Dit is de pagina van A2, voor tips, ideeën en input mail naar:
c.bankers@chello.nlFOTO 'S KAMPIOENSCHAP 1

FOTO 'S KAMPIOENSCHAP 2

FOTO 'S HULDIGING

FOTO 'S BB
Menu:

  1. Spelersinfo 
  2. Uitslagen 
  3. Topscores
  4. Gastenboek 
  5. Competitieoverzicht 
  6. Wedstrijdverslagen
  7. Wedstrijdschema
  8. Afgelasting trainingSpelers info: 


  Cor Bankers Trainer / Leider
  Joep van Rooij Leider
  Daniel Huys Grensrechter
  Randy Bankers  Middenveld / aanval
  Daan van Berlo Verdediging / middenveld
  Ivo Bruijnaers Middenveld
  Teun Castelijns Middenveld
  Sander van de Eijnde Middenveld
  Wouter van de Eijnde Verdediging
  Cas Fuchs Verdediging
  Jurgen Grein Aanval
  Bjorn Loomans Aanval
  Tom Nijssen Aanval
  Ramin Rezaie Aanval / middenveld
  Bart van Rooij Verdediging
  René Schreurs Verdediging
  Hein Schuurman Verdediging
  Erik van Seggelen Middenveld / aanval
  Jos van Seggelen Verdediging
  Shervin Shafieian Aanval
  Luc Verberne Keeper


->
 Terug naar Menu


Wedstrijdverslagen
 / Uitslagen:

Klik op een wedstrijd om vervolgens
naar het verslag te gaan.


Thuis Uitslag Uit Uitslag
NWC A2SPV A1 7 - 1    
    Lierop A1 - NWC A2 0 - 5 
NWC A2 - SVSH A1 3 - 1    
    Someren A2 - NWC A  3 - 3
NWC A2 - ONDO A1 3 - 2     
    Mierlo - Hout A2 - NWC A2  0 - 1 
    SC Helmondia A2 - NWC A2 1 - 11
NWC A2 - Bruheze A1 6 - 2    
    Deurne A2 - NWC A2 1 - 1
NWC A2 - BAVOS A2 4 - 2    
       

->Terug naar Menu


Topscores:

Randy 1
Daan  
Ivo  
Teun  
Sander
Wouter  
Cas 1
Jurgen 8
Bjorn 8
Tom 2
Ramin 4
Bart 2
René  
Hein 1
Erik 2
Jos  
Shervin 10
Luc  ->Terug naar Menu

   

  
START COMPETITIE 28 FEBRUARI;   

WEDSTRIJDVERSLAG     NWC A2 - SPV A1   7-1

Na vijf afgelaste wedstrijden was het dan eindelijk zover, vandaag zaterdag 28 februari stonden we aan de aftrap voor een nieuwe competitieronde.
De tegenstander was een oude bekende, namelijk SPV Vlierden A1.
Vorige keer wisten we deze tegenstander nog met 4-2 aan de kant te zetten, vandaag moesten we nog maar zien hoe het af zou lopen, één ding wisten we zeker, Vlierden kwam echt niet naar Asten om weer een pak slaag te krijgen.
Van de vorige wedstrijd wisten we ook dat SPV een fysiek sterke ploeg was dus zou het wel eens een voordeel kunnen zijn dat we op kunstgras speelden.
Om 15:00 uur werd onder de deskundige leiding van scheidsrechter Jos Castelijns  afgefloten.
NWC nam direct het initiatief, SPV werd onder druk gezet en wist de tegenstander moeizaam van het doel te houden.
Ondanks deze druk kwam het niet tot doelpunten wat SPV meer adem gaf, dit resulteerde dan ook tot een tweetal doelkansen.
Blijkbaar was dit nodig om de NWC-ploeg wakker te schudden, want na een aanval van SPV werd deze direct gepareerd, de bal werd onderschept en Shervin wist direct Randy te bereiken, die vrij voor de keeper beheerst inschoot, 1-0.
Enkele minuten later werd weer door mooi combinatievoetbal het doel getroffen, dit keer was het Tom die niet faalde, 2-0.
Weer enkele minuten later kreeg NWC een vrije trap te nemen op de rand zestien, Shervin nam plaats achter de bal en wist zo de bal binnen te werken, 3-0.
Over en weer vielen er kansen, maar bleef de 3-0 tot de rust staan.
Aan de tweede helft begonnen stond er ineens een ontketend NWC, de tegenstander werd in deze beginfase compleet van de mat gespeeld.
Na een inworp kwam Randy in balbezit en al dribbelend wist hij de achterlijn te bereiken alwaar hij Shervin op zijn wenken bediende, 4-0.
Na weer een aanval van NWC ging de SPV-goalie in de fout, Bjorn reageerde zeer alert, zette druk op de keeper en wist deze de bal te ontfutselen waaruit de 5-0 ontstond.
NWC liet nu even de teugels wat vieren wat direct door de tegenstander werd bestraft, even werd er niet opgelet en wist een Vlierden-speler de voet tegen de bal te krijgen, 5-1.
Na dit doelpunt zakten beide ploegen in en werden er geen kansen gecrëeerd.
Tegen het einde van de 2e helft kon Bart ongehinderd richting Vlierden doel opstomen en wist van 20 meter afstand hard uit te halen, 6-1. Of dit nog niet genoeg was werd Shervin in het strafschop gebied onderuit gehaald. Waarna de scheidsrechter resoluut naar de penaltystip wees. Tegen alle voetbalwetten in was het Shervin zelf die de 7-1 op het scorebord bracht, wat tevens de eindstand was.
Al met al een behoorlijke wedstrijd van de NWC-ploeg maar voor verbetering vatbaar is.
Volgende wedstrijd Lierop A1 - NWC A2, 14:30 uur.


-> Terug naar Menu


WEDSTRIJDVERSLAG        LIEROP A1 - NWC A2    0-5

Waren we voor de bekerwedstrijd nog met 6-1 afgedroogd in Lierop, vandaag konden we revanche nemen en dat waren we zeker van plan.
Jammer dat onze keeper Luc geblesseerd was maar Ramin bood spontaan zijn diensten aan om Luc te vervangen.
NWC kwam dan ook vliegend uit de startblokken en werd Lierop meteen de duimschroeven aangedraaid.
In de eerste 5 minuten wist NWC drie 100% kansen om zeep te helpen, Jurgen wist vrij voor de keeper de bal naast het doel te krijgen.
Even later was het weer Jurgen die goed doorliep maar de bal op de paal plaatste, of dat niet genoeg was deed Ivo er nog een schepje bovenop, vrij voor doel wist hij de bal voorlangs te krijgen, zouden de goden ons vandaag dan niet goed gezind zijn?
Gelukkig kwam na 9 minuten dan toch de bevrijding, Jurgen had inmiddels zijn vizier scherp gesteld en na een mooie aanval wist hij dan toch de bal tegen de touwen te jagen, 1-0.
De NWC-ploeg had nu bloed geroken en wist dat hier meer te halen viel, met mooie combinatie's werd de Lierop-verdediging dan ook aan flarden gespeeld.
Na 15 minuten werd Bjorn ingespeeld en terwijl de bal nog in de lucht hing, zette hij er zijn voet onder en verdween de bal met een mooie lob over de keeper in het doel, 2-0.
Ondertussen probeerde Lierop de druk op te voeren maar de NWC-defensie gaf vandaag geen krimp en had alles onder controle.
Zo zeer zelfs dat Ramin in het doel stond te balen, de enige balcontacten waar hij mee te maken had waren enkel terugspeelballen.
Na weer enkele gemiste kansen was het weer Jurgen die na een mooie voorzet van Ivo prima afronde, 3-0.
Dit was dan ook een prima ruststand en waarschijnlijk zat dit ook in de koppies van de spelers want de tweede helft was van een beduidend mindere kwaliteit.
Weer was het Jurgen die voor de 4-0 zorgde en zijn derde (is hij nu helemaal terug?) van deze middag op het bord zette.
Shervin die vandaag een invalbeurt had maar altijd goed voor één of meerdere goals is, liet ons dan ook niet in de steek en pikte ook zijn doelpuntje mee, 5-0.
De wedstrijd werd rustig uitgespeeld (misschien iets te rustig) maar de zege was veiliggesteld en daar ging het vandaag om.
Volgende wedstrijd NWC A2 - SVSH A1, aanvang 15:00 uur.-> Terug naar Menu


WEDSTRIJDVERSLAG     NWC A2 - SVSH A1   3-1

Om 15:00 uur kon afgetrapt worden, SVSH uit Someren Heide was vandaag de tegenstander.
We wisten dat SVSH in de andere klasse voor de winterstop om de bovenste plaatsen had meegedaan.
Met deze kennis kwam NWC alweer vliegend uit de startblokken, al in de tweede minuut deed zich een niet te missen kans voor.
Onwerkelijk maar weer wisten we de bal voorlangs te schieten, Jurgen werd vanaf links ingespeeld kon vrij uithalen maar helaas......
Enkele minuten later was het SVSH die door slechte mandekking van NWC-kant kon scoren, de bal werd vanaf rechts in de zestien gespeeld waar een SVSH -er op doel kon schieten, Luc zat er nog even bij maar kon de bal niet vastpakken, Jos probeerde de bal nog van de lijn te halen maar werkte hem via de binnenkant van de lat in het doel, 0-1.
In de twaalfde minuut was het Shervin (die vandaag goed in de wedstrijd zat) die vanaf links dreigend naar het vijandig doel oprukte en de keeper kansloos liet, 1-1.
Twintig minuten later was het weer Shervin die met een subliem geplaatst afstandsschot de keeper het nakijken gaf, 2-1.
Ondanks deze voorsprong was het duidelijk dat NWC de slag op het middenveld aan het verliezen was, er moest ingegrepen worden.
Randy werd ingebracht om één van de betere SVSH -ers aan banden te leggen, wat hem dan ook prima lukte.
De angel was nu uit SVSH-spel gehaald en had nu moeite om de aanvalslinie van NWC te stoppen.
Aan de tweede helft begonnen stond er ineens weer het vertrouwde goed voetballende A2, met vloeiende combinatie's werd SVSH zoek gespeeld.
Ondanks dat NWC moest oppassen voor de counters werd SVSH op eigen helft vastgezet.
NWC toonde inzet en werklust wat langzaam aan op de spieren ging werken en enkele spelers noodgedwongen gewisseld moesten worden, gelukkig had dit geen invloed op het spel.
Na een voorzet van Teun was het Bjorn (die blijkbaar elke wedstrijd zijn doelpuntje meepikt) die heel alert reageerde en de bal voorbij de keeper
werkte, 3-1.
Na weer een goede aanval van NWC kon Randy vrij oprukken, hij werd echter door een SVSH-er van achter aangepakt en vliegend door de lucht kwam hij ongelukkig terecht waardoor hij zijn pols brak en richting ziekenhuis kon vertrekken.
Jammer dat NWC met soms hogeschoolvoetbal verzuimde om het helemaal af te maken, pech stond dan ook in de weg met ballen op de paal en lat.
Al met al complimenten aan de A2 dat niet opgaf en steeds voor de voetballende oplossing koos, met spelers die boven zichzelf uitstegen.
Volgende week wacht weer een zware klus namelijk Someren A2, aanvang 15:30 uur, aanwezig zijn om 14:15 uur.-> Terug naar Menu


WEDSTRIJDVERSLAG       Someren A2 - NWC A2   3-3

Er werd al een tijdje naar de wedstrijd van vandaag toegeleefd, dus zou je denken dat er scherp aan de wedstrijd begonnen zou worden.
Echter niets was minder waar, het was Someren die messcherp aan de wedstrijd begon.
Someren liet NWC geen moment in de wedstrijd komen en er werd dan ook fel en kort gedekt, wat resulteerde in een 2-0 achterstand binnen 10 minuten.
Langzaam aan drong het bij de spelers door dat er meer strijd in het spel moest komen want we waren koploper en wilde dit ook blijven.
Na ongeveer een half uur was het Erik die de verdediger van Someren fel op de huid zat en hem de bal wist te ontfutselen.
De Someren speler probeerde de bal nog met de hand weg te werken wat niet lukte en zo wist Erik de vrijstaande Jurgen te bereiken die de bal koel buitenkantje rechts in het doel werkte, dit gaf de NWC ploeg weer moed.
Echter met nog 7 minuten op de klok kwam er een dieptepass waarop de Someren spits alert reageerde,  Luc kwam iets te laat uit ging naar de bal en kwam met de Someren spits in aanraking, deze ging theatraal naar de grond waardoor de goed fluitende scheidsrechter naar de penaltystip wees.
De penalty werd dan ook benut en zo keek NWC tegen een 3-1 achterstand aan, met deze stand gingen we de rust in met het besef dat deze wedstrijd nog een hele zware kluif zou worden.
Tijdens de rust was een donderspeech nodig om de ploeg op te laden, echter bij aanvang van de tweede helft werd er weer slap aan de wedstrijd begonnen.
Uiteindelijk wist NWC het tij toch te keren en nu begonnen er kansen te ontstaan.
Na een aanval van Someren afgeslagen te hebben wist Teun met een slimme steekpass Jurgen te lanceren, Jurgen wist op zijn beurt Shervin te bereiken die niet faalde en zo de 3-2 binnenschoot, werkelijk een aanval uit het boekje.
Dit smaakte naar meer en NWC ging dan ook op zoek naar de gelijkmaker.
Na enkele verprutste kansen kwam de bal in een scrimage voor het Someren doel terecht, Someren wist de bal niet goed te verwerken en het was Tom die voor een jubelstemming zorgde, stand 3-3.
Dit was dan ook de eindstand, jammer dat NWC het niveau van de afgelopen weken niet wist te halen anders waren er zeker 3 punten mee naar Asten genomen.
Positief was dat NWC tot twee keer toe uit een kansloze positie wist terug te komen, een 2-0 en 3-1 achterstand wegwerken getuigt ook van klasse.
Volgende week weer een derby, namelijk NWC A2 - ONDO A1, aanvang 15:00 uur, aanwezig 14:00 uur.-> Terug naar Menu

 
 WEDSTRIJDVERSLAG      Mierlo Hout A2 - NWC A2  0-1  

Na een 3-2 nederlaag voor de winterstop wisten we dat Mierlo-Hout een taaie tegenstander zou zijn.
Een voordeel was dat we onze tactiek konden afstemmen want dit was ook een bekende tegenstander.
Zo wisten we b.v. dus dat de Mierlo-Hout spits weinig ruimte nodig had om te scoren.
Vandaag werd Wouter dan ook "opgeofferd" om deze spits uit te schakelen, iets wat hij met verve deed.
Scherp en geconcentreerd wist Wouter de gevaarlijkste man van Mierlo-Hout uit de wedstrijd te spelen, waardoor deze geen enkele scoringskans kreeg.
Overigens was het vandaag de gehele achterhoede inclusief keeper wat stond als een huis.
Jammer dat het voetballend misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen was, dit werd echter wel gecompenseerd door 100% inzet en niemand verzuimde.
Op een slecht bespeelbaar veld vielen er van beide kanten weinig kansen te bespeuren.
Mierlo-Hout gooide het vooral op het fysieke en de scheidsrechter zag dan ook veel overtredingen door de vingers.
Mielo-Hout had de eerste helft een licht overwicht maar wist geen kans te creeren door een alert reagerende NWC-defensie.
Één van de hoogtepunten vond in de 30ste minuut plaats, Ramin onderschiep op het middenveld de bal en wist met een mooie steekpass de diepgaande Shervin te bereiken, deze trok vanaf de achterlijn de bal prima voor en Bjorn die al een paar keer heeft bewezen om op de juiste plaats te staan wist de bal beheerst in te schieten, 0-1.
Na de rust eenzelfde spelbeeld er deden zich weinig kansen voor, de wedstrijd werd vooral op het middenveld uitgevochten.
In de laatste minuten wist Sander nog een perfecte voorzet op Shervin te geven die de bal vrij voor het inkoppen had maar jammerlijk faalde.
Eindstand 0-1, een zwaar bevochten zege maar de bovenste plaats blijft nog even voor NWC.
Volgende wedstrijd, NWC A2 - ONDO A1, aanvang 19:00 uur.
-> Terug naar Menu


 WEDSTRIJDVERSLAG      NWC A2 - ONDO A1  3-2

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen ONDO op het progamma
 oftewel de nummer 1 tegen nummer 2.
ONDO was gebrandt om een goed resultaat neer te zetten zodat zij de koppositie konden overnemen.
Aan de wedstrijd begonnen nam NWC direct het initiatief, kansen kwamen er wel,    
zo probeerden Sander, Shervin, Wouter en Cas het van afstand maar helaas stond de keeper op de juiste plaats of zat er een ONDO-been tussen.
Na ongeveer een kwartier was het ONDO die de boventoon voerde en had NWC moeite om zich aan de wurggreep van ONDO te ontworstelen.
ONDO probeerde ondertussen via speldeprikjes de NWC-verdediging te ontregelen maar deze stond vandaag weer goed.
Na ongeveer 35 minuten werd een NWC-speler onreglementair afgestopt wat resulteerde in een vrije trap op 30 meter afstand van het doel.
Wouter ging achter de bal staan en bracht deze zuiver op hoogte bij de tweede paal
alwaar Ramin prima stond opgesteld en de bal goed koppend binnenwerkte.
Dit was een gevoelige tik voor ONDO, NWC beheerste nu ook het spel en ging met deze 1-0 stand de rust in.
NWC kwam goed uit de kleedkamer en nam in de tweede helft direct het initiatief.
Weer werd er veel vanuit de tweede lijn geschoten maar de vizieren stonden niet op scherp.
Zoals zo vaak in het voetbal is één van de ongeschreven wetten: waar de ene ploeg aanvalt, valt aan de andere kant het doelpunt.
Helaas gold dat ook voor NWC, na één van de spaarzame uitvallen van ONDO werd de bal in het NWC-doel getikt, 1-1.
NWC gaf de moed niet op en enkele minuten later heerste er weer een feestvreugde.
Een ONDO-verdediger speelde de bal breed in het midden, waar Jurgen zeer alert op reageerde, hij kon al dribbelend richting ONDO-doel opstomen en na enkele wedstrijden te hebben "droog gestaan" wist hij de bal achter de keeper
te krijgen, 2-1.
10 minuten later was het weer raak en nu een werelddoelpunt, Cas werd ingespeeld, liet de bal een keer stuiteren waarna hij vanaf 30 meter verwoestend uithaalde en de bal als een raket in de linkerhaak insloeg, 3-1.
Dit zou de genadeslag voor ONDO moeten zijn en toch wisten zij niet van opgeven.
Met nog 20 minuten op de klok wist ONDO toch de aansluitingstreffer te scoren, wederom een mooi doelpunt.
Een ONDO-speler kon ongehinderd oprukken en wist vanaf de zestien hard uit te halen, 3-2.
ONDO rook nu nog kansen en NWC kon zich alleen maar beperken tot verdedigen.
Bij één van de spaarzame Astense uitvallen wist Shervin vrij voor de keeper op te duiken en kon nu het lot van ONDO bezegelen, hij plaatste de bal goed maar helaas ... op de paal.
Al met al een echte derby met veel strijd, voetbaltechnisch gezien geen goede wedstrijd van NWC-kant maar wel een prima resultaat.
Volgende wedstrijd: SC Helmondia A2 - NWC A2, aanvang 14:30, aanwezig 13:15 uur.-> Terug naar Menu


WEDSTRIJDVERSLAG       SC Helmondia A2 - NWC A2  1-11   

Nog steeds koploper en vandaag stonden enkele interessante wedstrijden op het progamma, dus zou de concurrentie wel eens op achterstand gezet kunnen worden.
Op papier had NWC één van de zwakkere tegenstanders en daar zou gebruik van gemaakt moeten worden.
Om 15:03 uur floot de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd, snel was al duidelijk dat NWC de betere ploeg was.
Toch waren er vier 100% kansen te tellen die door Tom (2x), Jurgen en Ivo werden gemist.
Na twintig minuten was het dan toch Erik die met een afstandsschot de score opende, 0-1.
Enkele minuten later was het Shervin die de 0-2 op het bord bracht, waarna Jurgen 10 minuten voor rust de stand op 0-3 wist te brengen.
Gezien het overwicht en het klasse-verschil was deze ruststand te mager en moest vandaag aan het doelgemiddelde gewerkt worden.
Na de rust stond er dan ook een feller NWC op de grasmat dat op jacht ging naar meer doelpunten.
Het was dan ook weer Erik die na een mooie voorzet van Shervin de bal al koppend binnenwerkte, 0-4.
Sander kreeg nu ook de smaak te pakken en wist tot twee keer toe met afstandsschoten de Helmondia-doelman kansloos te laten, 0-6.
Even later was het Bjorn, scherp als altijd die de bal met een harde schuiver binnenschoot, 0-7.
NWC combineerde er op los en sneed regelmatig door de Helmondia-verdediging heen, want even later was het Ramin die de voet tegen de bal kreeg en de 0-8 noteerde.
Af en toe deelde Helmondia wat plaagstootjes uit en bij één daarvan ging Luc niet geheel vrij uit,  een Helmondia-speler haalde van afstand uit, Luc ging te vroeg naar de grond en de bal stuiterde over hem heen het doel in, 1-8.
Enkele minuten later viel er weer een doelpunt aan de andere kant, weer was het Bjorn die alert reageerde en de bal binnen tikte, 1-9.
Na een overtreding op een Helmondia-aanvaller in het strafschopgebied kon de scheidsrechter niet anders doen dan de bal op de stip leggen.
De kleinste speler van Helmondia mocht deze strafschop nemen maar wist de bal hoog over te werken.
Of de pech nog niet groot genoeg was voor Helmondia, wist een verdediger de bal ook nog in eigen doel te werken, 1-10.
Toch had Helmondia niet alleen pech, na de langdurige uitschakeling van René en Randy, kwamen deze middag ook Erik en Tom aan de beurt.
Erik kwam lelijk ten val, blesseerde zich aan zijn schouder en kon met veel pijn het veld verlaten.
Tom liep in een duel een dikke enkel op en kon ook op de spelersbank plaatsnemen.
Na deze wissels wist Bjorn een regelrechte hattrick te maken door voor de derde keer in één helft het net te vinden, 1-11 wat dan ook tevens de eindstand was.
Wederom een hardwerkende NWC-ploeg, maar voetballend zouden ze veel beter kunnen.
Volgende wedstrijd: NWC A2 - Bruheze A1, aanvang 15:00 uur, aanwezig 14:00 uur.


-> Terug naar MenuWEDSTRIJDVERSLAG       NWC A2 - VV Bruheze A1  6-2

Het scenario voor het verloop van de wedstrijd van vandaag hadden we vooraf waarschijnlijk niet kunnen bedenken.
De eindstreep komt steeds beter in zicht maar de wedstrijden moeten we blijven winnen om de concurrentie op afstand te houden en zodoende het heft in eigen hand kunnen houden.
Begonnen aan de wedstrijd lag het initiatief direct bij Bruheze, Bruheze moest dan ook wel om in de race voor het kampioenschap te blijven.
Een fysiek sterke ploeg met dan ook drie dispensatiespelers en dat was deze middag dan ook goed te merken.
NWC daarintegen was zwaar gehavend, met maar liefst vijf blessures in het team en maar twee wissels op de bank waarvan één speler ook met een blessure zat.
Voetbaltechnisch was het deze middag allemaal niet maar de strijdlust was van beide kanten groot.
In de eerste helft waren de beste kansen dan ook voor Bruheze, zo wisten zij de bal op de lat te schieten, even later liet Luc de bal los en kon deze ternauwernood door Cas van de lijn gehaald worden.
NWC mocht van geluk spreken dat zij met een 0-0 stand konden gaan rusten.
In de tweede helft viel dan toch na een kwartier het eerste doelpunt, 0-1.
Dit was een domper voor de NWC-ploeg maar werd hierdoor wel wakker geschud.
Even later werd Ramin ingespeeld, wist twee Bruheze-spelers het bos in te sturen en kon vanaf de zestien uithalen, 1-1.
5 minuten later kreeg NWC weer een domper te verwerken, de bal werd door Bruheze in de zestien gebracht waar Cas onbedoeld de bal met de hand beroerde en de scheidsrechter niet anders kon dan een penalty geven.
Luc dook in de goede hoek maar kwam een fractie van een seconde te laat, 1-2.
Maar zoals NWC al vaker heeft laten zien, getuigt dit team wel van veerkracht.
10 minuten later was het voormalig Bruheze-speler Ramin die vandaag extra gemotiveerd was tegen zijn oud-teamgenoten en een kopie maakte van zijn eerste doelpunt, alleen werd deze keer de bal van richting veranderd waardoor de Bruhezer-goalie kansloos was, 2-2.
Het spel golfde op en neer en er vielen zware tackels te bespeuren.
Wouter die zijn werk deze middag uitstekend had verricht kreeg last van kramp waardoor NWC met 10 man kwam te staan.
De geblesseerde Bart moest nu toch weer het veld in en dit zou later prima uitpakken.
De mee opgekomen Cas wist Jurgen te bereiken en deze wist de bal simpel binnen te tikken, 3-2.
Nu waren de rollen omgedraaid en wist NWC tot twee keer toe van een achterstand terug te komen en dit zou als doping op de ploeg werken.
Zoals eerder vermeldt was het Bart die goed mee op kwam en bij de tweede paal de bal binnengleed, 4-2.
Bruheze was nu helemaal de weg kwijt en de NWC-machine draaide nu op volle toeren.
Enkele minuten later wist Bjorn goed door te gaan op een hoge bal, maar kwam hij knalhard in aanraking met de Bruhezer-goalie en kon hij (naar later bleek met een gebroken neus) het veld af.
Gelukkig kwam het B-elftal net op tijd terug van een uitwedstrijd en konden de geblesserde spelers plaats maken voor Gijs en Faisal.
Blijkbaar hadden deze jongens nog energie na hun wedstrijd over want even later wist Gijs op rechts door te dringen en een prima voorzet op Faisal af te leveren, die niet faalde en de bal keurig binnenschoot, 5-2.
De feestvreugde werd compleet gemaakt door wederom Jurgen, die na een scrimage in het doelgebied de bal beheerst inkopte, 6-2.
Een uiterst zware wedstrijd deze middag met misschien een enigzins geflatteerde uitslag maar eentje die wel staat.
Volgende wedstrijd: Deurne A2 - NWC A2, aanvang 14:30, aanwezig 13:15 uur.
-> Terug naar Menu


WEDSTRIJDVERSLAG     Deurne A2 - NWC A2   1-1

Min of meer heerste er de laatste week al een euforie stemming in het team en zou de feestvreugde na de wedstrijd van vandaag wel eens los kunnen barsten.
Uiteindelijk zou het allemaal uitdraaien op een anti-climax of.... waren de goden NWC A2 toch nog goed gezind?
Wanneer NWC vandaag wist te winnen en directe concurrent Someren punten zou laten liggen dan, was het kampioenschap een feit.   
Een realistische gedachte want Deurne zou te kloppen moeten zijn en Someren zou een hele zware dobber aan ONDO hebben.   
Waar het aan lag is moeilijk te bepalen, was het afsluitingsfeest van school of de spanning de oorzaak van de meest slecht gespeelde wedstrijd van dit seizoen.
Om 14:35 uur werd er afgetrapt, al vlug werd duidelijk dat Deurne de punten niet cadeau wilde geven aan NWC en al had Deurne maar elf spelers tot hun beschikking, ze gaven vol gas.
Het zou dan ook een kwartier duren voordat NWC eindelijk eens de aanval zocht, maar het voetbal was van een dermate slechte kwaliteit dat in de eerste helft geen enkele NWC-doelkans viel te bespeuren.
In de tweede helft werd er iets beter gespeeld maar werd het normale niveau nooit bereikt.
Wel vielen er over en weer kansen, NWC moest wel en Deurne was vlijmscherp in de counter.
De beste kansen waren dan wel voor NWC maar de scherpte ontbrak om de bal binnen te werken, het was slordig en te geforceerd.
Eindelijk was het Sander die na een half uur in de tweede helft met een afstandsschot de bal prima in de lage hoek schoot, 0-1.
Misschien had NWC in het laatste kwartier het accent op de verdediging moeten leggen maar zoals het hele seizoen al overheerste de scoringsdrift, de voorsprong uitbouwen zodat je de punten in je zak hebt.
Gezien het doelsaldo was dat misschien ook logisch, 40 doelpunten voor en 11 tegen, echter vandaag pakte het anders uit.
Na weer een counter van Deurne en slecht verdedigen van NWC werd de gelijkmaker 5 minuten voor tijd binnen geschoten, 1-1.
Ondanks deze domper probeerde NWC nog wel maar het mocht allemaal niet baten.
In de kleedkamer heerste dan ook een mineur stemming, tot er bericht uit Heusden kwam dat Someren verloren had en NWC toch weer één punt was uitgelopen.
Er gloorde weer hoop aan de horizon, het kampioenschap lonkte.
Met nog één thuiswedstrijd voor de boeg zal minimaal een gelijkspel gehaald moeten worden, NWC heeft alles in eigen hand.
Volgende (kampioens??)wedstrijd: NWC A2 - BAVOS A2, aanvang 15:00 uur,
aanwezig 13:45 uur.-> Terug naar menu
WEDSTRIJDVERSLAG     NWC A2 - BAVOS A2   4-2   

Vandaag was de grote dag, minimaal een gelijkspel en het kampioenschap zou een feit zijn.
Iedereen was op tijd aanwezig en tijdens de wedstrijdbespreking straalde de spanning van de koppies af.
Dus eerder met de warming-up begonnen zodat de zenuwen wat "weggebalt" konden worden.
We wilden vandaag persé voor de overwinning gaan zoals een echte kampioen betaamt.
15:03 uur klonk het fluitsignaal en meteen zocht NWC de aanval, dit resulteerde na 10 minuten in een doelpunt.
De aanval werd op links ingezet waar Shervin de bal voorkreeg en Bjorn vervolgens kon uithalen, 1-0 en de toon was gezet.
Ondanks dat NWC vaak het combinatie voetbal hanteert, was daar de eerste helft weinig van te merken.
Waarschijnlijk speelden de zenuwen een rol want combinatie's lukten niet of nauwelijks en lag het accent op de "lange bal".
Na 25 minuten kreeg Bavos een corner te nemen die door slecht verdedigen van NWC werd binnengekopt, 1-1.
NWC ging hierna weer lustig in de aanval, wederom werd vanaf links opgebouwd waarna Shervin in balbezit kwam en vanuit de draai binnenschoot, 2-1.
Dit was dan ook tevens de ruststand en konden de puntjes weer even op de i gezet worden.
Direct na de aftrap wilde NWC van achteruit opbouwen maar de bal werd verkeerd ingespeeld waardoor Bavos met een snelle counter de stand gelijk trok, 2-2.
Dit was het sein voor de NWC-ploeg om een tandje bij te schakelen en werd Bavos de duimschroeven aangedraaid.
Na weer een opbouw over links kon Shervin het halve veld oversteken en kwam één op één tegenover de keeper te staan, ook nu faalde hij niet en zette NWC op een 3-2 voorsprong.
Bavos probeerde middels countervoetbal de NWC-ploeg te verrassen, wat weinig succes opleverde.
Het mooiste doelpunt werd deze middag door Hein gemaakt, vanuit de verdediging bouwde hijzelf de aanval op.
Al dribbelend door het midden plaatste hij de bal op Shervin, die diep ging en de bal prima in de "zestien" bracht, alwaar Hein prachtig binnenkopte, 4-2.
Dit was de genadeslag voor Bavos en kon NWC de wedstrijd rustig uit voetballen.
Eindelijk... het eindsignaal klonk.... de champagnekurken knalden... 
HET KAMPIOENSCHAP WAS EEN FEIT!!!


    
-> Terug naar menu