Louis van den Boer Lid van Verdienste!

27-09-2018
Tijdens de NWC jaarvergadering afgelopen dinsdag, is Louis van den Boer door de leden benoemd tot Lid van Verdienste van NWC!

Voorzitter Wim Geboers sprak de duidelijk verraste Louis toe en reikte na de opsomming van zijn verdiensten een mooie bos bloemen en een prachtige NWC-standaard uit.

Louis keepte tot z'n 23ste in het zesde van NWC. Helaas werd zijn sportieve carrière afgebroken door een ernstige blessure. Na zijn blessure, raakte hij door zijn vriendenclub betrokken bij ONDO en daar werd hij begeleider van het eerste elftal en later bestuurslid. 9 jaar zat Louis daar in het bestuur en 7 jaar daarvan was hij voorzitter.

Toen zijn zonen Joep en Luuk bij NWC gingen voetballen kon een terugkeer naar NWC natuurlijk niet lang op zich laten wachten. In mei 2002 werd Louis opnieuw lid van NWC en kwam hij voor 4 jaar in het Hoofdbestuur voor de Seniorenafdeling. Nog jarenlang bleef hij op zondagmiddag bestuursdienst draaien door de scheidsrechter van de wedstrijd van NWC 1 en het bestuur van de tegenstander te ontvangen. Daarnaast was Louis, tot vorig seizoen, ook nog onze stadionspeaker.
Ook maakt Louis al een aantal jaren deel uit van de Maandagochtend-Ploeg. En bij de nieuwbouw van de accommodatie zat hij in het gebruikersoverleg en hield hij een vinger aan de pols en een oogje in het zeil bij de bouw.
En toen er gesproken werd over de vervanging van het oude kunstgrasveld en de aanleg van een tweede kunstgrasveld, was de vraag of Louis weer beschikbaar was, dus gauw gesteld.  Gelukkig was zijn reactie ook dit keer weer positief. Vele uren heeft Louis in dit traject gestoken en altijd op een bijzonder positieve, professionele en prettige manier.

Tot slot werd Marie-José met een bos bloemen bedankt voor al die uren die ze Louis aan NWC heeft "uitgeleend".

Louis, bedankt voor al jouw inzet voor NWC en van harte gefeliciteerd met jouw titel: Lid van Verdienste!