Spelers 1e elftal aan de slag met jongste jeugd van NWC

27-11-2017
Zaterdagochtend 25 november, in alle vroegte, verzamelden de spelers van NWC 1 zich op sportpark t Root. Dit was het gevolg van een verloren weddenschap.
De spelers maakten in alle vroegte de velden klaar voor de jongste talenten van NWC JO-7. Om 9.00 uur was alles in gereedheid gebracht. Daarna zochten de spelers van NWC 1 de jongste teams op voor een warming-up en een laatste peptalk voordat de wedstrijden van start gingen onder leiding van deze soms wat onwennige scheidsrechters. Maar al snel zaten ze er goed in en werd er enthousiast gecoacht en de wedstrijd in goede banen geleid. 
De jongste spelers van NWC genoten van de extra aandacht en de spelers van NWC 1 genoten van het enthousiasme waarmee werd gespeeld. 

Na deze eerste ervaring bij de jongste jeugd stapten de spelers af op hun tweede klus bij de jongens en meisjes van JO-9 & JO-11. Ook hier werd enthousiast gecoacht vanaf de zijlijn, en werden de jeugdleiders die iedere week weer klaar staan om deze teams te begeleiden, ondersteund tijdens de voorbesprekingen, de coaching en de rustbesprekingen. 

Een hele ervaring voor een aantal 1e elftal spelers om tijdens de rust de aandachtspunten en goede punten onder de aandacht te brengen bij de aanstormende talenten van NWC. Ook hier waren de reacties van ouders, leiders, spelers van de jeugd en de spelers van NWC 1 positief. 

Tot slot gingen nog een aantal spelers aan de slag bij de JO-13 teams met hulp in coaching en begeleiding. Nadat ook deze wedstrijden tot een goed einde waren gebracht volgde nog een welverdiende lunch om deze inspirerende ochtend af te sluiten. Vervolgens kon iedereen zich weer gaan opwarmen en nog eens terugdenken aan een leuke ochtend met de jeugd van NWC. 

Iedereen die deze ochtend mede heeft ingevuld, bedankt!