Welkom

Welkom op de pagina van NWC F5 jaargang 2010-2011.

Deze pagina zal worden gevuld met allerlei informatie over ons eigen topteam: NWC F5

Deze pagina wordt beheerd door Maarten. Wanneer je informatie hebt waarvan je vindt dat deze op deze pagina moet worden opgenomen dan zie ik je bijdrage graag per e-mail tegemoet: oosterhoutm@dnvo.nl.

Op de NWC F5 pagina staan de gegevens van spelers, trainers en leiders. Maar ook het programma voor NWC F5. Gelieve dus ook deze pagina regelmatig te raadplegen voor informatie met betrekking tot het programma.

Inhoud

Algemene Informatie
Nieuws
Uitslagen & Standenlijst
Wedstrijdverslagen
Persoonlijke statistieken

Algemene informatie
- voor algemene informatie verwijs ik graag naar de brief die ik jullie op 18 oktober (namens trainers en leiders van F5) heb gemaild.

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud

Nieuws

Grote Clubactie

Graag ontvangen we uiterlijk zaterdag 23 oktober 2010, de ingevulde formulieren van de Grote Clubactie retour. IK NEEM AAN DAT EEN IEDER DEZE INMIDDELS HEEFT INGELEVERD!

Profdag

Donderdag 28 oktober heeft ons team meegedaan aan de profdag georganiseerd door de Stichting FC Robinstijn in Deurne. De dag was prima georganiseerd en heeft ons team een mooie derde plaats en zelfs een mooie beker opgeleverd.

Kantinedienst

Op 6 november a.s. worden wij geacht de kantine dienst waar te nemen. Hiervoor zijn we NOG STEEDS opzoek naar 2 ouders van ons team die van 09.50 tot 11.00 in de kantine willen helpen met het inschenken van koffie en thee. Graag hoor/lees ik van twee ouders dat zij deze taak op zich willen nemen!

Team van de week

A.s. zondagmiddag 7 november zijn wij team van de week. Dit betekent dat we de wedstrijd van NWC opfleuren met onze aanwezigheid. We worden geacht om 14.00 uur in NWC tenue aanwezig te zijn. Tijdens de eerste helft mogen we lotjes voor de wedstrijdbal verkopen. In de rust mogen we bovendien penalty schieten op de reserve keeper van NWC 1. Het programma eindigt die middag om ca. 15.30 uur. Uiteraard mogen we ons eerste ook de tweede helft blijven aanmoedigen, zodat ze de competitie - na de uitoverwinning tegen Limburgia -  een goed vervolg kunnen geven.  

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


Uitslagen & Standenlijst

Stand na 5 van de 9 wedstrijden

Team                                G         W         GL        V          P          DPV     DPT     

  1 Mifano F3                   5          5          0          0          15        43          9                   
  2 S.V. Brandevoort F4  5          5          0          0          15        38        11        
  3 SC Helmondia F2       5          3          0          2           9         22        17        
  4 Neerkandia F2           5          3          0          2           9         14        10         
  5 NWC F5                      5          3          0          2           9         19        18         
  6 Deurne F3                  5          2          0          3           6         20        14         
  7 SVSH F1                    5          1          0          4           3         12        17        
  8 Mierlo Hout F5G        5          1          0          4           3         12        30        
  9 SSE F2                       5          1          0          4           3           6        31        
10 Someren F4               5          1          0          4           3           8        37        

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud

Wedstrijdverslagen

30 okt 2010 uit naar Someren F5 (Ricus Verheesbeker)
28 okt 2010 Profdag Stichting FC Robinstijn: 3e plaats
16 okt 2010 uit naar Mierlohout F5G
09 okt 2010 thuis tegen Deurne F3
02 okt 2010 uit tegen SVSH F1
25 sep 2010 thuis tegen Brandevoort F4
18 sep 2010 uit tegen SSE F2
11 sep 2010 uit tegen MVC'19 F5 (Oefenwedstrijd)

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud


30 okt 2010 uit naar Someren F5 (Ricus Verheesbeker)

Dit keer spelen we niet voor de competitie maar voor de Ricus Verhees beker een wedstrijd in en tegen Someren (F5). Vooraf is de verwachting dat het – gezien de uitslagen van de andere F-teams - tegen dit team te doen moet zijn. Zoals te doen gebruikelijk de laatste tijd lopen we echter wederom snel achter de spreekwoordelijke feiten aan. We staan helemaal niet goed en ook Roan geeft niet thuis, waardoor we snel op een 1-0 en zelfs 2-0 achterstand worden getrakteerd. Nu is dat, gezien onze recente wedstrijden, nog geen stand om te wanhopen, maar het veldspel geeft helaas ook geen hoop. Omdat Roan bovendien niet meer te motiveren is om er voor de rest van de wedstrijd als keeper nog het beste van te maken wordt hij vervangen door Geert. Helaas kan ook hij niet voorkomen dat het nog voor de rust 3-0 en 4-0 wordt, alvorens Bojan eindelijk iets terug kan doen: 4-1. Met die stand gaan we de rust in. We gebruiken de rust om te proberen ons team op de rit te krijgen. Gemakkelijk is het echter niet. Geert blijft onze keeper en Roan krijgt zijn kans als veldspeler. Het staat inderdaad beter en we krijgen een beetje meer controle op onze tegenstander. Helaas hebben ze een paar hele sterke spelers waardoor het na enige tijd toch 5-1 wordt. Opgeven komt echter nog steeds niet in ons woordenboek voor en dus blijven we het proberen. Bojan scoort na een voorzet van Pouya nog wel de 5-2, maar even later is het opnieuw Someren dat het net weet te vinden: 6-2. Met die stand eindigt de wedstrijd. Het penalty schieten is opnieuw geen groot succes, slechts 3 van de 10 spelers scoren.

Terug naar Begin
Terug naar Inhoud28 okt 2010 Profdag FC Robinstijn

Via Merijn hebben we ons team kunnen aanmelden voor de profdag in Deurne. Ondanks de herfstvakantie zijn we met 8 van de 10 spelers van ons team paraat. Een spelertje van NWC F4 maakt ons team voor die dag compleet. Omdat ik zelf (Maarten) niet aanwezig ben geweest kan ik alleen – op basis van horen zeggen - beschrijven dat de dag goed was georganiseerd en ook sportief voor ons team prima is verlopen. Zonder ook maar een tegendoelpunt te hoeven incasseren hebben we uiteindelijk een prima derde plaats weten te bemachtigen. Helaas was het team van Neerkandia in de halve finale, na de 0-0 eindstand, iets koelbloediger in het nemen van de 3 penalties (2-1), waardoor we de finale moesten missen.

Al met al was het een leuke profdag (inclusief contractondertekening, fotosessie, persconferentie en training) die gelukkig met goed weer kon worden gehouden. Ook waren er nog enkele bekende gasten (voetballers maar ook enkele mascottes) uit de profvoetballerij aanwezig.

Graag wil ik iedereen bedanken die deze dag tot een succes heeft gemaakt. Speciale dank gaat uit naar de ouders die deze dag ons team hebben begeleid.

Terug naar Begin
Terug naar wedstrijdverslagen
Terug naar Inhoud16 okt 2010 uit naar Mierlohout F5G

Na de voor altijd in ons geheugen gegrifte 2e helft van de wedstrijd van vorige week thuis tegen Deurne F3 (5-4 winst na 1-4 achterstand bij rust) proberen we deze positieve lijn deze week voort te zetten. Dit keer staat de uitwedstrijd naar het gemengde team van Mierlohout F5 op het programma. We zijn wederom compleet en spelen dus opnieuw 8 tegen 8. We starten dit keer nog slechter dan vorige week en kijken binnen een minuut tegen een 1-0 acherstand aan. Alsof dat nog niet erg genoeg is valt binnen 2 minuten ook de 2-0. Roan weet het eerste schot nog tegen te houden maar is daarna kansloos als de bal voor de voeten van een Mierlohout speler valt. Dat we, na de ervaring van vorige week, bij een achterstand van 2 doelpunten het hoofd niet laten hangen zal duidelijk zijn. Ook vandaag gaan we gedreven op zoek naar de aansluitingstreffer. Nadat er al enkele kansjes zijn gemist is het Tom die de 2-1 scoort. We blijven aanvallen en Mierlohout komt er nog slechts af en toe uit. Nog in de eerste helft weet Rens de gelijkmaker binnen te schieten. De lat staat een voorsprong nog in de weg. De tweede helft wordt eenzijdiger dan de eerste Mierlohout kan de bal nauwelijks nog op onze helft krijgen en al snel is het opnieuw Tom die scoort 2-3. Daarna blijven we de sterkere ploeg. Helaas kunnen we dat niet in doelpunten uitdrukken ondanks mooie kansen o.a. voor Bojan. Bij een van de zelfzame uitbraken van Mierlohout wordt de bal van behoorlijk afstand hard ingeschoten. Dat Roan nog wakker is is al een prestatie op zich, maar de wijze waarop hij zich onverschrokken in de baan van het schot werpt en zo een zekere 3-3 voorkomt toont zijn klasse. Omdat de keeper aan de overkant zijn mannetje ook staat blijft het verschil slechts 1 doelpunt is dus blijft de wedstrijd spannend. Gelukkig scoort Pouya met enig geluk de 2-4 en daarmee is de wedstrijd beslist. Opnieuw voegen we 3 punten toe aan ons totaal. Met dit resultaat nestelen we ons, qua punten, op de 3e plaats van de ranglijst. Tenslotte weten slechts 4 van de 10 spelers hun strafschop te scoren.


Terug naar Begin
Terug naar wedstrijdverslagen
Terug naar Inhoud


09 okt 2010 thuis tegen Deurne F3

Na de mooie overwinning van vorige week uit tegen Someren Eind stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Deurne F3 op het programma. Gezien de eerdere uitslagen is de verwachting dat dit wel eens een wedstrijd zou kunnen zijn tussen 2 gelijkwaardige teams. Bovendien zal de uitslag van deze wedstrijd bepalen of we naar de onderste helft op de ranglijst moeten blijven kijken of toch naar boven kunnen. In het begin van de wedstrijd gaat het ook gelijk op al is Deurne meer in de aanval. Na 10 minuten krijgen we de bal niet goed voor het doel weg: Tom schiet de bal tegen een speler van Deurne aan en de bal vliegt direct in het doel: 0-1. Gelukkig weten we deze tegenvaller, met de hulp van de keeper van deurne, snel weg te werken: Jesper schiet van grote afstand met een schuiver op doel. De keeper let niet op en ziet de bal pas op het laatste moment aankomen: 1-1. Even later is het echter al 1-2, uit een corner verdwijnt de bal via een eigen been in het doel. Als in de 18e minuut een van grote afstand hard ingeschoten bal in de linkerhoek verdwijnt lijkt de wedstrijd gespeeld. Dat in de laatste minuut ook de 1-4 nog binnen valt versterkt dat gevoel. Uiteraard proberen de leiders – eerlijk is eerlijk een beetje tegen beter weten in - de jongens nog te motiveren met de meededeling dat we nog best met 5-4 kunnen winnen. Deurne heeft geen vaste keeper en moet derhalve enkele wisselingen uitvoeren in het team. De tweede helft begint – wellicht mede daardoor - daarna goed voor ons want al snel weet Pouya na goed doorzetten de 2-4 te scoren. Deurne komt er bijna niet meer uit en dat betekent dat wij kansen krijgen op meer. Opnieuw is het Jesper die een bal van behoorlijke afstand, via de binnenkant van de paal in het doel weet te schieten: 3-4. De onzen voelen dat er meer in zit en geven alles: de verdedigers geven niets meer weg, de middenvelders zijn overall en de aanvallers staan op scherp. Kortom iedereen doet zijn uiterste best en Deurne krijgt geen tijd meer om de bal te controleren. Kort voor tijd weet Tom over rechts de achterlijn te halen en uit zijn prima voorzet kan Bojan koel en knap de verdiende gelijkmaker scoren: 4-4. Met nog slechts enkele minuten te spelen gloort na de 1-4 achterstand bij rust alsnog de overwinning. Op bijna identieke wijze als de gelijkmaker weet Tom de bal opnieuw vanaf de rechterflank voor te zetten en opnieuw kan Bojan scoren: 5-4. Een onvergetelijke en daardoor historische tweede helft is een feit. Dat de adrenaline ook na de wedstrijd bij de spelers nog door de aderen giert is duidelijk te merken bij de penalty serie. Slechts 3 van de 10 worden er gemist.


Terug naar Begin
Terug naar wedstrijdverslagen
Terug naar Inhoud02 okt 2010 uit tegen SVSH F1

Na twee nederlagen moet het vandaag bij de 3e competitiewedstrijd toch 3-keer is scheepsrecht worden. We proberen deze keer daarom vanuit een verstevigde verdediging aan de wedstrijd te beginnen en mede daarom stemmen we in met 8 tegen 8. De veldbezetting is hiermee alsvolgt: 1 keeper ;-) in de staat van paraatheid, 3 verdedigers die hun mannetje staan, daarvoor 2 loopwonderen op het middenveld en voorin 2 op scherp staande spelers in aanval. Dat dit grote indruk op SVSH maakt is al direct zichtbaar. Al in de eerste minuut schiet SVSH ons te hulp en met een eigen doelpunt wordt het direct 0-1. We blijven de bovenliggende partij en scoren in de 7e minuut de 0-2 via een doelpunt van Pouya. Kort voor de rust beslist Geert de partij door de 0-3 te scoren. We wisselen om de 5 minuten en ook deze wisselingen leiden niet tot problemen. Via twee doelpunten van Tom lopen we binnen 10 minuten in de tweede helft uit tot 0-5 alvorens SVSH twee minuten voor tijd iets terug kan doen: 1-5. Het slot akkoord is toch weer voor ons. In de slotminuut weet Bojan zijn doelpuntje mee te pikken door de 1-6 eindstand op het denkbeeldige bord te schieten. De eerste 3 punten zijn binnen en smaken naar meer. Helaas worden slechts 3 van de 9 penalties gescoord. Het gericht schieten uit bijvoorbeeld een strafschop mag duidelijk nog wel wat aandacht op de training krijgen. Omdat SVSH er slechts 2 scoort wordt de penalty serie toch gewonnen.


Terug naar Begin
Terug naar wedstrijdverslagen
Terug naar Inhoud25 sep 2010 thuis tegen Brandevoort F4

Vandaag staat onze tweede competitie wedstrijd op het programma. We spelen thuis tegen Brandevoort F4. Voordat de wedstrijd begint worden we om 08.50 uur eerst vereeuwigd op de teamfoto. Vervolgens hebben we natuurlijk nog ruim de tijd voordat de wedstrijd begint. Merijn maakt van deze gelegenheid gebruik om een uitgebreide warming-up te verzorgen. Of het met elkaar te maken heeft zullen we nooit weten, maar al snel lopen we achter feiten en de spelers van Brandevoort aan: na 8 minuten staan we al met 0-2 achter. Als Geert direct na de 0-2 de aansluitingstreffer scoort gloort er weer hoop op een beter resultaat. We doen individueel ons best, maar spelen teveel als eenlingen en dus te weinig als team. Hierdoor en mede door het goed spel van Brandevoort krijgen we geen grip op de wedstrijd. In de 17e minuut wordt het verschil weer 2 doelpunten: 1-3. In de rust proberen we de wedstrijd nog te keren door een peptalk te verzorgen, maar de tegenstander laat al in de 23e minuut zien dat ze niet voor niets naar Asten zijn gekomen: 1-4. Als het in de 30e minuut bovendien 1-5 wordt lijkt een afstraffing in aantocht. Op inzet komen we door doelpunten van Pouya en Bojan in de 35e en 36e minuut nog terug tot 3-5 en gloort er nog even hoop. Deze wordt echter snel de grond in geboord want verder laat Brandevoort het niet komen. In de 38e minuut scoren zij nog 3-6 en in de allerlaatste seconde komt de 3-7 eindstand tot stand. 3 van de 8 penalties worden gescoord.

Terug naar Begin
Terug naar wedstrijdverslagen
Terug naar Inhoud18 sep 2010 uit tegen SSE F2

Vandaag begint de competitie met de uitwedstrijd naar het Someren-Eindse. We zijn door enkele afmeldingen niet op volle sterkte maar gaan uiteraard ons best doen. Na een 1-0 achterstand komen we via een doelpunt van Bojan nog wel terug tot 1-1. In de tweede helft zijn we echter niet meer goed op dreef en daar profiteert het team van SSE goed van. Zij maken nog 3 doelpunten en wij kunnen daar helaas niets meer tegenover zetten. Hierdoor worden we direct op onze eerste competitie nederlaag getrakteerd. Volgende keer beter dus.


Terug naar Begin
Terug naar wedstrijdverslagen
Terug naar Inhoud11 sep 2010 uit tegen MVC'19 F5

Vandaag staat de allereerste wedstrijd van het seizoen 2010-2011 op het programma. We spelen een oefenwedstrijd helemaal in Maasbree. Op het mooie sportpark treffen we het prima met het weer. De zon schijnt volop en dus hebben we er allemaal veel zin in. Al snel wordt duidelijk dat we niet alleen voetballend maar ook fysiek een maatje te groot zijn voor onze tegenstander. Na 4 minuten breekt Rens de ban, waarna we via doelpunten van Bojan, Tom, opnieuw Bojan, Geert en opnieuw Tom bij de rust zijn uitgelopen tot een 0-6 voorsprong. Na de rust blijft het verschil groot en daarom loopt de score snel verder op: 0-7 door Bojan, 0-8 opnieuw door Tom en 0-9 via het tweede doelpunt van Geert. Direct daarna weet MVC de spreekwoordelijke eer te redden door uit een van de spaarzame counters de 1-9 te scoren. Vervolgens is het echter weer NWC dat weet te scoren: Bojan, Geert en Tom (2x) zijn opnieuw de doelpunten makers. De rest van het team mag echter niet worden vergeten, ook zij stonden hun mannetje in de wedstrijd en zeker voor een eerste wedstrijd was ook het samenspel al best goed verzorgd. De 1-13 einduitslag is dan ook niet geflatteerd al blijft het natuurlijk een jammerlijk resultaat voor onze tegenstanders.

Ook de penalty’s worden vervolgens goed genomen, 6 van de 9 worden gescoord.

NB Achteraf blijkt dat zij slechts 6 F-teams hebben dus is het verschil in sterkte snel verklaard. Bovendien was het voor veel spelertjes van onze tegenstander de allereerste wedstrijd.

Benieuwd naar de volgende wedstrijd, de uitwedstrijd naar SSE voor de eerste competitieronde.

Terug naar Begin
Terug naar wedstrijdverslagen
Terug naar Inhoud


Persoonlijke statistieken

Hieronder treft u de statistieken aan per speler.


Statistieken bijgewerkt tot en met 30 oktober 2010
  gespeeld gescoord penalty schieten Reserve geweest Afwezig / Afgemeld Aanvoerder geweest
Roan 7 0 0 0,13   1
Pouya 6 4 1 0,75 1 / 1 1
Yero 7 0 4 1,00   1
Rens 7 2 3 1,00    
Tom 6 9 1 1,00 1 / 1  
Jesper 5 2 4 0,88 2 / 2  
Job 7 0 3 1,00    
Bojan 7 11 2 1,00    
Geert 7 5 5 1,00    
Sem 4 0 0 0,63 3 / 3  
eigen goal   1        
             
Totalen   34 36,51%      
             
Uitslagen            
             
R.Verhees 30-okt Someren F5 NWC F5   6 -  2
Comp. I 16-okt Mierlohout F5G NWC F5   2 -  4
Comp. I 9-okt NWC F5   Deurne F5   5 -  4
Comp. I 2-okt SVSH F1   NWC F5   1 -  6
Comp. I 25-sep NWC F5   SV Brandevoort F4 3 -  7
Comp. I 18-sep SSE F2   NWC F5   4 -  1
Overige 10-sep MVC'19 F5 NWC F5   1 - 13
             
  gesp. gewonnen gelijk verloren punten saldo
NWC F5 7 4 0 3 12  34 - 25
Comp. I 5 3 0 2 9  19 - 18
Comp. II            
Overige 2 1 0 1 3  15 -  7


Terug naar Begin
Terug naar Inhoud