Op onze 'eigen F12 pagina' gaan we ( we zijn dan de spelers, leiders en trainers én de ouders ) van seizoen 2011 / 2012, het reilen en zeilen van - natuurlijk - de F12 bijhouden.
De wedstrijdverslagen zullen hier komen te staan, de stand na iedere speelronde, een mini-interviewtje met onze spelers en natuurlijk - voor onze spelers het belangrijkste onderdeel - de penalty-bokaal.

Penaltybokaal

De penalty-bokaal wordt daarom niet helemaal onderaan de pagina geplaatst, maar zal de hoofdrol krijgen. Net zoals de gewonnen beker aan het einde van het seizoen zal gaan doen. Deze wordt natuurlijk op een ere-plaats in de woonkamer van de winnaar gezet.
Jongens en meisje van de F12, veel succes met het nemen van de penalties; schop de bal hard en kies een goede hoek uit!!


  ZSV F6 SJVV ASV NWC F10 Liessel SVSH Someren  ZSV F7 Bavos Deurne Yssel stein Brande voort Totaal
Bas 1 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Tom 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1
Jette 0 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 1 7
Viggo 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 4
Stan 1 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 10
Marco 1 1 1 0 0 1 0 0 1 0 1 1 7
Thomas 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 0 0 6
Roel 1 1 1 0 0 0 0 0 0 1 0 1 5
Sander 1 0 0 0 0 0 1 0 0 1 1 0 4

De eerste seizoenshelft is afgelopen en de tussenstand is bekend.
Stan staat op de 1ste plaats met wel 10 goals!!
En op de valreep is het door iedereen gelukt om een penalty te scoren.

Kom op jongens en meisjes! Na de winterstop moet die achterstand op Stan worden weg-gepenaltied !!

  Totaal 1ste helft Brande voort SJVV Mil- heezer Boys Gemert Bavos ZSV Liessel HVV Hel- mond Someren Mulo NWC F8 Totaal
Bas 2 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 3
Tom 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Jette 7 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 13
Viggo 4 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 10
Stan 10 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 13
Marco 7 0 0 0 1 0 1 0 1 1 0 0 11
Thomas 6 1 1 0 0 0 0 0 0 1 0 0 9
Roel 5 0 0 1 1 1 0 0 0 0 1 0 9
Sander 4 1 0 1 1 1 0 0 0 0 0 0 8
Demi 0 0 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 5

Tijdens de 2de helft van de penaltybokaal-competite werd het toch nog spannend. De druk op de schouders van Stan werd toch te groot en op het allerlaatste moment kon Jette nog langszij komen. Maar iedereen heeft goed zijn best gedaan en mooie penalties genomen. Nooit geweten dat jullie zo hard en goed kunnen inschieten. Dus eigenlijk ... allemaal gefeliciteerd met het aantal benutte penalties !!!

Wedstrijdverslagen


3 sept 2011 ZSV F6 - NWC    0 - 11

De eerste wedstrijd van het seizoen begon voortvarend. Door de leider een super-opstelling op het veld neergezet. Ieder kreeg een echte positie toegewezen en die werd zowaar ook nog behouden. Met Viggo in de eerste helft en Sander tijdens de tweede helft op doel, werd de tegenstander wel heel erg bang. Nog nooit zo'n booskijkende keepers gezien; daar wil je dus ook niet bij in de buurt komen.
Het was trouwens ook niet mogelijk voor ZSV om een goal te scoren want, op het middenveld werden de ballen opgeruimd door die supersnelle broertjes Roel en Thomas (die niet uit elkaar te houden waren en op aanwijzen van pa de juiste complimenten kregen) en Tom.
Mocht de bal dan toch een keer onze verdediging raken dan werd deze gewoon keihard opgeruimd door Bas en Jette. Knal, en daar vloog die bal weer.
En aan de voorkant stonden gewoon superspitsen; Marco en Stan. Daar was de ZSV-keeper niet tegen opgewassen; 11 doelpunten om zijn oren.
Krijgen we later te horen dat ZSV F6 uit de poule gehaald is en deze wedstrijd niet meetelt voor de stand. Tja ...


10 sept 2011 NWC - SJVV   11 - 0

We hebben het gevonden: er is een verschil tussen de kinderen van al die tweelingen. Bas en Tom, dat zie je gewoon; 2 verschillende gezichten. Roel en Thomas, dat zie je nu ook; de aanvoerdersband. Is ook fijn voor het publiek en de leiding; weten we tenminste wie we moeten aanmoedigen.
Was ook direct duidelijk tijdens de wedstrijd. Het ging weer als een speer en de stand werd wederom om bang van te worden. Ook nu hadden we dezelfde opstelling - alleen de keepers willen nog wel eens wisselen - en hield iedereen zijn plaats goed in de gaten. Wederom een dikke overwinning door kei-goed te voetballen en samen te spelen.


17 sept 2011 ASV'33 - NWC   8 - 0  

O, dit team was een beetje te sterk voor ons. Met een echte scheidsrechter op het veld .. daar raak je ook een beetje van onder de indruk. Die jongens waren een stukje verder met overspelen, vrijlopen, grotere afstanden overbruggen en goals maken.
Maar we lieten ons niet van de wijs brengen. Ook nu werd er heel goed gevoetbald. Vele ballen werden op het middelveld al onderschept en anders alsnog door de verdediging opgeruimd. Ook voorin kwamen we vaak voor het doel, maar hun keeper was te goed en de ballen wilden niet in de goal belanden.
Kregen we zelfs nog een penalty tegen tijdens de wedstrijd. Maar keeper Sander bleef koelbloedig en stopte deze gewoon!!!


24 sept 2011 NWC F12 - NWC F10   2 - 1    

Tja, tegen je trainingsmaatjes moeten voetballen in de competitie. Wie verzint nu zoiets.
Het was voor beide teams wel duidelijk dat niemand wilde verliezen. Wat was dit spannend. Goed aan elkaar gewaagd en een leuke wedstrijd om te zien. Met echte vechters aan de zijde van F12 werden die jongens met dat goede schot van de F10 aan de kant gehouden. Gelukkig voor ons gingen wij er met de overwinning vandoor, maar gelukkig ook kunnen we nog steeds fijn samen trainen!!


1 okt 2011 Liessel - NWC   1 - 1

Dit was niet zozeer een spannende wedstrijd voor het team, als wel voor de mannen Rijnders. Tja, wie heeft er dan ook familie in Liessel wonen ... Maar met de F12 kun je overal komen, die zijn nergens bang voor. Vechten als leeuwen en hangen als een pitbull aan de tegenstander. Kom daar maar eens doorheen.
Liessel bleek ook over een goed team te beschikken en het werd dan ook een leuke wedstrijd. Goed gevoetbald, niet meer elke keer bij elkaar de bal afpakken maar meer overspelen en kijken wie er vrijstaat. Achterin wederom vele ballen opgeruimd, op het middelveld goed de tegenstander van de bal afgelopen en voorin steeds betere schoten op doel. Elke week zijn er weer grote vooruitgangen te zien.


8 okt 2011 SVSH - NWC 3 - 0

Een vriendschappelijke wedstrijd om de saaie zaterdag in te vullen. De eerste zaterdag waarop het 's morgens wat kouder was en dus een extra hemd of shirt aangetrokken moest worden. Na een goede warming-up konden we beginnen.
De eerste helft werd de gebruikelijke opstelling neergezet en ging de strijd barstte in volle hevigheid los. Het was goed voetbalweer, want het was een mooie en spannende partij te zien. De tweede helft kwam het vriendschappelijke karakter naar boven en mocht iedereen op een andere positie spelen. Met een springende Tom in de goal en een andere verdediging en aanval, bleef de wedstrijd nog steeds spannend. Vele malen kwamen we voor het doel van SVSH, maar die keeper hield toch wel veel ballen tegen. Aan de andere kant kregen zij het wel voor elkaar om de bal bij NWC in het doel te krijgen. Jammer ...
Ondanks het verlies, wel een hele leuke en goede wedstrijd gevoetbald !!!

15 okt 2011 Someren - NWC  4 - 1

Goh, daar zaten een grote jongens en meiden in dat team en ja, daar ben je van onder de indruk. Kun je ineens niet meer een bal afpakken of naar voren voetballen.
Het duurde dan ook even voordat NWC F12 in de gaten had, dat Someren ook gewoon voetballertjes in het team had staan en dat je gewoon kunt voetballen. Alleen die hoge ballen bij hun corners waren wel een beetje moeilijk. Maar in de tweede helft hadden we het goed door en met een aantal super goede reddingen van onze keeper - ondanks de koude handen en felle zon - kwamen we toch goed in de wedstrijd. Winst zat er helaas niet in, maar we hebben wel weer laten zien wat we kunnen.

22 okt 2011 ZSV F7 - NWC  0 - 6

De vorige keer dat we naar ZSV afreisden was het een stuk warmer en was ook Viggo van de partij. Nu waren we niet compleet en moesten we aantreden met een dikker pak kleding. Gestoken in extra shirts en voetbalmaillots gingen we het veld op. F7 is een lager team dan F6 en die hadden we al dik verslagen. Dus, dit zou niet zo moeilijk moeten zijn.
De F7 bezat toch iets meer voetbal, dus de 11 werd niet gehaald, maar ...
Met 8 man in het veld en geen wissels tijdens de eerste helft, wist iedereen goed welke positie hij moest innemen en waar dus GOED gevoetbald moest worden. En dat werd ook gedaan !! Op het middenveld en voorin werd er goed vrijgelopen - waar lego-poppetjes al niet goed voor zijn - en daar kwamen mooie doelpunten uit. Zelfs Tom wist bijna een goal te scoren.
De tweede helft had ZSV een man minder en moest er dus gewisseld worden. En kwam je dus ook wel eens op een andere positie te staan. Maar dat wil niet zeggen dat je dan minder gaat voetballen. Nee hoor. Zelfs al sta je in verdediging, kun je nog gewoon een doelpunt maken. Gelukkig wordt de keeper niet gewisseld, want die maakt me toch een mooie reddingen.
Met zo'n mooie overwinning zijn wij dik tevreden !!

5 nov 2011 NWC - BAVOS 1 - 0 

Na een week rust konden we er weer fris en fanatiek tegenaan. En jeetje, wat was dit een mooie partij. Het spel ging mooi op en neer en zowel Bavos als NWC hadden een aantal mooie kansen. Maar ook zowel Bavos als NWC hadden een hele goede keeper in de goal staan. En ja, dan vallen er niet veel ballen in de netten.
Gelukkig lukt het ons dan toch door kei-goed te voetballen en allemaal heel goed te werken, om een goaltje erin te frommelen en toch weer een punt te maken. SUPER !!!
Het voetbalspel wordt met de week beter. Op het middenveld worden de ballen goed afgepakt en langs de lijn naar voren gespeeld. Mocht de tegenstander toch nog door het middenvelders komen, dan staat daar altijd nog die ijzersterke verdediging die de ballen 'gewoon' opruimen. En voorin wordt steeds meer de ruimte opgezocht, zodat er goed overgespeeld kan worden. En met al die coaches langs en op het veld komt het helemaal goed met de F12.

12 nov 2011 Deurne - NWC 5 - 0 

Ja, deze wedstrijd moeten we even laten bezinken.... Met het hele team in de verdediging en dan nog 5 goals tegen. Waar was dat middenveld dat zo goed naar de tegenstander toe gaat om de ballen af te pakken? En die aanvallers die zo mooi overspelen om een goal te maken?
Oké, Deurne was beter. Maar volgende keer gaan wij tegen zo'n team gewoon voetballen zoals de F12 kan!!!
Gelukkig bleek Deurne bij de penalty's iets minder sterk. Hadden wij gewoon een hele goede keeper en werden bijna alle ballen er door ons keihard ingeknald.

19 nov 2011 IJsselstein - NWC 7 - 0 

Tjeetje, wat een goede voetbalwedstrijd. Jullie hebben laten zien dat er goed gevoetbald kan worden. IJsselstein was een maatje te groot voor ons - staan ook niet voor niks bovenaan - maar we hebben ons niet zomaar van de grasmat laten vegen. Als je kijkt dat zij allemaal 2de-jaars F-jes hadden en wij niet. En dat zij toch ook wel een stuk groter waren. Maar zij hadden geen super-renners op het middenveld en geen ijzersterke verdediging eng een voorhoede die de ballen goed overspeelden en natuurlijk ook niet onze super-keeper.
Bij de rust was het slechts 2 - 0 voor die anderen en dat hadden zij helemaal niet verwacht. Dat harde werken had wel zijn tol geëist, want tegen het einde van de wedstrijd waren de motortjes een beetje op en toen pas kwamen de vele goals tegen. Maar terugkijkend zijn wij super-trots!

19 nov 2011 NWC - Brandevoort 3 - 1 

Met goede zin (en wat chocolade-chantage) begon de f12 aan de wedstrijd tegen Brandevoort. De spanning van de chocoladeletter was toch te groot want we wisten nog niet dat we aan het voetballen waren. Pas bij de 0 - 1 achterstand (Brandevoort had een broodje frikadel in het vooruitzicht bij een overwinning) werden we wakker (o ja, die letter). Na goed samenspel scoorde onze spits de 1 - 1. Brandevoort bleef aanvallen en uiteindelijk werd de bal zo hard wegverdedigt door Jette, dat  Stan de bal over nam en hem prima afmaakte. Het was 2 - 1. NWC bleef voetballen en het resultaat was dat Thomas, onze aanvoerder, de spitsen wegstuurde die doelpuntenaantal op 3 bracht. het doelpuntenaantal bij Brandevoort bleef op 1 staan mede door een aantal goede reddingen van ons keepertje (ik vrees al voor mijn positie bij de D1).
De chocoladeletter was verdiend.

Wouter

Resultaat van het kei-goede voetbal tijdens de eerste helft van de competitie: 5de plaats op de ranglijst !!
 
PS. het koffie-muffin-schema is echt een goed idee. Ik kijk al uit naar de wedstrijden na de winterstop.


28 januari 2012 NWC - Brandevoort  1 - 6

Net voor de winterstop heeft de F12 versterking gekregen van Demi (de zus van ...), waar haar turnschoenen hebben plaatsgemaakt voor voetbalschoenen.
Met deze nieuwe aanwinst begonnen we aan de eerste wedstrijd na de winterstop ...... tja .... een collectieve dip. We hadden nog niet in de gaten dat de competitie begonnen was en deden ... pff ... maar wat. De verdediging die voor in de spits ging spelen .. hm ... en spitsen die de bal kei-hard terugspeelden naar de verdedigers .. eh .. ????
De middenveld-motortjes waren gezamenlijk enorm verkouden en vielen af en toe stil. Dan pas merk je hoe hard zij normaal lopen en hoeveel ballen er opgevangen worden op het middenveld. Gelukkig werden achterin ook nog veel ballen opgeruimd en heeft de keeper er een aantal goed tegengehouden. 

Nu weten we weer dat de competitie begonnen is en wat een wedstrijd is en kunnen we er volgende keer weer als vanouds goed tegenaan !!

4 februari  / 28 april 2012  SJVV - NWC 1 - 15

De eerder afgelaste wedstrijd werd eindelijk ingehaald en wauw wat een uitslag zeg. Net of alle frustratie uit eerdere (verloren) wedstrijden eruit kwam. En wat een goals er zomaar gemaakt zijn. Mooi uitgespeelde kansen en dus ook mooie goals. Wel 14 door ons gemaakt. De uitslag was door SJVV dan wel 1 - 15 gegeven, maar die laatste hebben we niet kunnen ontdekken. Super zeg, zo'n wedstrijd.

11 februari / 7 april 2012 NWC- Milheezer Boys 0 - 4

In eerste instantie werd de wedstrijd afgelast, maar later op 7 april ingehaald. 
Een mooie wedstrijd om te zien. Hard werkende jongens en meisjes, maar de jongens uit Milheeze waren toch een beetje te sterk. Zij staan ook niet voor niks boven in de ranglijst. Maar door goed samen te spelen en vooral door heel hard te werken en niet zomaar op te geven, is het MAAR 0 - 4 geworden.

3 maart 2012 Gemert - NWC  0 - 2

hè hè, eindelijk mochten we weer eens voetballen en wauw! Dit was een super-goede wedstrijd. Tijdens de 1ste helft moesten we nog even wennen aan een wedstrijd en aan elkaar tijdens een echte wedstrijd (in plaats van een trainingspartijtje), maar na de rust ging het weer zoals we gewend zijn. De middenveldmotor werkte weer naar behoren en door langs de lijn naar voren te spelen, kwamen er vele ballen bij de aanvallers. Gemert had echter een goede verdediging en keeper, maar toch lukte het om dichtbij het doel te komen en zelfs 2 x te scoren. Gemert deed van alles om ook een doelpunt te maken, maar onze verdediging stond als een huis en tenslotte kwamen ze bij onze keeper. Tja, probeer dan maar eens een goal te maken. Dat lukte dan ook niet en gingen we met de volle winst weer naar huis.


10 maart 2012 NWC- Bavos 4 - 6

En met tranen verlieten we het veld ....
Ja soms wordt er gewoon hartstikke goed gevoetbald en dan nog verlies je de wedstrijd. Maar F12-spelers, jullie mogen trots zijn op jezelf, want jullie hebben kei-goed gevoetbald. En het is zeker zuur, wanneer je voorstaat en er dan zo'n jongetje van de tegenpartij is dat zoveel goals maakt.
Maar zeker is dat als jullie zo doorgaan met voetballen, er zeker nog vele wedstrijden gewonnen gaan worden. Volgende week gaan we er weer gewoon kei-hard tegenaan.

17 maart 2012 ZSV- NWC 1 - 0 

Wauw, nog nooit een wedstrijd gezien waarin zo goed werd overgespeeld. Er werd goed vrijgelopen en goed naar elkaar gekeken. De ballen werden goed gespeeld en er kwamen ook mooie kansen uit. Alleen ... wat meer doorspelen richting de goal en het is makkelijker een doelpunt te maken.
ZSV was vooral op het middenveld veel feller in de duels, bleven niet op een meter afstand staan maar gingen naar de bal en wisten deze ook vele malen te veroveren. Hierdoor wist ZSV uiteindelijk ook - ietwat gelukkig - een goal te maken. Helaas wisten we niet meer langszij te komen en bleven de punten achter bij ZSV.
Een hele mooie wedstrijd om te zien, maar als we volgende keer minder bang zijn voor de bal en er harder tegen schoppen, zullen we zeker weer winnen.


24 maart 2012 NWC- Liessel 2 - 2

Gewoon kei-geweldig!!
Dit was een enorm leuke en spannende wedstrijd om te zien. Het overspelen, vrijlopen, samen verdedigen en elkaar helpen gaat steeds beter. Hierdoor wordt er gewoon een super-goal gemaakt!!! Ook al maakt Liessel eerder een goal en moeten we een achterstand wegwerken, we geven niet op en werken goed door. Dat moet ook wel, met al die positieve supporters langs de lijn!! Ook dit is heel erg fijn.
Jongens en meiden (en ouders) van de F12: ga zo door!!! 

31 maart 2012 HVV Helmond- NWC 7 - 0

Tjeetje ... wat hadden die een geweldig goed voetballertje in hun team. Die was gewoon niet te stoppen, hoe goed we ons best ook deden. En we deden ons best! De eerste helft leken we nog een beetje te bang voor de bal en de tegenstander. Maar na een donderpreek (ha ha) in de rust ging het een stuk beter en kon HVV ook niet meer zoveel goals maken. Volgende week beginnen we gewoon met deze donderpreek ...
Maar er is prima gevoetbald en we hebben weer goed samengewerkt. Maandag weer met veel plezier naar de training (benieuwd wat de ouders gaan bespreken ...) en volgende week weer een nieuwe wedstrijd.

14 april 2012 Someren - NWC 9- 1

Ging niet helemaal zoals het hoorde en heeft ook niet zo'n mooie uitslag opgeleverd.

21 april 2012 NWC - Mulo 2 - 5

Wanneer deze wedstrijd in gelijkspel was geëindigd, was het een terechte uitslag geweest. Wat een geweldige partij om te zien. Er zijn zelfs twee kopballen gemaakt; niet helemaal bewust, maar toch ...
Onder aanmoediging van enthousiaste ouders en oma's werden de spelers gewoon vooruit geduwd. Dan zie je ze toch wel groeien. Tot de stand van 2 - 2 ging het spel ook mooi gelijk op. Aan het einde van de wedstrijd was bij een aantal de concentratie een beetje kwijt en kon Mulo daarvan profiteren. Toch werd de moed niet opgegeven en werd tot het laatst doorgevoetbald om toch nog een goal kunnen maken. Petje af hoor!!

5 mei 2012 NWC F8- NWC F12 4 - 1

De laatste wedstrijd van het seizoen. Goh, dat was al weer snel. Eigenlijk zijn we nog niet klaar met dit leuke team. Toch ...
Thuis aantreden tegen de F8 van ook NWC, is toch iets anders dan tegen zomaar een team van een andere vereniging. Kom ze zomaar een klasgenootje of vriendje tegen. Tja .. dan speel je toch anders. Toch was het een mooie wedstrijd om te zien en hebben we weer fantastisch ons best gedaan. Mooie uitgespeelde ballen door de spitsen, kilometers-lang-hard-rennende middenvelders en een uitstekende verdediging met als sluitstuk een super-keepertje. Dat de uitslag dan iets anders uitvalt dan eigenlijk de bedoeling was, geeft helemaal niks.

Resultaat tijdens de tweede helft van de competitie: 11de plaats op de ranglijst.

Spelers. ouders en andere supporters van NWC F12: bedankt voor een heel erg leuk seizoen.

Foto album

Bekijk het fotoalbum van de verrichtingen van F12.

Interviewtjes 


Deze zijn bijna allemaal binnen, alleen Viggo ..
Naam: Sander
Jarig op: 16 november
School en groep: Voordeldonk groep 3
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): broertje Luc
Hobby’s: voetballen
Lekkerste eten: friet en macaronie
Minder lekker eten: spruitjes
Favoriete tv programma: brandweerman Sam en Phineas and Ferb
Leukste moment bij NWC: keepen
Gaafste leesboek: Suske en Wiske
Wil later worden: Super Held
Fijnste positie op het voetbalveld: keeper
Ik heb een hekel aan: niks doen
Lievelingskleur: zwart en donkerblauw
Maat schoenen: 31
Waarom zit ik op voetbal : "want ik ben de beste keeper"
Waar kom je voor uit bed: om naar school te gaan
Lievelingsspel op de computer: Doolhof
Favoriete voetbalclub: PSV
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): skateboard


Naam: Wessel Janssen
Jarig op: 25-04-95
School en groep: Varendonck College Asten, 4 Havo.
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): 1 broertje.
Hobby’s: Voetbal, Voetbaltraining geven en middagdutjes doen.
Lekkerste eten: Friet met frikandellen,  Spaghetti.
Minder lekker eten: Witlof en Rode kool.
Favoriete tv programma: Studio Voetbal en The voice of Holland.
Leukste moment bij NWC: Eerste wedstrijd in de selectie bij de jeugd.
Gaafste leesboek: Donald Duck.
Wil later worden: Fysiotherapeut .
Fijnste positie op het voetbalveld: Mid-Mid.
Ik heb een hekel aan: Zeuren.
Lievelingskleur: Blauw.
Maat schoenen :  43
Waarom zit ik op voetbal : Om plezier te maken, om tijdens het plezier maken ook nog wat te leren en natuurlijk om samen te zijn met mijn teamgenoten en pupillen van de training.
Waar kom je voor uit bed: Voor school (niet graag maar het moet wel), en voor vakantie.
Lievelingsspel op de computer: Fifa (voetbalspel).
Favoriete voetbalclub: Nwc natuurlijk, maar mijn favoriete profvoetbalclub is PSV Eindhoven, en mijn favoriete voetballer is Mark van Bommel.
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): Mijn grootste wens is dat ik nog ooit kampioen kan worden met mijn eigen team óf het team dat ik train.

Naam: Stan van Oosterhout
Jarig op: 14 februari
School en groep: Deken van Hout groep 3
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): 1 broertje, Bas
Hobby’s: voetballen
Lekkerste eten: friet
Minder lekker eten: spaghetti
Favoriete tv programma: lachen om home video’s
Leukste moment bij NWC: met 11-0 winnen uit bij ZSV
Gaafste leesboek: ik kan nog maar een beetje lezen
Wil later worden: voetballer
Fijnste positie op het voetbalveld: voorin, aanvaller
Ik heb een hekel aan: gepest worden 
Lievelingskleur: rood
Maat schoenen : 32
Waarom zit ik op voetbal : omdat ik het leuk vind
Waar kom je voor uit bed: om een boterham te eten als ik honger heb
Lievelingsspel op de computer: FIFA”  voetbal op de DS
Favoriete voetbalclub: Ajax
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): dat ik een hele goede voetballer word

Naam:  Jette Bosch
Jarig op:  11 juli
School en groep: horizon 4
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): 2 broers Wouter en Simon
Hobby’s: voetballen en tekenen
Lekkerste eten: friet
Minder lekker eten: vis
Favoriete tv programma: Spongebob Squarepant
Leukste moment bij NWC: het NWC-voetbalkamp
Gaafste leesboek: Vos en Haas
Wil later worden: Dokter
Fijnste positie op het voetbalveld: verdediger
Ik heb een hekel aan: naar bed gaan
Lievelingskleur: lichtblauw
Maat schoenen: 32
Waarom zit ik op voetbal : omdat mijn broers er ook op zitten
Waar kom je voor uit bed: mijn verjaardag (veel cadeautjes)
Lievelingsspel op de computer: planten tegen zombies
Favoriete voetbalclub: PSV
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): dat mijn eczeem weggaat
 
Naam: Tom Bakens
Jarig op: 22 augustus (2004)
School en groep: Basisschool Voordeldonk, groep 3a
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): Bas en Jan
Hobby’s: trainen bij voetbal, racen met de fiets
Lekkerste eten: friet en frikandel
Minder lekker eten: spinazie, oliebollen, spruitjes
Favoriete tv programma: Cars
Leukste moment bij NWC: keepen
Gaafste leesboek: Rupsje Nooitgenoeg
Wil later worden: weet ik niet
Fijnste positie op het voetbalveld: verdedigen en keepen
Ik heb een hekel aan: kinderen die mij doen plagen
Lievelingskleur: blauw en oranje
Maat schoenen : 31
Waarom zit ik op voetbal : omdat ik trainen leuk vind
Waar kom je voor uit bed: voor naar de wc te gaan natuurlijk, voor te eten, te drinken, naar school, naar voetbal
Lievelingsspel op de computer: verzekeringsjager (race spelletje)
Favoriete voetbalclub: Ajax en PSV
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): dat ik elke dag cadeautjes krijg.
 
Naam:  Bas Bakens
Jarig op: 22 augustus (2004)
School en groep: Basisschool Voordeldonk, groep 3a
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): Tom en Jan
Hobby’s: zwemmen, voetbal, fietsen, steppen, tv kijken
Lekkerste eten: frietjes met frikandel
Minder lekker eten: ovenschotel, macaroni, spagetti
Favoriete tv programma: Diego, Phineas en Ferb, Dora
Leukste moment bij NWC: trainen, overschieten als ik roep en ze de bal naar mij schoppen
Gaafste leesboek: Rupsje Nooitgenoeg
Wil later worden: brandweer, politie, dokter
Fijnste positie op het voetbalveld: keepen en verdedigen
Ik heb een hekel aan: als ze mij duwen met voetballen en als ze mij pesten
Lievelingskleur: blauw en rood en oranje
Maat schoenen : 32/33
Waarom zit ik op voetbal : omdat ik dat leuk vindt
Waar kom je voor uit bed: om te eten, naar school te gaan en te voetballen
Lievelingsspel op de computer: alle jongensspellen
Favoriete voetbalclub: PSV en Ajax
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): dat het elke dag sinterklaas is en dat ik elke dag jarig ben.
 
Naam: Roel van Roy
Jarig op: 24-10
School en groep: Het lover, groep 3
Broertjes en.of Zussen: Nina, Mirthe, Thomas
Hobby’s voetbal
Lekkerste eten: friet
Minder lekker eten: spruitjes
Favoriete tv programma: the voice
Leukste moment bij nwc: trainen
Gaafste leesboek: Jip en Janneke
Wil later worden: politieagent
Fijsnte positie op het voetbalveld: spits
Ik heb een hekel aan: ruzie
Lievelingskleur:  rood
Maat schoenen: 27
Waarom zit ik op voetbal: omdat ik het leuk vind
Waar kom je voor uit je bed: schoolkamp
Lievelingsspel op de computer: Mario Bros
Favoriete voetbalvlub: nwc
Grootste wens: dat ik heel heel heel hard kan rennen
 
Naam: Thomas van Roy
Jarig op: 24-10
School en groep: Het lover, groep 3
Broertjes en.of Zussen: Nina, Mirthe, Roel
Hobby’s tennis en voetbal
Lekkerste eten: barbeque
Minder lekker eten: boontjes
Favoriete tv programma: phineas en ferb
Leukste moment bij nwc: keepen op de training
Gaafste leesboek: borre
Wil later worden: voetballer
Fijsnte positie op het voetbalveld: middenveld
Ik heb een hekel aan: pesten
Lievelingskleur: donkerblauw
Maat schoenen: 26
Waarom zit ik op voetbal: omdat ik voetballer wil worden
Waar kom je voor uit je bed: bij oma spelen
Lievelingsspel op de computer: leescircus
Favoriete voetbalvlub: nwc
Grootste wens: dat ik heel groot word
 
Naam:  Mireille Bosch
Jarig op: 25 november
School en groep: Ben ik al enige jaren klaar mee, maar heb ik in Dommelen op de Martinusschool gezeten, daarna Havo gedaan op het HertogJan College in Valkenswaard en tot slot HEAO Bedrijfsinformatica in Eindhoven.
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): 2 zussen (Lizette en Marion) en 1 broertje (John)
Hobby’s: Lezen, handwerken, knutselen en wandelen met de hond
Lekkerste eten: Warme gekookte griesmeelpudding en chocolade
Minder lekker eten: Leverworst en paté en van zo’n soort spul
Favoriete tv programma: Grey’s Anatomy
Leukste moment bij NWC: Alle wedstrijden van F12
Gaafste leesboek: Voor de humor: Vos en Haas en voor het verhaal: Verteller van de Wind van Henning Mankell
Wil later worden: Oud en gezond blijvend
Fijnste positie op het voetbalveld: Langs de lijn, zo ergens bij de goal
Ik heb een hekel aan: Liegende mensen
Lievelingskleur: Donkerblauw
Maat schoenen: 38
Waarom zit ik op voetbal : Ik ben leidster geworden, omdat alle 3 de kinderen met heel veel plezier voetballen en ik het heel leuk vind om langs de lijn te staan
Waar kom je voor uit bed: De kinderen
Lievelingsspel op de computer: Hartenjagen met collega’s (toen ik nog in de automatisering werkte)
Favoriete voetbalclub: PSV
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): Dat iedereen met heel veel plezier mag blijven voetballen.
 
Naam: Peter
Jarig op: 12 september
School en groep: lagere school  en   LTS  alle groepen
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): 5 broers en 2 zussen
Hobby’s: spelen met de kinderen ,voetballen  en mijn  aquarium .
Lekkerste eten: pasta’s
Minder lekker eten: alle soorten vis
Favoriete tv programma: studio sport
Leukste moment bij NWC: iedere week met F 12 trainen en voetballen
Gaafste leesboek: VI
Wil later worden: trainer  van AJAX
Fijnste positie op het voetbalveld: langs de lijn
Ik heb een hekel aan: liegen en mensen die denken dat ze wat meer zijn
Lievelingskleur: rood - wit
Maat schoenen  : 42
Waarom zit ik op voetbal : omdat ik het  prachtig vind  
Waar kom je voor uit bed: AJAX
Lievelingsspel op de computer: geen
Favoriete voetbalclub: AJAX  en  Liessel
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): kampioen worden met de F12
 
Naam: Marco
Jarig op: 17 oktober
School en groep: Bonifatius school
Broer(tje)s en/of zussen( of -jes): 1 zus   Demi
Hobby’s: voetbal  en gamespelletjes
Lekkerste eten: friet en poffertjes en pannenkoeken
Minder lekker eten: spruitjes en prei
Favoriete tv programma: Avatar en lego star wars  en bakugan
Leukste moment bij NWC: 1ste geworden met techniek dag
Gaafste leesboek: Lucky Luck
Wil later worden: politie agent
Fijnste positie op het voetbalveld: aanvaller
Ik heb een hekel aan: kruisspinnen
Lievelingskleur: groen en blauw
Maat schoenen : 31
Waarom zit ik op voetbal : omdat ik het leuk vind en de beste trainers van de wereld heb
Waar kom je voor uit bed: koekjes te eten
Lievelingsspel op de computer: soldaten en cowboyspelletjes
Favoriete voetbalclub: AJAX en NWC
Grootste wens (niet hardop zeggen, want dan hoort iedereen deze): dat ik bij AJAX de beste voetballer wordt