Kunstgrasveld officieel in gebruik

26-09-2018
Het was een grote klus, maar het is ons gelukt: op zondag 23 september vierden we de officiële ingebruikname van ons nieuwe kunstgrasveld!

Naast vele NWC'ers waren ook circa 50 genodigden speciaal aanwezig om dit heuglijke feit met ons te vieren. De middag begon met het ondertekenen van enkele nieuwe sponsorcontracten. Daarna spraken Gerard van de Moosdijk (namens Stichting Facilitair Beheer 't Root), wethouder Janine Spoor (namens de gemeente Asten) en onze voorzitter Wim Geboers enkele mooie woorden ter ere van het nieuwe kunstgrasveld. Tot slot vond buiten voor de ingang van het hoofdveld de officiële openingshandeling plaats: wethouder Spoor knipte met verve het oranje-zwarte lint door.


Hierna betrad NWC 1 het veld voor hun eerste competitiewedstrijd. De officieuze aftrap werd verricht door het oudste en jongste nog spelende NWC-lid: Harry van Heugten (67 jaar) en Pim Zegers (5 jaar). Zij lieten de bal voor het eerst rollen en wisten vlekkeloos het net te vinden: 1-0 voor NWC. Dit bleek ook meteen de einduitslag van de wedstrijd NWC-Ysselsteyn te zijn.

Na afloop van de wedstrijd bleef het nog lang gezellig en druk in de kantine. Ondanks dat we enkele activiteiten omwille van het slechte weer hebben moeten annuleren, mogen we zeker spreken van een zeer geslaagde dag!

Fotoalbum Siris Asten-Someren (fotograaf Rob Fritsen) te bekijken via: http://siris.nl/fotoalbums/127359480/officiele-ingebruikname-nieuw-kunstgrasveld