Hallo fans van N.W.C. E7                                          

Dit is dé pagina van N.W.C. E7. Hier is het laatste nieuws te vinden en ook wedstrijdverslagen van E7, als onze spelers daarvoor niet te moe zijn.

Blijf deze pagina dus goed bekijken!!!


LAATSTE NIEUWS: 

N.W.C. E7 GEEN KAMPIOEN, MAAR WEL ONGESLAGEN!!!!!

E7 heeft alles gegeven en tot 15 minuten voor het einde van de competitie zouden ze ook nog, samen met ZSV, kampioen geworden zijn. Toen scoorde ZSV E4 echter het winnende doelpunt tegen Rood Wit en was ZSV uiteindelijk kampioen. Wij zijn met hele team gaan kijken en de jongens hebben zich netjes gedragen; enkel Rood Wit aanmoedigen en niet bij de keeper van ZSV achter het doel gaan staan “vervelen”. Toen duidelijk was dat we geen kampioen zouden worden kwamen de tranen. Direct na de wedstrijd hebben we de ZSV-ers persoonlijk gefeliciteerd. Rood Wit heeft ook alles geprobeerd maar dat mocht uiteindelijk niet baten. De leiders van ZSV vonden het ook heel sportief van onze spelers.

We hebben hiermee wel een heel uniek resultaat neergezet.  Wij zijn ongeslagen (8x winst, 3x gelijk) maar toch geen kampioen. Van alle (bijna 50) N.W.C. teams zijn wij de enige die dit is overkomen.

Jammer maar toch heel goed gevoetbald jongens.


LET OP:

23 mei: toernooi  E7 bij Mifano

31 mei: toernooi  E7 bij N.W.C.


Kijk voor de laatste standen op: www.thuisinvoetbal.nl/teams/nwc/6208/e7.html


Hoewel het helemaal niet belangrijk is wie ze maakt staan hieronder toch de doelpuntenmakers van E7 in deze voorjaarscompetitie:

Topscoorders E7 aantal doelpunten
Hicham Sabbar
13
Koen van den Boomen 13
Ruud Vlemmix 7
Dirk van Dijk
5
Ruud Deenen 3
Vince Dekker 1
Tom van Dijk
1
Thom Jansen
1
Stan Martens 1


 Vacatures NWC E7
We zijn nog op zoek naar o.a. een teammanager voor E7. Kennis van voetbal is daarvoor absoluut niet nodig. Wel is het handig als een teammanager in staat is om allerlei zaken rondom het voetbal te regelen.
De begeleiding rondom E7 is op dit moment als volgt ingericht:
 

Functie
Naam Backup
Manager ? Hans van den Boomen
Trainer Thijs Rademakers Hans van den Boomen
Coach Hans van den Boomen ?
Scheidsrechter Sjef Deenen ?

 

Sjef heeft aangegeven dat hij niet altijd kan fluiten, dus een backup scheidsrechter zou ook welkom zijn. Reacties kunnen naar Thijs en/of Hans. Koffiepot

Evenals vorig seizoen willen we ook nu een “koffiepot” instellen. We willen daarvoor per kind graag € 10,-- in deze pot stoppen. Het is de bedoeling dat de aanwezige ouders na de wedstrijd een kopje koffie krijgen. Ook willen we de pot gebruiken om de jongens af en toe een beloning te geven in de vorm van een zakje chips.  Thijs heeft voorlopig de koffiepot in beheer.


Vervoersschema

Het vervoersschema op de officiele E7 pagina klopt niet. Op deze pagina staat het juiste vervoersschema. Bij afgelasting blijft het vervoer gekoppeld aan de wedstrijden.
Let op: Indien je niet in staat bent om te rijden dan kun je in onderling overleg met een van de andere ouders ruilen. Als maar bij Thijs en Hans bekend is wie er dan moeten rijden.


Datum wedstrijd vervoer
 28 februari  Mifano E3  Koen, Vince, Bas
 14 maart  Deurne E6  Hicham, Ruud V, Vince (i.p.v. Nick)
 28 maart  Someren E7  Ruud D, Tom, Thom
 11 april  SVSH E1  Hicham, Ruud V, Koen
 18 april  Ysselsteyn E3  Stan, Nick, Bas
 2 mei  Milheezer Boys E3  Ruud D, Tom, Nick (i.p.v. Vince)

12-05-09: Milheezer Boys E3  -  N.W.C. E7   0 - 5
Na de ruime overwinning van zaterdag was het belangrijk om vandaag de volle winst te pakken en zodoende ZSV E4 flink onder druk te zetten. Vanaf het begin was E7 de meerdere hoewel het wel op moest passen voor aanvallen van Milheezer Boys. Onze verdediging stond echter goed, Bas, Tom, Thom, Nick en Stan wisten Milheeze heel goed van het doel te houden. Hicham opende de score voor ons na enkele fraaie kapbewegingen. Even later speelde een speler van Milheeze de bal met de hand en wist Koen de strafschop netjes te verzilveren. Zo konden we gaan rusten met een 0-2 voorsprong.

In de tweede helft zette Milheeze alles op alles om toch nog te proberen om ons te verslaan. Onze voorhoede, bestaande uit Koen, Ruud Deenen en Dirk, lette echter heel goed op en wist knap gebruik te maken van de ruimte die Milheeze weg gaf doordat de keeper ook flink mee ging voetballen. Met daar tussenin het controlerende middenveld bestaande uit Hicham, Ruud Vlemmix en Vince wisten we Milheeze toch vrij gemakkelijk van het scoren af te houden.
Mooiste actie was de snelle uittrap van Bas naar de vrijstaande Ruud Vlemmix die zo heel gemakkelijk wist te scoren. De andere twee doelpunten na de rust werden gescoord door Ruud Vlemmix en Koen.

Prachtige verdiende overwinning en daarmee sluiten we de competitie dus ONGESLAGEN af. Of dat genoeg is voor het kampioenschap moeten we nog even afwachten. ZSV E4, dat na de winterstop zelfs 3 klassen lager ingedeeld is, kan morgen het kampioenschap nog grijpen als zij de lastige uitwedstrijd tegen Rood Wit ' 62 weten te winnen. Bij een gelijkspel van ZSV zijn we samen kampioen en bij een eventuele nederlaag van ZSV is N.W.C. E7 kampioen.

09-05-09:
N.W.C. E7  -  Stiphout Vooruit E7   10 - 1

Na het knappe gelijkspel was het zaak om deze wedstrijd te winnen om de druk op Z.S.V. E4 op te voeren. E7 begon heel goed en wist Stiphout voortdurend onder druk te houden. Dat leidde tot een 4-0 ruststand. De mooiste goal van de wedstrijd viel al voor de rust en kwam van Stan, die de bal na een mislukt schot van Ruud Vlemmix met een prachtige boog over de keeper in de verre hoek van het doel kopte.
Ook voor rust wisten Hicham, Koen en Ruud Deenen nog te scoren.

In de tweede helft ging E7 door waar het voor de rust gebleven was; met doelpunten maken. Vince stond op de goede plek toen Dirk de bal goed voorzette en Hicham slalomde vlak voor tijd door de verdediging en schoof de bal koel in de hoek.
Ook Ruud Vlemmix, Dirk en Koen (2x) wisten nog te scoren. Tussendoor wist Stiphout trouwens nog wel via een prachtige boog in de verre hoek te scoren.
Eindstand dus een prachtige 10-1. Een goede opsteker voor de lastige laatste wedstrijd tegen Milheezer Boys E3.  

23-04-09: N.W.C. E7  -  Z.S.V. E4  0 - 0
In de absolute kraker heeft N.W.C. niet kunnen winnen. Winst was nodig om alles in de race om het kampioenschap in eigen hand te houden. De jongens hebben alles gegeven maar meer zat er ook niet in.
Als je weet dat Z.S.V. voor de winterstop nog tegen N.W.C. E4 speelde is het gelijkspel een prachtige prestatie van E7. Z.S.V. is na de winterstop zelfs 3 klassen lager ingedeeld, terwijl wij op hetzelfde niveau zijn blijven staan. Hardstikke knap dus dat we nog steeds ongeslagen zijn.

18-04-09:
Ysselsteyn E3  - N.W.C. E7  2 - 5

E7 heeft vandaag weer weten te winnen hoewel de tegenstander zeker niet slecht speelde.
Eerste scoorde Hicham keihard via de lat en later wist Hicham weer te scoren. Nog voor de rust verkleinde Ysselsteyn de achterstand tot 1-2.
Na de rust was het de beurt aan Ruud Vlemmix. Hij scoorde ook 2 keer waarbij de laatste mooi via een lob over de keeper in het doel verdween.
Ysselsteyn verkleinde daarna de achterstand weer tot 2-4, waarna Ruud Deenen via een strak afstandsschot de eindstand op het bord zette; 2-5.

11-04-09: SVSH E1  -  N.W.C. E7 1 - 2
N.W.C. E7 heeft deze lastige wedstrijd ook weer tot een goed einde weten te brengen.

Nadat Ruud Vlemmix uit een corner, via een halve omhaal, mooi wist te scoren bleef het spannend tot de rust. Na de rust wist SVSH terug te komen tot 1-1 door slecht uitverdedigen, waarbij de bal recht in de voeten van een speler van SVSH geplaatst werd.
Even later wist Koen, na een goede dieptepass de bal, door de benen van de keeper in het lege doel te schuiven. Deze 1-2 eindstand hebben we ook over de eindstreep kunnen halen. Later bleek dat we door het verlies van de koploper de koppositie zelfs overgenomen hadden. 

04-04-09: N.W.C. E7  -  Rood Wit '62 E12  2-1
Vandaag heeft E7 een zeer gelukkige overwinning behaald. Rood Wit had de hele wedstrijd een overwicht, kreeg ook de betere kansen maar uiteindelijk wonnen onze jongens toch met 2-1. Zo blijven we bovenin meedraaien en staat we nu zelfs op een (voorlopige) 2e plaats.

In de eerste helft lieten onze jongens zich afbluffen door de Helmonders die regelmatig stevig de duels aan gingen. Op de trainingen zijn wij wel in staat om fel te spelen maar tegen een vreemde tegenstander is dat dan toch weer heel moeilijk. Daar kwam nog bij dat Rood Wit geen slecht elftal had en ook een paar grote jongens in het team had staan.
Zo stond Rood Wit met de rust zeer terecht met 0-1 voor.

In de 2e helft wist Ruud Deenen op een gegeven moment, door goed door te zetten, de bal voor het doel te krijgen. Koen wist met de punt van zijn schoen de bal tussen de keeper en een speler door in het doel te tikken; 1-1. Daar waren we al heel blij mee. Even later wist Ruud Vlemmix Hicham te bereiken, die goed door ging en zelfs nog de 2-1 wist binnen te tikken.

In de laatste minuten wist Rood Wit bijna nog een paar keer te scoren, maar een kansrijke vrije trap trof geen doel, een andere bal rolde net langs de goede kant van de paal en Bas wist ook nog een bal uit de kruising te tikken.

Zo zie je maar dat voetbal niet altijd eerlijk is, maar dat is dan in dit geval niet zo erg.

28-03-09: Someren E7 - N.W.C. E7  3-6
Someren startte heel goed en drukte N.W.C. helemaal terug op de eigen helft. Someren kreeg verschillende mogelijkheden maar door goed verdedigen wisten we het doel nog enige tijd schoon te houden. Someren kwam echter toch, op dat moment verdient, op een 1-0 voorsprong.

Even later kreeg Hicham ver van het doel een vrije trap. Hij schoot zo hard hij kon op doel en Ruud Deenen misleidde de keeper nog door over de bal heen te stappen; 1-1.
Hicham wist voor rust nog twee keer fraai te scoren en maakte daardoor een zuivere hattrick.

Na de rust trapte Bas de bal zo ver uit dat Koen in een keer door kon naar het doel. Via de binnenkant paal bracht hij N.W.C. op een 1-4 voorsprong. Someren wist weer terug te komen tot 2-4 waarna Koen de vreemdste goal van de dag scoorde. Hij speelde de bal tussen een speler en de keeper door naar het doel. Door het natte, modderige veld bleef de bal ongeveer op de doellijn stilliggen. De keeper die snel terugkwam en op de bal dook, schoof echter met bal en al in het doel; 2-5.
Someren wist weer terug te komen tot 3-5 waarna Thom Jansen op links met een goede rush een aantal spelers passeerde en de bal daarna met een harde schuiver onder de keeper door in het doel schoot. Zo was de eindstand 3-6 bereikt.

E7 heeft vandaag laten zien dat ze door goed samen te werken ook lastige wedstrijden kunnen winnen. Ga zo door jongens!!!

21-03-09: N.W.C. E7 - HVV E2 3-2

E7 heeft een zwaarbevochten overwinning behaald. E7 was beter dan HVV maar HVV speelde beter als één team samen. E7 heeft nog te veel moeite om samen als team goed te presteren.

Vrij in het begin van de wedstrijd wist Ruud van dichtbij de bal van richting te veranderen en in het doel te tikken. E7 had een duidelijk veldoverwicht maar door regelmatig de bal niet, of te laat, over te spelen naar medespelers die er beter voor stonden konden kansen niet benut worden.
HVV wist zo door een uitval 1-1 te maken.

In de tweede helft wist HVV zelfs op 1-2 te komen. Op het laatst kon Dirk echter via een schot binnenkant paal gelijk maken. Even later wist Dirk ook nog het winnende doelpunt te maken via een prachtige bal over de keeper in de verre hoek.


14-03-09: Deurne E6 - N.W.C. E7 2-2


Vandaag hebben onze mannen, na weer een 2-0 achterstand, toch nog verdiend gelijk weten te spelen. Het lijkt wel alsof E7 eerst goed achter moet komen voordat we zelf eens gaan voetballen. Zo wist Deurne vandaag op 2-0 te komen, o.a. omdat Hicham de bal ook maar eens in het eigen doel schoot. Dat was een ongelukje uit een corner van Deurne, maar het jammere was dat er niemand van Deurne in de buurt was, en dat wij dus ook niet bij onze tegenstander stonden.
Nog voor de rust wist Koen, uit een goede dieptepass van Hicham de bal, via de binnenkant van de paal, in het doel te werken, zodat het bij rust 2-1 was.
 
In de tweede helft speelde we allemaal wat beter op de positie. Dat was te merken want de tweede helft had N.W.C. toch het betere van het spel.
Ook nu wist Koen te scoren, nu na een goede dieptepass van Ruud. We hadden daarna nog wel enige tijd te spelen, maar de stand veranderde verder niet meer. Beide ploegen hebben wel nog goede kansen gehad op de overwinning, maar een gelijkspel was gezien het verloop van de hele wedstrijd wel het beste.

Volgende week hebben  we weer een lastige tegenstander. Maar eens kijken of we dan iets eerder wakker zijn en misschien eerst eens op voorsprong kunnen komen.


07-03-2009:
N.W.C. E7 - MULO E6  7-2

Vandaag hadden we op papier een lastige tegenstander. MULO had de eerste wedstrijd al met 5-1 gewonnen van Someren E7 en wij hadden met wat moeite gelijkgespeeld tegen Mifano.
E7 startte goed en koos direct de aanval. Geheel tegen de verhouding is kwam Mulo met twee uitvallen op een 0-2 voorsprong. Onze keeper Bas schrok daar verder niet zo van. Hij riep naar de anderen dat we vorige week ook met 3-1 achterstonden en nog twee goals maakten. Hij kreeg voor de rust al gelijk. Hicham en onze gastspeler Dirk scoorden beiden waardoor we met 2-2 de rust in gingen.

In de rust kregen de jongens de opdracht om eens wat meer van afstand te schieten. Nauwelijks twee minuten na de rust stonden we zo al met 4-2 voor, weer doelpunten van Hicham en Dirk.  Daarna wist Hicham nog twee keer van afstand te scoren en onze laatste man Tom zette na een mooie rush ook met een prachtig afstandschot, over de keeper, de 7-2 eindstand vast.

Al met al een zeer verdiende overwinning van een hardwerkende ploeg. Als we zo elke week samen werken dan beloofd dat nog wat.

Na de wedstrijd zei Ruud dat we altijd winnen als voor de wedstrijd gezegd wordt dat we een moeilijke tegenstander hebben. Wij krijgen in deze competitie dus alleen nog maar moeilijke tegenstanders tegen!!!!!!

28-02-2009: Mifano E3 - N.W.C. E7 3-3

Na heel lang wachten zijn we vandaag weer gestart met de voorjaarscompetitie. Tegenstander was Mifano E3. Na eind november vorig jaar nog met 0-12 verloren te hebben van Mifano E5 wisten we vandaag een knap gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Mifano E3.

In het begin waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. Mifano wist echter via een knap schot in de kruising een 1-0 voorsprong te nemen. In echt de laatste seconden van de eerste helft wist Koen na goed doorgaan de bal hard over de keeper en net onder de lat te schieten; 1-1.

In de 2e helft startte Mifano wat beter en wist het een keer direct vanuit een corner en daarna weer met een knap schot in de kruising te scoren. Mooie doelpunten maar het mooiste doelpunt van de morgen moest nog gemaakt worden; Na een slimme steekpass van gastspeler Dirk ging Koen goed door naar de achterlijn, trok strak voor en de goed meegekomen Ruud Deenen liep de bal prachtig over de doellijn. Prachtige staaltje van wat je met goed samenspelen kunt bereiken!!

Ondertussen hield Bas ons doel goed schoon en wist Tom regelmatig met goede rushes van achteruit het veld over te steken.

Met nog 1 minuut te gaan kwam Koen, na goed doorgaan, vrij voor de keeper. Zijn stiftje over de keeper ging er gewoon in, zodat 3-3 een feit was.
Toen Dirk even later nog een sprint trok om een laatste kans proberen te creeeren viel het eindsignaal. Al met al was het zeer een spannende wedstrijd.


01-11-2008: N.W.C. E7 - Mierlo Hout E8 0-2
Vandaag zou het een zware wedstrijd worden. Mierlo Hout was de nummer 2 op de ranglijst die vorige week nog met 14-0 wist te winnen.
Mierlo Hout kwam al heel snel op een 0-1 voorsprong omdat we even vergaten om bij de corners gewoon eens bij een tegenstander te gaan staan. Daarna wisten onze spelers zich goed te verweren, waardoor Mierlo Hout, ondanks een licht overwicht en enkele kansen, toch niet meer wist te scoren.

In de tweede helft bleef Mierlo Hout wel de betere ploeg maar goed keeperswerk van Bas en slecht afwerken van Mierlo Hout voorkwam dat deze verder uitliepen. Bij een van onze sporadische goedlopende aanvallen wist Koen de keeper van Mierlo Hout te omspelen maar voordat hij de bal in het doel kon schieten schoot een verdediger van Mierlo Hout te hulp. Daardoor bleef het 0-1. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd wist een speler van Mierlo Hout van ver een bal op doel te schieten. Bas, die nog een het teruglopen was, kwam nog wel aan de bal maar net te weinig om een doelpunt te voorkomen.

Daarbij bleef het voor vandaag; een verdiende overwinning voor Mierlo Hout omdat deze als ploeg beter samenspeelde terwijl wij dat onderdeel van het spel nog niet zo goed beheersen.


25-10-2008: N.W.C. E7 - Bruheze E5  2-1
Deze wedstrijd tegen de onderste ploeg uit de ranglijst was toch een stuk lastiger dan verwacht. Onze jongens dachten het allemaal wel gemakkelijk, en vooral alleen, te kunnen doen. Bruheze speelde echter heel fanatiek. De doelpunten van N.W.C. kwamen dan ook van zogenaamde dode spelmomenten; twee corners. De eerste corner was van Koen die de bal strak langs de paal plaatste, waarbij de keeper de bal verkeerd raakte en deze daardoor in het doel ging.  1-0 was ook de ruststand. In de 2e helft nam ook Hicham een goede corner die ook via de keeper in het doel ging. Later wist Bruheze nog een doelpunt te maken, maar verder kwamen ze gelukkig niet.


11-10-2008: Someren E7 - N.W.C. E7  2-2
Deze wedstrijd om de Ricus Verhees beker was uiteindelijk weer goed voor het zelfvertrouwen van onze jongens. Someren E7 was wel wat sterker en zij hadden ook de beste kansen. Ruud Deenen en Hicham konder er vandaag niet bij zijn. Nick van Mierlo, die al enige tijd met ons team mee traint, speelde vandaag zijn eerste wedstrijd met E7.
Vooral onze verdediging speelde vandaag heel goed. Bas wist veel ballen miraculeus tegen te houden, Nick speelde ook al heel goed en wist vooral met slimme terugspeelballen op Bas de rust te bewaren. Tom, Ruud en Thom speelde ook alle drie een heel goede wedstrijd. De aansluiting tussen de verdediging en de voorhoede was vandaag ook een stuk beter dan vorige week.

Voorin hadden Vince, Koen en Stan het wat moeilijker. De meeste schoten op doel waren nog niet hard genoeg om daarmee te kunnen scoren. Ruststand was 0-0.

In de tweede helft wist Someren op 1-0 te komen. Niet veel later stond een overmacht van Someren spelers regenover maar twee verdedigers van E7; 2-0.
 
Met nog één minuut te spelen maakte Koen na goed doorgaan bij de rechterachterlijn de aansluitingstreffer. Hij schoot de bal bij de eerste paal langs de keeper in het doel. Het supporters-theekransje langs de lijn had nog niet direct in de gaten dat de bal in het net lag.
In echt de allerlaatste seconden van de wedstrijd wist Koen, wéér na een solo op rechts, de keeper van Someren voor de tweede keer te passeren. Ditmaal door de benen.

Proficiat jongens. Zo zie je maar dat hard werken belangrijk is. 


4-10-2008: Rood Wit '62 E10 - N.W.C. E7  2-0
E7 heeft vandaag een verdiende 2-0 nederlaag geleden. Vorige week waren de jongens tegen Stiphout allemaal goed bij de les. Vandaag hebben ze met name in de tweede helft te weinig samengespeeld om de wedstrijd te kunnen winnen. Het leken toen wel twee eilandjes; voor- en achterin. Daartussen was Rood Wit de baas en daardoor hebben zij ook verdiend gewonnen.


27-9-2008: N.W.C. E7 - Stiphout Vooruit E4  1-1

Dit was tot nu toe de absolute topper voor E7. E7 stond tot vandaag samen met Stiphout Vooruit E4 en Mifano E5 aan de kop. Stiphout en Mifano hadden wel met een beter doelsaldo.
Stiphout dacht deze wedstrijd wel eventjes te kunnen winnen. Dat viel echter tegen. E7 speelde heel fanatiek en dankzij een goede verdediging en vooral ook onze keeper Bas wist N.W.C. met een 0-0 stand de rust te bereiken. Stiphout was wel iets sterker en kreeg wat meer kansen, maar onze mannen bleven gewoon heel hard werken. Hicham knalde nog een keer hard op doel maar de keeper van Stiphiout wist de bal uit het doel te slaan.
De tweede helft was nog maar net begonnen of Stiphout profiteerde van het even niet goed opletten van onze verdediging; 0-1.

Stiphout kreeg nog wel kansen maar wist deze niet te benutten. N.W.C. bleef goed spelen en dat leidde tot de verdiende gelijkmaker. Hicham ging op links goed door en speelde bal vanaf de achterlijn voor het doel. Koen wist de bal, in de kluts, via zijn knie in het doel te werken; 1-1.

Proficiat jongens met dit mooie resultaat!!!

Doordat mede-koploper Mifano met 2-0 verloor van Mierlo Hout staan Stiphout en N.W.C. nu samen op de 1e plaats. Op maar één punt daarachter staan Mifano en Mierlo Hout.
Het blijft dus heel erg spannend bij E7.20-9-2008: Deurne E5 - N.W.C. E7  4-5

Vandaag moesten we met 7 spelers aantreden tegen Deurne E5. Na een voorzichtig begin gingen de remmen los en wist E7 via een onvervalste hattrick van Koen een 0-3 voorsprong te nemen.
Toen Stan, na aangeven van Koen, 0-4 maakte leek het alsof de wedstrijd gemakkelijk uitgespeeld kon worden.

Deurne kwam echter net voor de rust op 1-4 omdat het terugverdedigen bij een 0-4 voorsprong toch niet meer zo belangrijk is...

Na de rust stond Deurne binnen 40 seconden ook alweer op 2-4. Daarna wist Stan nog een keer mooi te scoren zodat het verder toch nog een gemakkelijke wedstrijd leek te worden.
Het terugverdedigen was toch wel heel erg moeilijk vandaag zodat Bas na verschillende goede reddingen toch nog twee keer moest vissen. De eindstand was uiteindelijk 4-5, een krappe overwinning die met veel moete tot stand gekomen is.

Maar ja, om kampioen te kunnen worden moet je ook de slechtere wedstrijden kunnen winnen.13-9-2008: N.W.C. E7 - H.V.V. E2  5-0

Na de winst van vorige week was het vandaag toch weer even afwachten hoe het verder zou verlopen.
E7 starte heel goed op het doornatte veld. Het veldoverwicht dat we hadden leidde tot een 2-0 ruststand. Beiden doelpunten van onze rechtsback Ruud Deenen, die telkens attent wist te scoren.

Het was wel duidelijk dat we goed op moesten passen voor enkele creatieve spelers van HVV. In de 2e helft wist Ruud echter zijn hattrick vol te maken en daarna gaf hij nog een hele mooie assist op Stan die keurig afrondde tot 4-0.

Als laatste wist Ruud Vlemmix met een mooi "stiftballetje" de 5-0 te maken.

Volgende week uit tegen Deurne en daarna de voorlopige topper tegen medekoploper Stiphout Vooruit.
 


6-9-2008: 
Z.S.V. E7 - N.W.C. E7    3-7
N.W.C. E7 heeft vandaag gewonnen van Z.S.V. E7. Toen Z.S.V. voor de eerste keer voor ons doel kwam en ook nog scoorde hadden onze jongens er al 2 in liggen. Bij rust was het 1-3.

Na de rust hebben de jongens de wedstrijd heel goed gecontroleerd en wisten we ook nog uit te lopen tot een prachtige 3-7 eindstand.

De jongens hebben heel goed samengespeeld en ook waren er enkele prachtige doelpunten te zien; eerst Ruud Deenen met een prachtige kopbal na een goed genomen corner van Koen. In de 2e helft wist Ruud Vlemmix met een onvervalste punter vanaf de middenlijn de keeper ook nog te passeren.

Doelpuntenmakers:
3x Ruud Vlemmix
2x Koen van den Boomen
1x Hicham Sabbar
1x Ruud Deenen

 

Prima gedaan jongens, goed samengespeeld en heel hard gewerkt. Doen we volgende week weer!!!!