Aangepast programma! Officiële ingebruikname nieuw kunstgrasveld

22-09-2018
In verband met de slechte weersvoorspellingen voor morgen hebben we het programma aangepast!
Update: in verband met de slechte weersvoorspellingen voor morgen hebben we helaas moeten besluiten het programma aan te passen. Dit betekent dat de ballonnen drop-down en de springkussens jammer genoeg komen te vervallen.


Op zondag 23 september nemen we officieel en feestelijk ons nieuwe kunstgrasveld in gebruik. Iedereen is van harte welkom om dit heuglijke feit samen te vieren!

Er is jarenlang door veel mensen hard aan gewerkt, maar eindelijk is het moment aangebroken: de ingebruikname van ons nieuwe kunstgrasveld! Op zondag 23 september speelt NWC 1 om 14.30 uur haar eerste competitiewedstrijd op dit nieuwe veld. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal het veld officieel en op feestelijke wijze in gebruik worden genomen.


Programma (aangepast i.v.m. weersvoorspellingen)
13:00 uur    Ontvangst genodigden
13:30 uur    Start officiële gedeelte in de kantine
14:00 uur    Start officiële openingshandeling
14:25 uur    Officieuze aftrap door jongste en oudste spelende lid
14:30 uur    Eerste helft NWC 1 - Ysselsteyn 1
15:15 uur    Latje trap wedstrijd voor onze jeugdleden O19 t/m O11 en 3 supporters (deelname via loting)
15:30 uur    Tweede helft NWC 1 - Ysselsteyn 1
16:15 uur    Feest in de kantine met muziek van DJ Niels Verrijt
                  (met ook de wedstrijd PSV-Ajax op de schermen)
 
Iedereen is van harte welkom!

Latje trap wedstrijd
In de rust van de wedstrijd van NWC1 willen we een korte wedstrijd latje trap houden, met een leuke prijs voor de winnaar! Inschrijven hiervoor is mogelijk door spelers van de O19, O17, O15, O13, O12 en O11. Van elke categorie wordt één gelukkige ingeloot. Ook hebben supporters de mogelijkheid zich in te schrijven, daarvan zullen we 3 personen inloten.

Inschrijven
Om je in te schrijven voor latje trap verzoeken we je een e-mail te sturen naar secretaris@nwc-asten.nl. Vermeld daarin je naam en in welk team je speelt. Supporters kunnen aangeven dat ze supporter zijn.  

Graag tot dan!
Het belooft een leuke en gezellige middag te worden voor jong en oud. Wij nodigen dan ook iedereen uit om aanwezig te zijn en met ons de ingebruikname van ons nieuwe kunstgrasveld te vieren!

Graag tot ziens op zondag 23 september!

Bestuur NWC