Zeer gevarieerd en uniek aanbod op veiling NWC

08-05-2018
Zoals u waarschijnlijk reeds heeft vernomen gaat NWC in de zomerstop een tweede kunstgrasveld aanleggen. Dit vinden we belangrijk want hierdoor vergroten we de trainingscapaciteit voor onze leden. Op dit moment moeten we naar onze zin te vaak trainingen of activiteiten afgelasten door de staat van de velden als gevolg van weersomstandigheden. Als voetbalvereniging wil je dat je leden kunnen voetballen. Elke afgelasting is er dan één te veel. Om dit probleem voor een lange termijn op te lossen is de aanleg van een tweede kunstgrasveld noodzakelijk.
Daarom organiseren we een diensten- en goederenveiling, met als doel om extra financiële middelen voor de aanleg van het tweede kunstgrasveld bij elkaar te brengen. Op de veilingwebsite kunt u zien welke kavels door ondernemers, leden en andere begunstigers worden aangeboden. Alle gelden komen volledig ten goede aan de aanleg van het kunstgrasveld van NWC.
(Zie ook de voorwaarden onderaan de pagina: nwc-asten.onzeveilingonline.nl/veiling/ )

Vanaf dit moment kunt u bieden op de aangeboden diensten en goederen. We zijn erg trots op alle items die bij elkaar zijn gebracht!
Onder de hamer gaan onder andere: Een rondvlucht boven Asten in een vliegtuig of Ultra-light, Dagtrips met TwinTours, een canvas van Marco van Basten met handtekening, verschillende gesigneerde shirts, BBQ pakketten, catering service, bier- en wijnproeverijen en diensten van verschillende sponsoren.
Het is dus zeer de moeite waard om het aanbod (kavels genoemd) alvast te bekijken op
nwc-asten.onzeveilingonline.nl 

De afsluitende avond op vrijdag 8 juni mag u natuurlijk niet missen. Dan komt Gert Jakobs (oud wielrenner en bekend van het TV programma Tour du Jour) langs als gastspreker.  
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en eventueel mee te bieden. De grote tent gaat om 20.00 uur open. De toegang is GRATIS!

Heeft u nog items die u belangeloos beschikbaar wil stellen voor de NWC goederen- en dienstenveiling? Dan is dat van harte welkom! Daarvoor kunt u een mail sturen naar sponsorzaken@nwc-asten.nl 

Houdt de NWC website en social media kanalen goed in de gaten, want we lichten regelmatig items uit.