NWC F1

Welkom op de eigen pagina van de F1, seizoen 2011 – 2012. Alle informatie, nieuws, standen en belangrijke zaken zijn hier te vinden. Mocht je interessante informatie hebben welke geplaatst kan worden, bijvoorbeeld foto’s of wedstrijdverslagen, mail deze dan naar; b.ceelen@wxs.nlInhoud

Team
Nieuws
Uitslagen en standen
Wedstrijdverslagen
Foto's

Team

Graag presenteren wij ons team:

 
 
 
 


inhoud


Nieuws

Stan en Gijs uitgenodigd bij Helmond Sport
Na onze goede wedstrijd van zaterdag 28-01-2012 tegen Brandevoort zijn Stan Hendrikx en Gijs Manders uitgenodigd door Helmond Sport voor een aantal trainingen! Dit is natuurlijk een fantastische belevenis voor deze talenten en wij wensen ze daar dan ook alle succes toe, en hopen dat ze daar veel plezier en ervaring op doen!
gefeliciteerd jongens!!!!

 inhoudUitslagen en standen


Helaas werkt de CBT grabber van voetbal.nl op dit moment niet waardoor we geen realtime standen en uitslagen kunnen publiceren. Wij hopen dit zsm op te lossen!

ExcusesWedstrijdverslagen


28-01-2012, competitie ronde 1: S.V. Brandevoort F1
Ook de openingswedstrijd van de voorjaarscompetitie was weer tegen Brandevoort F1. We waren benieuwd hoe we ervoor stonden, want we hadden nog geen oefenwedstrijden gespeeld. Maar al gauw zagen we dat het goed zat met de aanvalsdrift. Door tijdig te storen werd er goed vooruit gevoetbald en stond het met de rust al 6-0. Na de rust gingen we vrolijk verder en bouwden we de score uit tot 15-1. Dat bleef niet onopgemerkt, want na de wedstrijd kregen Stan en Gijs een uitnodiging voor een aantal trainingen bij Helmond Sport. We wensen Stan en Gijs veel geluk en vooral veel plezier.


03-03-2012, competitie ronde 4: Schijndel / Vitam F1
Na dat er door het slechte weer twee wedstrijden waren afgelast, was het weer hoogtijd een wedstrijd te spelen. En wel direct tegen de kampioen van de najaarscompetitie; Schijndel F1. Iedereen begon scherp aan de wedstrijd, en uit een hoekschop kwamen we al snel op voorsprong waarbij Tim van Dijk de bal beheerst binnen kon koppen. Hierop gaf Schijndel direct een antwoord en liet hun krachten spreken door snel gelijk te maken, evenals de 2-1 voorsprong. De reactie van NWC was echter ook goed door direct gelijk te maken uit wederom een hoekschop en perfecte kopbal. Helaas kwam Schijndel nog voor rust op 3-2 voorsprong, en breidde dit na rust met krachtig voetbal uit naar een 5-2 overwinning! Maar toch complimenten voor ons team, want het kwam Schijndel allemaal niet zomaar aanwaaien!

10-03-2012, competitie ronde 5: Mierlo Hout
 F1
Na het verlies van vorige week in Schijndel stond Mierlo Hout op het programma, waarbij er direct gedreven en vol passie werd gestart. Na een paar goede acties stonden we al snel op voorsprong om met een 4-1 stand de rust in te gaan. Na rust werd er goed druk gezet meer mede met dank aan goed keeperswerk van Mierlo Hout werd er nog slechts twee maal gescoord. Maar desalniettemin is een 6-1 overwinning een prachtige uitslag.

17-03-2012, competitie ronde 6: Someren F1

Deze zaterdag waren we te gast "aan de andere kant van het kanaal". Tegen Someren is het traditioneel altijd lastig voetballen, maar het vertrouwen was groot. Na een toespraak van onze coach Mark en interim coach Ton, stond iedereen op scherp en de wedstrijd begon dan ook voortvarend. Binnen 5 minuten scoorde Gijs werkelijk twee prachtige doelpunten, waarna er waarschijnlijk enige gemakzucht in het team sloop. Someren rook hierop haar kans en ging goed druk zetten om vervolgens nog voor rust 3 doelpunten te maken. Helaas floot de scheidsrechter 5 minuten voor tijd al af en werd er dus te vroeg de rust opgezocht met een 3-2 achterstand. Na rust gingen we vol op zoek naar de aansluitingstreffer, maar mede door goed verdedigingswerk van Someren bleef de rust - ook de eindstand. Helaas werd ook nu weer te vroeg afgefloten, maar een punt had er waarschijnlijk toch niet meer ingezeten.

24-03-2012, competitie ronde 7: Mifano F1
Na het teleurstellende resultaat van vorige week tegen Someren waren we te gast in Mierlo bij Mifano. Met het verlies van vorige week in het achterhoofd werd er fel gestart en vielen de eerste goals ook al snel. Mede door het continue goed ingrijpen van onze laatste man Lex van Empel had onze keeper de hele eerste helft weinig te doen. We gingen rusten met een 4-0 voorsprong. De tweede helft verliep ook in het begin soepel en het was al vlug 5-0, waarna er toch wat gemakzucht in de ploeg sloop. Mifano rook kansen, ging beter druk zetten en maakte hun eerste treffer. Hierop kwam een goede reactie en direct werd er 6-1 aangetekend. De laatste druk van Mifano werd goed overleefd en was dit ook de eindstand.

31-03-2012, competitie ronde 8: Avanti '31 F1
Na het goede herstel tegen Mifano stonden we weer tegen een nieuwe tegenstander, ditmaal Avanti. Na een goede start waarbij Avanti terug werd gedrongen kwamen we tegen de verhouding in op een achterstand. Helaas gingen de kopjes hierna naar beneden en stonden we met de rust al met 0-3 achter. Dit werd in de 2e helft niet meer recht gezet en werd het uiteindelijk dik verdiend 1-6 voor Avanti. Aanstaande woensdag spelen we in de halve finale voor de beker tegen ZSV, laten we hopen dat we er dan weer helemaal bij zijn.

04-04-2012, halve finale beker: ZSV F1
Woensdag om 18.45 uur stond de thuiswedstrijd tegen ZSV F1 op het programma met als inzet het behalen van de finale van de beker. Na het verlies van afgelopen zaterdag en een scherpe training van dinsdag stond iedereen op scherp. Er werd direct bij aanvang veel druk gezet, wat resulteerde in twee snele doelpunten. ZSV deed hierna iets terug door van ver de bal over onze keeper heen te lobben, maar direct was het antwoord een derde treffer voor NWC. Na rust werd de druk nog verder opgevoerd en tekende Stan Henderikx met zijn derde doelpunt een hattrick aan, waarmee hij met zijn goede spel als man of the match mocht worden beschouwd! Een knappe 6-1 eindzege was het resultaat en is de finale van de beker een feit.

Op de zelfde avond speelde Schijndel F1 een thuiswedstrijd tegen Blauw Geel F1 waarbij Schijndel uiteindelijk via strafschoppen met 6-5 de overwinning uit het vuur heeft gesleept. Dus de regio beker finale zal gaan tussen NWC en Schijndel welke wordt gespeeld op 30 April om 11:15 uur bij Rood Wit’62. Aanstaande zaterdag is Blauw Geel onze tegenstander in de competitie. Waarschijnlijk zijn ze gebrand om een goed resultaat neer te zetten, wat een mooie krachtmeting voor NWC word.

07-04-2012, competitie ronde 3 (inhaal): Blauw Geel F1
Met de bekerfinale op zak moets er vandaag een inhaalwedstrijd worden gespeeld van competitieronde 3 tegen Blauw Geel F1. Deze ploeg trok afgelopen woensdag aan het kortste eind in de halve finale van de regio beker tegen Schijndel F1 na strafschoppen, wat voor ons dus een mooie krachtmeting zou gaan worden met het oog op de bekerfinale tegen Schijndel.
Vooraf in de kleedkamer haalde coach Patrick een paar magische magneetjes te voorschijn om op een whiteboard de opstelling prijs te geven met als inzet een gecontroleerde en wat verdedigende opstelling. Stan Henderikx was in deze de sleutel met een behoudende rol op het middenveld. Na enige discussies was het voor iedereen duidelijk, om vervolgens scherp het veld op te gaan.
Helaas was er bij de start van de wedstrijd nog een vorm van onzekerheid en werd er te afwachtend op de bal gezeten waardoor Blauw Geel snel op een 1-0 voorsprong kwam. Maar dit was duidelijk een moment van wakker worden, want hierna werd er vele malen beter verdedigd met name ook door Stan vanuit het midden. Ook kwamen er kansen en werd er goed gecombineerd en werd na 10 minuten Gijs met een schitterende steekpass vrij voor de keeper gezet en keurig afgerond. De tweede helft begon dus weer met een gelijke stand en het goede spel werd doorgezet met wat kansen over en weer. Na enkele gevaarlijke en goed indraaiende corners van Blauw Geel werd er helaas een fataal waarbij hun een goed genomen bal werd binnen gekopt. Niet veel later kwam de tegenstander weer gevaarlijk door en in een verdedigende actie werd helaas de 1-3 door een eigen doelpunt binnen geschoven. Het positieve hierop was echter dat NWC niet van slag raakte en na en prachtige actie Tim van Dijk een kans goed benutte en de 2-3 een feit was. Mede door een paar goede reacties van onze keeper kon de stand lang op 2-3 worden gehouden en op de rand van de speeltijd kregen we nog een vrije trap, welke helaas niet kon worden benut. Eindstand bleef 2-3 maar verdienen onze jongens zeker een compliment voor het goede spel en 100% inzet!
Dit geeft toch een goed vertrouwen voor de naderende regio bekerfinale tegen Schijndel welke over 3 weken op het programma staat!

JONGENS; NOGMAALS COMPLIMENTEN!!!!


14-04-2012, competitie ronde 9: Erp F1
Vandaag waren we te gast in Erp waarbij de F1 net één plaats onder ons stond. We moesten het vandaag doen zonder onze vaste man achterin Lex van Empel, welke de E3 uit de brand mocht helpen bij personele problemen. In de najaarscompetitie was Erp twee maal een redelijk eenvoudig te nemen horde dus echte problemen werden niet verwacht. We begonnen dan ook voortvarend en al redelijk snel stonden we op een 2-0 voorsprong door twee beste treffers van Gijs Manders. Hierna kwam Erp met meer druk en mochten ze helaas de 1-2 aantekenen. Gijs gaf hierop echter direct zijn reactie en schoot knap de 3-1 binnen. Na de rust moest er worden doorgedrukt maar helaas verslapte de zaak wat waardoor Erp toch redelijk onverwacht op 3-3 gelijke stand kwam. Gelukkig werd hierop goed gereageerd en konden we de 4-3 voor het einde van de wedstrijd binnen schieten. Dit was ook de eindstand en met een dubbel gevoel toch de overwinning mee naar Asten genomen.


21-04-2012, competitie ronde 10: Rhode F1
Gezien de stand op de ranglijst (Rhode 5, NWC 6) zou dit een mooie krachtmeting moeten worden. Gezien de eerste helft was dit ook de uitkomst want met een open wedstrijd met kansen over en weer werd er gerust met een 1-1 stand. Na de rust werd het spel aan beide kanten wat slordiger en wist Rhode twee kansen goed af te ronden. NWC zette hier echter nog wel een paar mogelijkheden tegenover waarvan een mooie trap van Bram welke helaas op de lat eindigde. Dus helaas een verloren wedstrijd met een einduitslag van 1-3. Volgende week staat een inhaal wedstrijd tegen Gemert op het programma waar we voor de 3 punten moeten gaan!

28-04-2012, competitie ronde 2 (inhaal): Gemert F1
Vandaag zijn we bij Gemert te gast en met de nederlaag van vorige week in de benen, en nog in gedachten de nederlaag bij Gemert van begin december, was het vandaag zaak om revanche te nemen. Iedereen was ook erg scherp en er werd een goede pot voetbal op de mat gelegd. Met een aantal mooie acties werd er voor rust 3 keer gescoord en door goed verdedigend werk kwam Gemert ook nie tot kansen. De tweede helft werd goed doorgetrokken en al vlug stond er een 5-0 voorsprong op het scorebord. Hierna kwam Gemert er wat beter uit en begon wat gaatjes te vinden in de defensie waarbij er toch een aansluitingstreffer werd gemaakt en de nul er af was. Door nog eens goed aan te zetten werd er toch nog een keer netjes afgerond om met een 6-1 overwinning Gemert weer te verlaten. Dit was een goede generale voor de wedstrijd van volgende week op koninginnendag als de beker finale op het programma staat!


30-04-2012, regio beker FINALE: Schijndel F1
Na diverse beker wedstrijden hebben we uiteindelijk de finale bereikt wat al een compliment waard was. Vandaag stond deze finale gepland op onafhankelijk terrein, in dit geval bij rood-wit te Helmond. Het was een prachtig zonnige dag met een geweldige entourage rond de velden. Veel publiek en ook bednoemenswaardig waren de vier elftallen van NWC welke finales mochten spelen (van de 6). Zojuist waren we al getuigen van de overwinning van NWC E2 welke de finale hadden gewonnen, welke ook massaal bleven hangen om onze wedstrijd te bekijken.  NWC F1 mocht om kwart over elf aantreden en de wedstrijd stond onder leiding van een officiële KNVB scheidsrechter. De wedstrijd begon op een erg goed niveau waarbij beide ploegen gelijkwaardig te werk gingen. Schijndel kwam op voorsprong door een afzwaaiende voorzet vanaf de corner positie en zeilde in de verre bovenhoek binnen. Er was wel enig protest aangezien de bal over de achterlijn was geweest maar helaas niet geconstateerd door de scheidsrechter. Na wat kansen over en weer was het wederom schijndel welke in een counter alleen op de keeper af ging en goed afwerkte. Hierop ontstond een reactie en NWC speelde goed naar voren met mooie kansen waarbij er ook vlug een benut werd. De rust stand was dan ook 2-1 voor Schijndel. 
Met veel vertrouwen gingen we de tweede helft in met wederom erg goed voetbal. De meeste mogelijkheden ontstonden ook absoluut voor NWC en met de nodige pech kon de score niet worden uitgebouwd. De lat en de paal stonden helaas in de weg, waarbij Schijndel met enkele uitbraken op een vooral counter achtige manier wel wis te scoren. Ook nu was er weer de nodige pech waarbij een bal bij geluk via een knie van een eigen speler in het doel belandde. Helaas was de achterstand niet meer om te buigen en was de eindstand 4-1 voor schijndel welke de beker in ontvangst zouden mogen gaan nemen!
Al met al was het een erg goede wedstrijd met de meeste kansen voor NWC, maar helaas met een minder resultaat. Jongen, toch heel veel complimenten voor deze prestatie en ook NWC E2 gefeliciteerd met jullie overwinning!


05-05-2012, competitie ronde 11: ZSV F1
Vandaag stond de laatste officiële competitie wedstrijd op het programma en waren we te gast in de zeilberg bij ZSV F1. Buiten het feit dat het erg koud was voor de tijd van het jaar met veel wind lag er een mooi veld klaar en kon er worden afgetrapt. Er stond feitelijk niets meer op het spel, immers bij winst of verlies zouden we op dezelfde plaats op de ranglijst blijven staan. Er werd erg goed gevoetbald met mooie combinaties en goed verdedigend werk. De goals welke werden gescoord waren van sublieme kwaliteit waarbij met name Max enkele schitterden treffers voor zijn rekening nam met mooie schoten van ver en de kruising! ZSV kon in de tweede helft nog wel wat tegenstand bieden door nog twee keer te scoren, al was dat ook het resultaat van wat positie wisselingen in het team van NWC. Immers in deze laatste wedstrijd was het ook geoorloofd om de verdedigers eens naar voren te laten spelen. De eindstand was uiteindelijk 5-2 voor NWC en met een goed gevoel werd de douche opgezocht om vervolgens weer via een erg leuke toeristische route van de zeilberg weer naar Asten te rijden (bedankt Mark ;-) ).

Er staan nog enkele tournooien op het programma waarvan binnenkort de tijden bekend zullen zijn. Hierna sluiten we het seizoen af.inhoud


 Foto's


inhoud