Actie ING: stuur je voetbaldroom in

18-11-2017
Vanaf donderdag 16 november kunnen alle voetbalteams Ún voetbalclubs in Nederland hun voetbaldroom insturen bij ING. De mooiste en origineelste dromen worden realiteit. Bovendien ontvangen de 1.000 origineelste inzendingen een hesjespakket.
Hoe kun je meedoen? Ga naar ing.nl/voetbal

Pitch live op de radio
In de weekenden van 25/26 november, 2/3 december en 9/10 december beoordeelt Anouk Hoogendijk de beste pitches samen met Radio 538 DJ Barend van Deelen. Elke zaterdag en zondag zullen zij live op de radio een nieuwe winnaar kiezen. Heb jij een leuk idee waarmee je jouw team of NWC vooruit kunt helpen? Doe dan direct mee en stuur je pitch in via 538.nl/acties.
De 1.000 origineelste inzendingen ontvangen bovendien een hesjespakket van ING.

Anouk Hoogendijk en Barend van Deelen op zoek naar de mooiste dromen
Ex-International Anouk Hoogendijk (o.a. FC Utrecht, Ajax, Arsenal, Oranje en deelneemster Expeditie Robinson) gaat de komende weken samen met Barend van Deelen (radiopresentator 538) op zoek naar de mooiste voetbaldromen.
Video: Anouk roept alle voetbalteams op

Draai mee aan het voetbalrad
Met een draai aan het voetbalrad maak je op vrijdag 1 december kans op prijzen voor je team. Bijvoorbeeld kaartjes voor Oranje, een teamtas met ballen en pionnen en een set met trainingshesjes.

Meer info op: ing.nl/voetbal.