder druk van een goed spelende Tycho scoorde Someren in eigen doel (5-4). We bleven druk op de ketel zetten, maar door een fout van de scheids, kregen we een buitenspel doelpunt tegen (6-4) in plaats van de 5-5 die in de lucht hing.
Een afstandschot van Someren werd, door de uitstekend keepende Max, verkeerd beoordeeld met de 7-4 tot gevolg. Toch bleven onze boys knokken met een prachtige goal van Thomas tot gevolg.
De eindstand van 7-5 was bereikt.
We speelden goed maar hadden de kansen niet goed genoeg benut en waren niet scherp genoeg bij de corners van Someren. Dat was jammer, maar de coaches waren tevreden over het geboden spel, maar uiteraard niet over het resultaat.
 
De volgende wedstrijd uit tegen Rood Wit ’62 te Helmond gaan we er weer vol goede moed tegenaan.
 
Geschreven door Thomas en vader Marc.

NWC D2 - Deurne D2 (27-10-2012)

We moesten thuis tegen Deurne D2.
Toen de wedstrijd begon was het vrij snel 1-0.
Deurne speelde vrij slordig (wij ook wel een beetje).
we hadden veel kansen en gingen met 1-0 de rust in.
snel na de rust had Deurne een snelle counter en maakte 1-1.
niet veel later was het 1-2 toen gingen we weer veel kansen maken.
al snel maakte we de 2-2 we hadden veel kansen.
maar het afmaken ging niet zo lekker.
uiteindelijk is het 2-2 gebleven en hadden we eigenlijk verlies.


Gr. Jarno (captain)

BEKERWEDSTRIJD 2E RONDE dEURNE D3 - NWC D2  (20-10-2012)

de spectaculaire bekerwedstrijd 
 
Vandaag 20 oktober, moest ons team de 2e ronde van de KNVB bekerwedstrijd spelen tegen D3 van Deurne. Zoals gewoonlijk begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Binnen een minuut krijgt Thomas als eerste de kans om te scoren, maar helaas ging deze naast. Vervolgens krijgen we in de 5e minuut van de wedstrijd het eerste doelpunt tegen. Deurne scoort nadat de verdediging van ons niet helemaal optimaal was. Gelukkig maakt Thomas 1 minuut later al de gelijk maker en kort daarop zorgt Niels Berkers ervoor dat we met 2-1 voor komen te staan. Deurne komt af en toe met een onverwachtse aanval maar gelukkig scoren ze niet.
De tweede helft zorgt voor veel spektakel. We krijgen héél véél kansen..................
Vooral Rens, maar helaas het zat hem vandaag niet mee. Het leek wel of Deurne een magneet rondom hun goal had zitten, want wat Rens ook probeerde de bal ging of tegen een paal of tegen de lat, zelfs de keeper was niet te verslaan. De bal wilde er écht niet in, ook niet bij de andere spelers! Dit gold gelukkig ook voor Deurne want ook zij hadden in de laatste tien minuten een hele goede kans om een gelijkmaker te maken. Deze werd op het 'nippertje' tegengehouden door  onze keeper Max. De eindstand bleef dus op 2-1 voor ons staan. Het was een super spannende wedstrijd, waar de toeschouwers erg van genoten hebben!!!!! Wel slecht voor je hart hoor!!!!
 
 
Angelique en Max

 
NWC D2-Mulo D2    10-0  ( 4-0 ) (29-09-2012)
 
Vandaag zou het eindelijk moeten gebeuren, Winnen met de D2.
En al meteen vanaf het eerste fluitsignaal waren wij de betere ploeg.
De bal bleef vooral op de helft van de tegenstander, En de aanvallers kregen kans op kans.
Meteen op het begin scoorde wij de 1-0 en helemaal op het laatst scoorde wij de 10-0.
Onze doelpuntenmakers waren: Krijn ( 3 ) , Rick ( 2 ) , Tycho ( 2 ) , Niels ( 2 ) , Joep ( 1 ).
Het weer probeerde nog roet in het eten te gooien,
maar uiteindelijk scheen voor ons de zon met als afloop voor iedereen een zakje chips na onze prachtige prestatie
 
 
Groetjes Aart Driessen


Liessel D1 - NWC D2  (22-09-2012)
 
Vanmorgen hebben we gespeeld tegen de D1 van Liesse