Opnieuw 6 trainers gediplomeerd als KNVB Pupillentrainer

12-06-2017
Maandag 12 juni ontvingen 6 jeugdtrainers van NWC een certificaat uit handen van de KNVB voor het behalen van de cursus Pupillentrainer. Voor de fotos klik verder.
Pupillentrainers Juni 2017 Harrie Verberne, Antoine Cortenbach, Wilco van Seccelen, Pascal van Bussel, Ton Verdonschot en Hans Stienen hebben de cursus Pupillentrainer gevolgd en na 9 cursusdagen een portfolio afgeleverd waarmee ze binnen de kaders van de KNVB een diploma verdiend hebben.

Voor de foto's klik hierOnder toeziend oog van Jeugdsecretaris Frits Hoebergen, bestuurslid Marian Bakens en Cees Jansen werden de geslaagden geŽerd. Voetbalvereniging  SJVV was gastheer van alle cursisten en ook van hun trainerscorps ontvingen 9 trainers een diploma.

De cursus was ontzettend leerzaam, interactief en biedt extra uitdaging voor elke pupillentrainer. NWC is trots op de prestatie van deze trainers en draagt hiermee bij aan nog meer kwaliteit op de velden. Complimenten en felicitaties aan alle cursisten! Een speciaal dankwoord aan docent Henk van Stiphout voor zijn enthousiaste lessen en aan Cees Janssen voor de coŲrdinatie.